تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 303 از 358 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...این نتایجی که شما بیان میکنی به دلیل دیگاه مطلق گرایانه شماس
    سعید جان , به لحن صریحی که[ذاتا]دارم اعتنا نکن; بنده به هیچ چیز در اینجا ناراحت نمیشم.
    از اول تا آخر تاپیک رو که مرور کنی می بینی که من هیچ نتیجه ای رو بازگو نکرده ام. پس مطلق گرا هم نخواهم بود.
    تنها موردی که میتونه در این مورد شما و دیگر دوستان رو به اشتباه بندازه اینه که " هیچوقت به هیچ چیز بی اعتنا نیستم ".

2. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جزئيات ماجراي هيجان انگيز عبور يوفوهاي ناشناس از آسمان تهران درسال 1355باورتان مي شود که يوفوها 36 سال قبل سري هم به تهران زده باشند؟! تعجب نکنيد، چون اين داستان واقعي است؛ سال 1355 چند شيء ناشناس در آسمان تهران ديده شدند؛ اشياي پرنده اي که به هيچ يک از...اول در مورد مطالب بالا تحقیق کنید، بعد این نوشته ی پایین رو بخونید:

در سال 1355 وقتی شیء نورانی در آسمان شمیران مشاهده شد، من 5 ماه بود متولد شده بودم و منزل ما هم در سر پل تجریش بود.اون شیء در اون شب علاوه بر آسمان شمیران، بالای مقبره دکتر هشترودی و مقبره انیشتین هم مشاهده شد.از وقتی خودمو شناختم، دائما مظهر هوش و استعداد معرفی شدم، و استعداد عجیب بنده در کشف روابط منطقی و تناسبات هست.من سؤال هوش معروف انیشتین رو در 32 دقیقه و بوسیله ی 27 استدلال حل کردم.اما اینها رو نگفتم تا از خودم تعریف کنم، چون من برای به دست آوردن این نبوغ هیچ تلاشی نکردم،سؤالی که سالهاست نتونستم براش جوابی پیدا کنم این نیست که چرا اون شیء در اون شب روی آسمان مقابر دو نابغه مرده و آسمان خانه ی یک نابغه زنده ظاهر شده، رابطه بین انیشتین و هشترودی و من در نبوغمونه،بلکه سؤال اینه که اونها چطور این مسئله رو تشخیص دادن؟!من اون زمان 5 ماهه بودم و هنوز هیچ نشانه ای از نبوغ از خودم نشان نداده بودم.دکتر هشترودی فوت کرده بود، انیشتین هم فوت کرده بود اما جالب اینجاست که مغز انیشتین در قبرش نیست، در آزمایشگاه و دور از قبر اون نگهداشته میشه.اون ها موجودات زمینی نبودن، چون هر موجود زمینی به راحتی می تونست بدون اینهمه جلب توجه به هر سه نقطه بره، پس دلیلی نداشت به این شکل خودشو با خطر درگیری مواجه کنه.اون موجودات مرموز چطور تونستن نبوغ 3 نفر رو کشف کنن، در حالیکه دو نفرشون مردن، و دیگری نوزاده؟!!حدس می زنم روابطی بین تله پاتی و حرکت در فضا زمان وجود داره.در مورد گزارشات در مورد مشاهده اون اشیاء در سه نقطه بنده هم مثل شما اطلاعاتم در حد شنیده هاست، و منبع اینترنت.بحث بعدی که میخوام باز کنم اینه که:1-عده ای از مردم گمان می کنن که اون اشیاء مربوط به ابرقدرتهاست.2-عده ی دیگری نیز که بیشتر از دانشمندان و تئوری پردازان هستند ادعا می کنند که اونها موجودات فضایی بودند.حالا من فرضیه ی دیگری مطرح می کنم،اون اشیاء نه هواپیماهای پیشرفته ابرقدرتها بودند، نه موجودات فضایی، بلکه:انسانهای آینده زمین و نوادگان انسان های امروزی بوده و هستند، که به دانش سفر به زمان گذشته دسترسی پیدا کرده اند. ببینید، علم امروز بشر ادعا می کنه که سرعت بی نهایت وجود نداره،اما بیاید فرض کنید که وجود داره، این سرعت بی نهایت، در فضای بی نهایت، به سکون مطلق می رسه، یعنی امکان هیچ گونه تحرکی نداره، و در این حالت، دقیقا حالتی پیش میاد که قبل از بیگ بنگ پیش میاد، یعنی جرم آنقدر فشرده میشه، که دیگه از اون فشرده تر ممکن نیست، حتی تمام الکترونها به هسته اتم می چسبن، در اون حالت هیچ حرکتی در عالم وجود نداره، در اون حالت(سکون مطلق)، زمان پیوسته در ...000/0 ثانیه قرار داره، دقیقا مثل سرعت بی نهایت در فضای بی نهایت، اونجا هم به علت نبود فضا برای تحرک، به سکون مطلق می رسیم، یعنی زمان ...000/0 ثانیه.این یعنی از قبل از آغاز، تا بعد از پایان.به زبان ساده، یعنی گذشته ، حال و آینده با هم.اگه یه مثال ساده بخوام بزنم تا بیشتر ذهنتون نزدیک بشه به قضیه:برای سرعت بی نهایت در فضای بی نهایت: قهرمان دوی سرعت المپیک رو در نظر بگیرید، که در اتاقی نیم متر در نیم متر محبوس شده، آیا امکان اینکه سرعت بالای خودش رو به نمایش بگذاره وجود داره؟!برای توقف زمان هم این مثال رو میزنم:نور در 1 ثانیه قادر هست از کره زمین به کره ماه بره یعنی در یک ثانیه، نور هم در کره زمین، و هم در کره ماه و به طبع هم در تک تک فواصل بین کره زمین و کره ماه خواهد بود. حالا فرض کنید یک انسان با این سرعت حرکت کنه، در این حالت اون انسان در یک ثانیه هم در کره زمین و هم در کره ماه خواهد بود.البته این مثال ها که زدم دقیقا شباهت با فرضیه ای که مطرح کردم نداره، و اون جاهایی که تفاوت داره، باید بوسیله ذهن خودتون تصور بشه.حالا در مورد سفر در زمان :دانشمندان ذره ای را کشف کرده اند که عمر آن یک سی میلیونیم ثانیه است.به این ذره در آزمایشگاه، تا نزدیکی های سرعت نور شتاب دادند، و با تعجب دیدند که این ذره یک میلیونیم ثانیه عمر کرد، یعنی 30 برابر بیشتر.اگر یک انسان را با عمر طبیعی 100 سال در نظر بگیریم، با 30 برابر کردن آن به عدد 3000 سال می رسیم،حالا سؤال اینجاست، آیا آن ذره سی برابر بیشتر عمر کرده؟ یا زمان برای ما 30 برابر تندتر گذشته؟ یا زمان برای آن ذره 30 برابر کندتر از ما گذشته؟با این آزمایش، عملا سفر به آینده انجام گرفته، یعنی ذره ای که باید در یک سی میلیونیم ثانیه از بین می رفته، 30 برابر بیشتر عمر کرده و به آینده سفر کرده، آینده ای که با عمر طبیعی خود، و بدون حرکت با سرعتی نزدیک به سرعت نور، قادر به درک آن نبود،حال که سفر به آینده ممکن شده ، چرا سفر به گذشته باید ناممکن باشد؟چرا نباید ناممکن باشد؟حالا بیایید ببینیم چرا من اینقدر به مسئله امکان سفر به گذشته توجه نشان می دهم!واقعاً چرا؟!ببینید، فرض کنید که ما برای بررسی یک منطقه تاریخی در اهرام مصر به آنجا رفته ایم. به قطعه سنگی برمی خوریم، که روی آن نظریه ای اثبات شده است، که ثابت می کند بشر توان عبور از زمان و سفر به گذشته را دارد، به شرط اینکه علم بشر قادر به ساخت این ابزار مشخص باشد. حال اگر ما وسایل ساخت آن ابزار را در دست داشته باشیم، با کمک راه حلی که از انسان گذشته به ما ارائه کرده قادر به سفر به گذشته هستیم.(مثل نظریه فضا زمان و سرعت نور انیشتین، که در آن به بشر آینده اعلام کرد که اگر با سرعتی نزدیک به سرعت نور حرکت کنید، و توان ساخت ابزاری را داشته باشید که این کار را عملی کند، زمان برای شما کند تر خواهد گذشت، و امروزه بعد از سال ها از درگذشت انیشتین، وقتی که بشر توانایی ساخت ابزار مورد نیاز برایش فراهم شد، فرضیه ی انیشتین را آزمایش کرد، و دیدیم که اثبات شد)از زمانی که بشر این نظریه را در دست گرفت(نطریه امکان سفر به گذشته)، دائماً سعی در رسیدن به دانش ساخت ابزاری دارد که درستی یا نادرستی این نظریه را اثبات کند.بدیهی است که بالاخره موفق به ساخت ابزار آزمایش خواهد شد، حالا در چه زمانی این اتفاق می افتد، مشخص نیست، شاید یک میلیون سال بعد، شاید 1میلیارد سال بعد ...اما به محض اینکه بشر ابزار لازم برای آزمایش این نظریه را بدست آورد، شروع به ساخت آن ابزار می کند تا به گذشته سفر کند.به عقیده ی من، هرکس که بتواند نظریه ی سفر به گذشته را به لحاظ منطقی اثبات کند، شانس اینکه به آینده های بسیار دور سفر کند، خیلی زیاد است.چون این نظریه به نام او در تاریخ ثبت خواهد شد، و اگر بشر بفرض در یک میلیون سال بعد به این دانش دست پیدا کند که به زمان گذشته سفر کند، بدون شک انسان آینده برای تشکر از کسی که اولین نظریه را در مورد سفر به گذشته اثبات کرده به زمان او سفر خواهد کرد، و ممکن است بعنوان جایزه او را با خود به آینده های دور ببرد!بیگ بنگ مدت زمانی قبل از بیگ بنگ:ماده تاریک کیهان به تمام مواد موجود در کیهان فشار آورده و آنها را چنان فشرده کرده که دیگر از آن فشرده تر ممکن نیست،بعد انفجار بزرگ ...35 میلیارد سال (حدودا) زمان لازم است، تا دوباره این ذرات آنچنان به هم فشرده شوند تا دیگر فشرده تر از آن ممکن نباشد، بعد :انفجار بزرگ ...در متن بالا فشرده شدن کیهان دو بار تکرار شده ... این یعنی اینکه قبل از بیگ بنگ جهان در حال منقبض شدن بود. الان 15 میلیارد سال از زمان بیگ بنگ گذشته، 20 میلیارد سال دیگر جهان دوباره آنچنان فشرده می شود که دیگر از آن فشرده تر ممکن نباشد،پس اگر از بیگ بنگ که جهان فشرده بود ، 20 میلیارد سال به عقب برگردیم، دقیقا به زمانی مشابه همین زمانی که در حال حاضر در آن قرار داریم می رسیم.یعنی در انفجار قبلی آیا کهکشان ها درست به همین شکل پراکنده شده بودند؟!یعنی منظومه ی شمسی دقیقا به همین شکل و کره زمین هم به همین شکل وجود داشته؟!حالا که ثابت شده قبل از این بیگ بنگ هم انفجار بزرگی رخ داده، آیا نمی شود احتمال داد که مثلا 10، 100، 1000 یا به فرض بی نهایت بیگ بنگ دیگر هم اتفاق افتاده؟!! دقیقا مثل طپش قلب، منبسط، منقبض.آیا می شود خلافش را ثابت کرد؟!حالا با این تفاسیر، شما فرض کنید، در زمانی قرار داریم که بشر به دانش ساخت ابزار، برای سفر به گذشته و آینده دسترسی پیدا کرده،در اینجا دو سفینه، یکی برای پرتاب به گذشته، یکی برای پرتاب به آینده ساخته، و آنها را پرتاب کرده است.با توجه به اینکه بیگ بنگ ها ممکن است از زمانی بی انتها وجود داشته باشند، و تا زمانی بی انتها هم ادامه پیدا کنند، تکلیف این دو سفینه چه می شود؟!بدیهی است که این دو سفینه در فضای لامتناهی پیوسته از یکدیگر دور تر شده و در ابعاد دیگری از زمان به سمت شروع فرضی و پایان فرضی در حرکتند.آیا اینها تا ابد به این شکل از هم دور می شوند؟!آیا اینها در نقطه ای از فضا-زمان با یکدیگر مجدداً برخورد می کنند؟!آیا اینها به شروع اولین بیگ بنگ، و پایان آخرین بیگ بنگ می رسند؟! حالا که ثابت کردیم بیگ بنگ ها لایتناهی هستند، و توالی انفجار بیگ بنگ ها، از زمانی که آغاز آن مشخص نیست، تا زمانی که پایانی برای آن متصور نیست ادامه دارد، (چون میزان ماده و انرژی و نیروی تارک کیهان در کیهان ثابت است)، به ادامه ی بحث می پردازیم.اگر از بُعدِ زمان خارج شویم تصورات زیبایی از کائنات برایمان هویدا خواهد شد.چگونه از بعد زمان خارج شویم:لامپ: به یک لامپ نگاه کنید. آنچه می بینید، توالی روشنایی نور لامپ است، در حالیکه نور لامپ (الکتریکی) 50 بار در ثانیه قطع، و 50 بار وصل می شود.یعنی 50 بار تاریک، 50 بار روشن،پس چرا ما دائما این لامپ را روشن می بینیم؟!این اثباتِ غلبه ی نور بر ظلمت است.کره زمین هم اگر با سرعت 50 دور در ثانیه به دور خودش می گشت، ما نیمه تاریک کیهان را هرگز نمی دیدیم! مگر اینکه از کره زمین خارج می شدیم. در آن حالت همیشه روز بود!می بینید که کمی سرعت بیشتر یا کمتر، همه ی آنچه را ما دانش می نامیم به هم می ریزد.کمی کندی یا تندی حرکت زمان، همه پیش بینی ها و تصورات علمی ما را دگرگون خواهد کرد.حالا شما فرض کنید، خارج از بعدِ زمان در زمان (نه در فضا) مشغول حرکت هستید، از یک بیگ بنگ به یک بیگ بنگ دیگر.زمان پیوسته برای شما در 000/0 ثانیه قرار دارد، و چیزی که شما مشاهده خواهید کرد:روشنایی دائم کیهان، در اثر انفجار بیگ بنگ های متوالی است.دکتر عبید رئوف، در کتاب انسان روح است نه جسم، اشاره به احضار روح زن جوانی می کند که به تازگی فوت کرده بود.او از آن زن پرسید که جهان پس از مرگ را چگونه می بینی؟آن زن گفت نور سفیدی همه جا را احاطه کرده و جز آن دیگر هیچ نمی بینم.بنده از ابتدا قصد نداشتم از آیات قرآن در اینجا مثال بیاورم (به خاطر قوانین این تاپیک)، اما تصادفا آیه ای در قرآن نظرم را جلب کرد:آیه 35 سوره نور:جایی که نوشته: نور علی نور یعنی نوری از پی نور دیگر و این گفته قرآن، این اثبات مرا در مورد توالی بیگ بنگ های لایتناهی تأیید می کند.پایان.
    Last edited by IQ-x; 28-08-2012 at 09:22.

4. 2 کاربر از IQ-x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز یک خورده ریزتر مینوشتی که دیگه کلا نتونیم اونو بخونیم
    این داستان هم با بقیه داستان هیچ تفاوتی نداره . فقط کشور و محل وقوع این رخداد فرق میکنه وگرنه تم اصلی داستان مثل بقیه است .

6. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این به قول شما داستان که ایشون گزاشته از طرف خلبان ارتش ایران تایید شده
    تا جایی که یادمه چنتا برنامه هم بر اساس گفته های ایشون ساختن که فیلماش تو یوتوب هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه pirate sea's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    آخرین دریا !______خونه : کشتی!

پيش فرض

یه فیلم چند ثانیه ای دارم از یه موجود فضایی مرده در منطقه 51 اینجا بزارم ؟

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

دوست عزیز ; خوشحال میشیم ببینیم .
    Last edited by seamack; 29-08-2012 at 23:27.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه کلکسیون و مقاله‌ی جالب فارسی راجع به انواع ابرها
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم ازین به بعد مشاهدات یوفوئی شامل یک چنین پدیده‌هائی کمتر جدل داشته باشه...

11. 5 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من با پيشرفتهايي كه علم ژنتيك و شبيه سازي داشته ديگه نبايد بگيم موجودات فضايي بلكه بايد بگيم موجودات ساخته دست بشر كه اغلب فقط اجساد بي جانشون ديده ميشه !

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

... دکتر عبید رئوف، در کتاب انسان روح است نه جسم، اشاره به احضار روح زن جوانی می کند که به تازگی فوت کرده بود.او از آن زن پرسید که جهان پس از مرگ را چگونه می بینی؟آن زن گفت نور سفیدی همه جا را احاطه کرده و جز آن دیگر هیچ نمی بینم.بنده از ابتدا قصد نداشتم از آیات قرآن در اینجا مثال بیاورم (به خاطر قوانین این تاپیک)، اما تصادفا آیه ای در قرآن نظرم را جلب کرد:آیه 35 سوره نور:جایی که نوشته: نور علی نور یعنی نوری از پی نور دیگر و این گفته قرآن، این اثبات مرا در مورد توالی بیگ بنگ های لایتناهی تأیید می کند.پایان.
    به اهمیت علمی نوشته شما پی بردیم !!!
    به نظر من با پيشرفتهايي كه علم ژنتيك و شبيه سازي داشته ديگه نبايد بگيم موجودات فضايي بلكه بايد بگيم موجودات ساخته دست بشر كه اغلب فقط اجساد بي جانشون ديده ميشه !
    نظر جالبی بود
    اشیا نو ساخته ای که با عامل انسانی تست نمیشن

14. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه خبر جالب که میتونه در رابطه با بحث امکان تشکیل حیات در سایر کرات جالب باشه و اونم اینکه:
    دانشمندان در فضا مولوکول‌های قند پیدا کردن...

« ستاره شناسان در گازهای پیرامون یک ستاره ی جوان خورشیدسان مولکول های قند یافته اند.
    این کشف نشان می دهد که برخی از ترکیبات شیمیایی موردنیاز زندگی درست همزمان با شکل گیری
    سیاره ها در این منظومه پدید آمده اند.»

البته من نتونستم مقاله‌ی مرتبطی رو توی یه ژورنال پیدا کنم احتمالا فعلا یه خبر از انستیتو نیلز-بوهر (دانمارک) بوده و نتایج بعدا منتشر میشه ولی من شخصا به این کشف نه از جهت امکان حیات در کرات دیگه و فراوانی اون بلکه بیشتر ازین جهت که این کشف شکل‌گیری حیات فعلی در کره‌ی زمین رو تقویت میکنه. بهرحال ما به نگه به یک ستاره‌ی خورشید سان در فاصله‌های بسیار دور به نحوی به گذشته‌ی دور خودمان نگاه انداخته‌ایم.... به نظر من اگر احیانا این کشف ریشه‌های حیات رو از دریاهای اولیه به بستر زایشی منظومه‌ها ببره ادیسه‌ی مهیج حیات صدها برابر مهیج‌تر و زیباتر خواهد شد.

16. 9 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •