تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 3195 اولاول ... 2032532932993003013023033043053063073133534038031303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

مدل Premium که حذف شدنش خیلی وقته قطعی شده... (که قراره جاش مدل 60 گیگ PRO وارد بشه)
    مدل Arcade هم آینده جالبی نخواهد داشت، چون اصلا هارد نداره و نمیشه این Update رو روش پیاده سازی کرد! (مگر اینکه براش یک هارد بخرن)
    در مورد Update پاییز هم در تمام منابع معتبر و مهم، همونطور که قبلا گفته شد، کل بازی نصب میشه رو هارد و 30% از لود بازی کسر میشه...
    "صدای درایو هم قطع مـیـشـه"، برای جلوگیری از به وجود آمدن یکسری مشکلات، باید دیسک داخل دستگاه باشه و همین که چند دور بزنه تا دستگاه بشناسه که دیسک با بازی هماهنگی داره، اونوقت دیگه اصلا با دیسک کاری نخواهیم داشت و سرجاش میمونه... (دیگه دلیلی نداره بیخودی تو درایو بچرخه!)
    من که شخصا بدجوری منتظر این Update و بازیهای جدید تا ماه نوامبر هستم...
    مدل premium حذف نشده
    اون 60 گيگ همين premium هاي 20 گيگ هست
    با هارد 60 گيگ كه كافيه يك هارد 60 گيگ بخري ميشه همون
    هيچ فرق ديگه اي نداردن

در مورد arcade و كلا هارد هاي كم ظرفيت
    ببينيد اين update يك چيز كاملا اختياريه و اجباري نيست كه حتما شما بازي رو روي هارد نصب كنيد
    اين قابليت رو اختياري گذاشته ms
    همين الانشم كه اين update نيومده از نظر خييلي از اعضاي فروم هاي خارجي و حتي خود من
    بازي ها 360 هم سرعت load فوق العاده اي دارن
    هم درايو صداي انچناني نميده

اين update رو هم ميتونيد داشته باشيد اگه اگه اگه يك بازي اومد به بازار
    كه ديگه خيلي سنگين و load طولاني داشت اون رو رو هارد نصب كنيد
    كه به نظر من هارد 20 گيگ كاملا كافيه
    اما اگه كسي مرتب به live وصل ميشه و هاردش براي live و دمو ها
    و video هاي download شده از live هم استفاده ميشه بايد حتما به فكر خريد هارد 60 گيگ باشه

كسي كه arcade خريده خيالش كاملا راحت باشه چون نياز 100 درصد به هارد نداره
    كه بگيم اگه هارد نداشته باشه ديگه نميتونه بازي كنه و از اين حرف ها

طبعا هارد داشتن مزايايي داره مثل همين install و ريختن عكس و دموي بازي ها و اين حرف ها
    اما اجباري در كار نيست

اين update همون طور كه قبلا هم گفتم حدود 300 تا features جديد داره
    كه اين hard install زياد مورد بحث نيست
    مهم ترين هاش تغيير سيستم dashboard و انتخاب avatars و تغيير سيستم market palace
    و از اين مباحثه

موفق باشيد

2. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

مدل premium حذف نشده
    اون 60 گيگ همين premium هاي 20 گيگ هست
    با هارد 60 گيگ كه كافيه يك هارد 60 گيگ بخري ميشه همون
    هيچ فرق ديگه اي نداردن
    بله درسته ولی:
    Premium اسمی بود که همون اوایل برای X360 انتخاب شده بود، الان اکثر جاها (مخصوصا سایت خود XBOX) دیگه برای مدل 20 گیگ از اسمی استفاده نمیکنن...! ← XBOX 360: Arcade - XBOX 360 - XBOX 360: Elite
    -------------------------
    در مورد arcade و كلا هارد هاي كم ظرفيت
    ببينيد اين update يك چيز كاملا اختياريه و اجباري نيست كه حتما شما بازي رو روي هارد نصب كنيد
    اين قابليت رو اختياري گذاشته ms
    همين الانشم كه اين update نيومده از نظر خييلي از اعضاي فروم هاي خارجي و حتي خود من
    بازي ها 360 هم سرعت load فوق العاده اي دارن
    هم درايو صداي انچناني نميده
    بله 100% اختیاریه، ولی یه سوالی دارم شما اگه این Update بیاد ازش استفاده نمیکنی...!؟
    مثلا همین PSP هزار نوع Custom Firmware داره، ولی کیه که جدیدترین اینا رو روی PSP خودش نصب نکنه و با ورژن قدیمی سر کنه! این مسئله در مورد X360 هم صدق میکنه...
    همونطور که میدونید بازیهای جدید XBOX همگی به صورت پیش فرض دارای Update هستند تا بشه اونا رو اجرا کرد. پس فردا هم بازیهای پر حجمی وارد بازار میشه که حجم سنگینی خواهند داشت و نیاز به این Update جدید دارن یا این آپدیت به طور پیش فرض روی دیسکشون نصب شده، در اون صورت کسی که از این آپدیت استفاده نمیکنه دچار مشکل میشه...
    در ضمن شما چون تو تهران هستید به راحتی میتونید دیسک های Verbatiom پیدا کنید، اما بعضی از دوستان که در شهرستان هستن چــی!؟ در یکسری جاها مثل تبریز (به گفته خود Masoud Pro عزیز) فقط دیسکهای PlayBox پیدا میشه که از کیفیت بدی برخوردارن و نیاز به این Update دارن تا از لودشون کم شه و بازی بهتر اجرا بشه...
    اين update رو هم ميتونيد داشته باشيد اگه اگه اگه يك بازي اومد به بازار
    كه ديگه خيلي سنگين و load طولاني داشت اون رو رو هارد نصب كنيد
    كه به نظر من هارد 20 گيگ كاملا كافيه
    اما اگه كسي مرتب به live وصل ميشه و هاردش براي live و دمو ها
    و video هاي download شده از live هم استفاده ميشه بايد حتما به فكر خريد هارد 60 گيگ باشه
    باز هم حرف شما درسته، ولی فکر نکنم دیگه هارد 20 گیگ تولید بشه و فقط هارد 60 و 120 گیگ عرضه میشن برای خریداران Arcade...
    كسي كه arcade خريده خيالش كاملا راحت باشه چون نياز 100 درصد به هارد نداره
    كه بگيم اگه هارد نداشته باشه ديگه نميتونه بازي كنه و از اين حرف ها
    در رابطه با این موضوع توضیح دادم... کسانی که Arcade دارن الان خیالشون راحته، ولی چند ماه دیگه مطمئن باشید که مجبور خواهند شد از این Update استفاده کنند و باید برن سراغ هارد 60 گیگ...
    و از اين مباحثه
    اینا هم چیزهای تازه ای هستن که میتونن به اهمیت این Update اضافه کنند!
    باز هم ممنونم به خاطر توضیحات مفیدتون...

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همونطور که میدونید بازیهای جدید XBOX همگی به صورت پیش فرض دارای Update هستند تا بشه اونا رو اجرا کرد. پس فردا هم بازیهای پر حجمی وارد بازار میشه که حجم سنگینی خواهند داشت و نیاز به این Update جدید دارن یا این آپدیت به طور پیش فرض روی دیسکشون نصب شده، در اون صورت کسی که از این آپدیت استفاده نمیکنه دچار مشکل میشه...
    من فکر می کنم از این به بعد مایکرو دوتا آپدیت میده, یکی همون سنتی میشه و اونیکی هم آپدیت جدید.
    اینطوری هم مشکلی برای کسایی که از آپدیت جدید استفاده نمی کنن پیش نمیاد و هم اختیاری بودنش رو صدق میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

5

و از اين مباحثه
    موفق باشيد
    300 تا ويژگي دمت گرم اگه جايي هست كه همه ي اين 300 تا رو نوشته باشه بگو ما هم بريم بخونيم انگليش هم باشه مشكلي نيست.
    خيلي ممنون

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

آقا پدرام عزیز خیلی ممنون
    کنسول من همونطور که چندین بار هم گفتم از سری های جدید پریمیوم یعنی Go Pro هست و روش یک هارد 20 گیگیه
    حالا اگه آپدیت جدید اومد فکر کنم باید هاردم رو تغییر بدم و یک 60 گیگی یا 120 گیگی بخرم به همون خاطر از شما می خوام که خواهشا قیمت دقیق این سه نوع هارد رو به نرخ روز بیان کنین .
    و سوال دیگه من هم اینه که آیا هارد 120 گیگی رنگ سفید مثه هارد خودم داره که بتونم از اون نوع بخرم یا نه هموشون چون از مال الیت هستند در نتیجه سیاه اند ؟

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

عزیزان یه هارد 120 گیگی الیت سوخته ( کنسول سوخته نه هارد ) یه فروشنده توتبریز با هارد من تعویض میکنه و روش 50 تومن می خواد به نظر شما چطوره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها مفتخرم اعلام کنم منم به خانواده xbox360 پیوستم امروز با لاخره رفتم و یک xbox360 مدل premium رجینpal با قیمت 460000 خریدم از دو ستانی که به من کمک کردن واطلاعات زیادی در مورد کنسول های مختلف به من دادند متشکرم راستی assassins چه گرا فیکی داره

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آقا پدرام عزیز خیلی ممنون
    کنسول من همونطور که چندین بار هم گفتم از سری های جدید پریمیوم یعنی Go Pro هست و روش یک هارد 20 گیگیه
    حالا اگه آپدیت جدید اومد فکر کنم باید هاردم رو تغییر بدم و یک 60 گیگی یا 120 گیگی بخرم به همون خاطر از شما می خوام که خواهشا قیمت دقیق این سه نوع هارد رو به نرخ روز بیان کنین .
    و سوال دیگه من هم اینه که آیا هارد 120 گیگی رنگ سفید مثه هارد خودم داره که بتونم از اون نوع بخرم یا نه هموشون چون از مال الیت هستند در نتیجه سیاه اند ؟
    سوال اولت رو نمیدونم ولی یه سر برو
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجا هرچی بخوای هست.
    درمورد سوال دومت هم بله هارد 120 گیگ سفید برای مدل پرمیوم و ارکید موجوده:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بچه ها یه سوال مسخره xbox360 به چند روش خا مو میشه

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بچه ها مفتخرم اعلام کنم منم به خانواده xbox360 پیوستم امروز با لاخره رفتم و یک xbox360 مدل premium رجینpal با قیمت 460000 خریدم از دو ستانی که به من کمک کردن واطلاعات زیادی در مورد کنسول های مختلف به من دادند متشکرم راستی assassins چه گرا فیکی داره
    مبارکت باشه
    گرافیکش خوبه, میشه گفت جز بازی های تاپ 360

چند وقت پیش یکی از دوستام دنبال هارد 120 بود, کل تهران گشتیم پیدا نکردیم.
    قیمتش اصلیش چیزی حدود 180 دلاره, اینجا اگه پیدا کنی شاید بیشتر از 200 تومن برات آب بخوره.

بچه ها یه سوال مسخره xbox360 به چند روش خا مو میشه
    به سه روش
    1- کلید پاور جلوی کنسول
    2- چند ثانیه نگه داشتن کلید لوگوی 360 روی دسته (برای خاموش کردن چند ثانیه که نگه داری دو تا آپشن میده که یکیش خاموش کردن دسته و یکیش هم خاموش کردنه کنسوله)
    3- سه چراغ شدن کنسول که خاموش میشه ولی دیگه روشن نمیشه (این سومی مایه طنز داشت)
    Last edited by آرش-19; 28-08-2008 at 18:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •