این برای کسانی هست که کارشناسی پیوسته میخونن ... نه ایشون که کاردانی به کارشناسی رفته
درضمن ، اون 1 ماه مهلت هم از زمان انصراف قطعی حساب میشه ( یعنی بعد از اینکه برگ انصراف گرفتی وکارت با دانشگاه مربوطه تموم شد)
این برای کسانی هست که کارشناسی پیوسته میخونن ... نه ایشون که کاردانی به کارشناسی رفته
درضمن ، اون 1 ماه مهلت هم از زمان انصراف قطعی حساب میشه ( یعنی بعد از اینکه برگ انصراف گرفتی وکارت با دانشگاه مربوطه تموم شد)
اگه یکی بره کمیسیون پزشکی و معاف از رزم بشه..بعدش میتونه امریه بگیره؟
سلام. بچه ها داخل دفترچه زده اخرين مدرك تحصيلي هم ميخواد. خوب من چنتا درس افتاده پيش دانشگاهي دارم كه هنوز پاسشون نكردم اخرين مدرك تحصيلي براي من ميشه سوم؟؟؟ بعد با مدرك سوم كارمو راه ميندازن؟؟؟؟ صفحه اي كه بايد مدرسه پر كنه داخل اون چي ميزنه ميزنه در حال تحصيل؟؟؟
كلا يه راهنمايي ميكنين.كه چيكار بايد بكنم. چون يه بار ميخواستم دفترچه پر كنم پليس+10 بهم گفت نميتوني و يا بايد ترك تحصيل كني يا درست كلا تموم شده باشه.
سلام
بله میتونه بگیره
من خودم امریم و دیروز مشغول شدم تو گرهان ما 40 تا معاف از رزم بود که حدود 26 تا از اون ها امریه بودن البته وزارت های مختلف مثل جهاد کشاورزی ، استانداری و ... در کل امریه ربطی به معاف از رزم نداره
خوش باشی...
pm دادم خدمتتون...![]()
سلام دوستان من متولد ارديبهشت 71 هستم و خرداد مدرك پيش دانشگاهيمو به صورت حضوري گرفتم و يه بارم كنكور دادم . با توجه به جدول تاريخ اعزام دفترچه 18 ابان 90 اعزام ميشم. تو سايت پليس اينو نوشته بود :
4. مشمولان فارغالتحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغالتحصيل پيشدانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح ميباشد:
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
· فارغالتحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.
. اون جا كه نوشته 18 ابان سال اخذ ديپلم مربوط ميشه به اونايي كه سوم بالاتر نخوندن و جمله بعديش يعني 18 ابان سال اعزام مربوط ميشه به اونايي كه فارغ اتحصيل پيش هستن (خرداد). درست متوجه شدم؟ حالا من يعني تا 18 ابان 90 كه اعزاممه وقت دارم دفترچه پست كنم يعني براي شركت تو كنكور 90 نبايد دفترچه پست كنم؟درسته؟
Last edited by alphacino; 25-12-2010 at 03:27.
بله . درسته.
![]()
سلام . دوستان كسي آدرس پليس امنيت و اطلاعات تهران رو داره به ما بده . واسه تقسيم بايد بريم اونجا
مرسي![]()
سلام اینکه میگین اگه فاصله سنی دو برادر کم باشه میشه معافیت گرفت درسته ؟
یه برادرم الان داره خدمت می کنه منم هنوز اون 6 ماهه قانونیم سپری نشده فارغ تحصیل هستم /.
چجوریاس ؟
سلام
نه این درست نیست ، فقط میتونی تا زمان اتمام خدمت برادرت ، خدمتتو تمدید کنی
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)