تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 616 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوستمون اشتباه راهنماییتون کردن.. برای کسانی که در دوره کاردانی تحصیل میکنند دو ترم فرصت هست و برای کسانی که در دوره کارشناسی تحصیل میکنند 4 ترم فرصت باقی هست تا انصراف بدهند. و اون یک ماه هم همونطوری که گفتید از زمان انصراف تا ثبت نام در دانشگاه جدید هست. به خاطر همینه که میگن اول از قبولیتون مطمئن بشید و بعد برید برای انصراف
    این برای کسانی هست که کارشناسی پیوسته میخونن ... نه ایشون که کاردانی به کارشناسی رفته

درضمن ، اون 1 ماه مهلت هم از زمان انصراف قطعی حساب میشه ( یعنی بعد از اینکه برگ انصراف گرفتی وکارت با دانشگاه مربوطه تموم شد)

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اگه یکی بره کمیسیون پزشکی و معاف از رزم بشه..بعدش میتونه امریه بگیره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام. بچه ها داخل دفترچه زده اخرين مدرك تحصيلي هم ميخواد. خوب من چنتا درس افتاده پيش دانشگاهي دارم كه هنوز پاسشون نكردم اخرين مدرك تحصيلي براي من ميشه سوم؟؟؟ بعد با مدرك سوم كارمو راه ميندازن؟؟؟؟ صفحه اي كه بايد مدرسه پر كنه داخل اون چي ميزنه ميزنه در حال تحصيل؟؟؟

كلا يه راهنمايي ميكنين.كه چيكار بايد بكنم. چون يه بار ميخواستم دفترچه پر كنم پليس+10 بهم گفت نميتوني و يا بايد ترك تحصيل كني يا درست كلا تموم شده باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

اگه یکی بره کمیسیون پزشکی و معاف از رزم بشه..بعدش میتونه امریه بگیره؟
    سلام
    بله میتونه بگیره
    من خودم امریم و دیروز مشغول شدم تو گرهان ما 40 تا معاف از رزم بود که حدود 26 تا از اون ها امریه بودن البته وزارت های مختلف مثل جهاد کشاورزی ، استانداری و ... در کل امریه ربطی به معاف از رزم نداره

خوش باشی...

5. این کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام. بچه ها داخل دفترچه زده اخرين مدرك تحصيلي هم ميخواد. خوب من چنتا درس افتاده پيش دانشگاهي دارم كه هنوز پاسشون نكردم اخرين مدرك تحصيلي براي من ميشه سوم؟؟؟ بعد با مدرك سوم كارمو راه ميندازن؟؟؟؟ صفحه اي كه بايد مدرسه پر كنه داخل اون چي ميزنه ميزنه در حال تحصيل؟؟؟

كلا يه راهنمايي ميكنين.كه چيكار بايد بكنم. چون يه بار ميخواستم دفترچه پر كنم پليس+10 بهم گفت نميتوني و يا بايد ترك تحصيل كني يا درست كلا تموم شده باشه.
    pm دادم خدمتتون...

7. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alphacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تــــــــــــــــــــــــــــــــهران

پيش فرض

سلام دوستان من متولد ارديبهشت 71 هستم و خرداد مدرك پيش دانشگاهيمو به صورت حضوري گرفتم و يه بارم كنكور دادم . با توجه به جدول تاريخ اعزام دفترچه 18 ابان 90 اعزام ميشم. تو سايت پليس اينو نوشته بود :

4. مشمولان فارغ‌التحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغ‌التحصيل پيش‌دانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح مي‌باشد:
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.

. اون جا كه نوشته 18 ابان سال اخذ ديپلم مربوط ميشه به اونايي كه سوم بالاتر نخوندن و جمله بعديش يعني 18 ابان سال اعزام مربوط ميشه به اونايي كه فارغ اتحصيل پيش هستن (خرداد). درست متوجه شدم؟ حالا من يعني تا 18 ابان 90 كه اعزاممه وقت دارم دفترچه پست كنم يعني براي شركت تو كنكور 90 نبايد دفترچه پست كنم؟درسته؟
    Last edited by alphacino; 25-12-2010 at 03:27.

9. این کاربر از alphacino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان من متولد ارديبهشت 71 هستم و خرداد مدرك پيش دانشگاهيمو به صورت حضوري گرفتم و يه بارم كنكور دادم . با توجه به جدول تاريخ اعزام دفترچه 18 ابان 90 اعزام ميشم. تو سايت پليس اينو نوشته بود :

4. مشمولان فارغ‌التحصيل ديپلم كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 22 سالگي و مشمولان فارغ‌التحصيل پيش‌دانشگاهي كه مدرك خود را حداكثر تا پايان 24 سالگي بصورت پيوسته و حضوري و با داشتن معافيت تحصيلي اخذ كرده باشند، آخرين مهلت تعيين وضعيت مشموليت آنها به اين شرح مي‌باشد:
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه اول سال، حداكثر تا 18 آبان سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه دوم سال، حداكثر تا 18 آذر سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه سوم سال، حداكثر تا 18 دي سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان خرداد متولد سه ماهه چهارم سال، حداكثر تا 18 بهمن سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان شهريور متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 اسفند سال اخذ ديپلم يا سال اعزام.
    · فارغ‌التحصيلان آذر يا دي متولد هر فصل از سال، حداكثر تا 18 مهرماه سال بعد از اخذ ديپلم يا سال اعزام.

. اون جا كه نوشته 18 ابان سال اخذ ديپلم مربوط ميشه به اونايي كه سوم بالاتر نخوندن و جمله بعديش يعني 18 ابان سال اعزام مربوط ميشه به اونايي كه فارغ اتحصيل پيش هستن (خرداد). درست متوجه شدم؟ حالا من يعني تا 18 ابان 90 كه اعزاممه وقت دارم دفترچه پست كنم يعني براي شركت تو كنكور 90 نبايد دفترچه پست كنم؟درسته؟
    بله . درسته.

11. این کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

سلام . دوستان كسي آدرس پليس امنيت و اطلاعات تهران رو داره به ما بده . واسه تقسيم بايد بريم اونجا
    مرسي

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام اینکه میگین اگه فاصله سنی دو برادر کم باشه میشه معافیت گرفت درسته ؟
    یه برادرم الان داره خدمت می کنه منم هنوز اون 6 ماهه قانونیم سپری نشده فارغ تحصیل هستم /.

چجوریاس ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام اینکه میگین اگه فاصله سنی دو برادر کم باشه میشه معافیت گرفت درسته ؟
    یه برادرم الان داره خدمت می کنه منم هنوز اون 6 ماهه قانونیم سپری نشده فارغ تحصیل هستم /.

چجوریاس ؟

سلام

نه این درست نیست ، فقط میتونی تا زمان اتمام خدمت برادرت ، خدمتتو تمدید کنی

.

15. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •