تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 303 از 641 اولاول ... 203253293299300301302303304305306307313353403 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,021 به 3,030 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

سلام.دوستان گرامی من از این حرف هایی که میزنید هیچی نمی فهمم(شاید کم عقلم)این مشخصات گوشیه منه میشه بگید که چجور گوشی هست:phone:cxc162037 r9ec001-bluetooth::cxc162058 r5a01-organizer:cxc162036 r4b03 -cda:cda162008/66 r7a01
    ببخشید که وقتتونو گرفتم.چرا نمیشه که وقتی درب گوشی بسته هست عکس پشت ضمینه استفاده کرد؟اگر میشه سایز عکس رو بگید .من گوشیم فرانسه اصله و رمشم 64 ولی بعضی وقتا یه کوچولو هنگ می کنه داستان چیه؟من هیچی از این گوشی سر در نمی یارم اگه میشه یه کم راهنماییم کنیم به قول مروف هلو افتاده دست هالو
    دوست عزیز شما وقتیکه به قسمت والپیپر میری باید flip close رو بجای flip open انتخاب کنی
    مال شما خیلی قدیمیه
    حتما باید آپدیت کنی و تغییرات فاحشی رو مشاهده میکنی مثل بلند شدن صدا
    روش آپدیت هم اینجا نوشته
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با فیلیپ باز در قسمت پایین صفحه دوتا فلش هست اونو بزن و برو به قسمت open و برنامه ها رو end کن ( چون در حالت عادی اگر از یه برنامه خارج بشی در واقع بصورت سطحی خارج شدی و برای سریع تر باز کردن برنامه همچنان فعال باقی میمونه تا وقتی که end نکنی و بدین صورت اگه برنامه ها زیاد بشن و end نکنی دیگه جایی برای اجرای برنامه بعدی نمیمونه و دستگاه فرمان ریست رو میده برای آزاد سازی حافظه
    بازم سوالی بود در خدمتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    IRAN ===> MAZANDARAN ===> SARI

پيش فرض

خوب این کار خیلی آسونه inbox گوشیو باز کنی اون بالاش مثلا نوشته Inbox 231 که یعنی 231 sms دارید
    اگه بعضی ها رو پاک کرده باشیم چی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

metapex عزیز!! شما چه طور چنین گوشی ای گرفتی؟ از بازار فروش دست دومش خبر داری؟ (مفت میخرن!!) اگه شارژرش خراب شد یا گمش کردی از کجا میخری؟ (شارژر گوشیهای ساخت داخل مثل مادیران به بدبختی گیر میاد). اگه خراب شد چیکارش میکنی؟ i-mate رو هیچ کجا تعمیر نمیکنن!! این که دیگه هیچی.

آیا تاپیک دیگه‌ای برای گوشی های HTC وجود داره؟ میشه یکم درباره گوشیت توضیح بدی؟ مثلا سرعت پردازندش، امکاناتش، لوازم جانبی موجود در جعبش، قیمتش، گنجایش باتریش و...؟ آنتن دهیش در ایران چه طوره؟ (در مقایسه با نوکیا) و به نظرت آنتن دهی P990 چه طوره؟ به نظر من یه مقدار پایینه. مرتب صداهای عجیب میشنوم و هی قطع میشه. با نوکیا در همون محل ها حرف میزدم و هیچ مشکلی نداشتم.

یه سوال دیگه: چیزی درباره اون دریچه کوچولو که پشت همه سونی اریکسونها وجود داره میدونی؟ همون که وسطش یه سوراخ ریزه و اگه درش بیاری یه تیکه مسی زیرش پیدا میشه. میگن یه ربطایی به آنتن دهی داره. یعنی مثلا اگه برش داری توان خروجی گوشی بیشتر میشه (مثلا از یک و نیم وات میشه دو وات).

آخرین سوال: مدل باتری گوشی ای که من خریدم BST-53 هست با گنجایش 900 میلی آمپر که انگار اصلش یه چیز دیگست ولی به نظر نمیاد فروشنده عوضش کرده باشه. به نظر من سونی اریکسون یه مقدار داره گدا بازی در میاره. یه فروشنده بهم گفت باتری p990 ها اول بوده BST-34 با گنجایش 1150 میلی آمپر بعدش شده BST-33 با گنجایش 950 و الان هم که شده BST-53. در این باره چیزی میدونی؟ آخه بازم گدابازی کرده!!! مثلا یه برگه انداخته بود تو جعبش (به شیش زبون) که برای نصب برنامه تو ویندوز ویستا باید بری برنامه جدید رو دانلود کنی. یعنی حتی CD گوشی های مونده رو عوض نمیکنه.

راستی سایتی هم که برای دریافت تم معرفی کرده بودی (صفحه 10) خیلی عالی بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستی metapex جان یه چیزی یادم رفت بگم!! اکثر کسایی که p990 میخرن خیلی که دووم بیارن 3 ماهه. بعد میفروشنش!! (چون دست همه میبینن یا اون چیزی که انتظار دارن بهشون نمیده) ولی اونی که اهل بوده (خیلی کمن) نگرش داشته و این مایه امید واریه. خیلی آدمها رو میبینم که میگن "منم یه زمانی P990 داشتم!!!".

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان سلام
    ممنون رامین جان
    این راه ها رو خودم هم میدونستم ولی گوشی رو وقتی روشن میکردی کد می خواست که نمی تونست وارد گوشی بشه که فرمت کنه راه دوم هم می خواستم حتی المقدور نشه
    ولی مشکلش رو فهمیدم سیم کارتش سوخته
    بابت جواب خودم هم چشم امتحان میکنم ببینم انجام میشه یا نه
    راستی اگه کد گذاشتم بعد همونجا باید غیر فعالش کنم ؟؟
    کسی طرز کار با ADL رو نمی دونه؟؟؟؟
    خواهش می کنم.
    آره. همونجا phone lock رو off کن.
    منظورت از ADL این برنامست:؟ advanced device lock
    اگه کرک شدشو داری بهم بده تا بگم چطوری کار می کنه. چون واسه من تریال بود تموم شد. حفظ هم نیستم که بگم چطوریه.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

]چه طوري مي شه تو p990 تعداد اس ام اس هاي ارسالي و داريافتي رو ديد؟
    منم این سئوال رو دارم.اکثر گوشی های sony ericsson این قابلیت رو دارن.ولی گویا این قابلیت در p990 نیست
    دقیقا این سوال منم هست. در واقع این سوال منه/
    این قابلیت در p990 وجود نداره.

در اکثر گوشیهای سونی اریکسون این قابلیت هست از وقتی که گوشت کوب می زد تا آلان ولی چه طور می شه این امکان پیش پا افتاده در p990 نباشه ؟؟
    در p990 بعضی از موارد پیش پا افتاده مثل همین مورد یا profile وجود نداره، بجاش موارد دیگه ای داره که گوشی های دیگه ندارن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

[/color]

مثلا توی دایرکتوری سیستم توی زیر شاخه های پایینی یه فایل رجیستری هست!!!
    توی دایرکتوری ریسورس یه عالمه rsc , mbm هست
    توی داکیومنت و زیر شاخه هاش هزاران فایل اچ تی ام ال هست . اینا کجا استفاده میشه

من از اون برنامه هایی که تو گوشی بود مکافی رو نصب کردم و زرت و زرت گوشی هنگ میکرد . زود پاکش کردم درست شد.
    همه رو نمیشه فهمید چی هستن. اکثرا فایل های سیستمی هستن. اون فایل های html هم حتما توو browser ازشون استفاده میشه.مثل home page

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آره عزیز، این گوشی مثل گوشی قبلیته، تعداد زیادی رو میتونه سیو کنه
    مرسي دوست من

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

آقا سر جدتون به ما بگید چطوری رم 4 گیگ اصلی گیر بیاریم.
    چجوری باسد باشه؟ قیمت معقولش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
    اصل یا غیر اصلش مهم نیست
    مهم اینه که:
    1- گارانتی مادام العمر و تعویض داشته باشه
    2- گوشیت وقتی اونو توش میذاری هنگ نکنه
    البته ممکنه که بعد از یه مدت گوشیت هنگ کنه که اگه اشکال از مموری باشه چون گارانتی داره همون مغازه ای که خریدی ببر پس بده رایگان یکی دیگه بگیر
    گارانتیش هم یه برچسب هولوگرامه که روش چسبیده من سونی 2 گیگ رو خریدم 18000 تومن
    [/color]

مثلا توی دایرکتوری سیستم توی زیر شاخه های پایینی یه فایل رجیستری هست!!!
    توی دایرکتوری ریسورس یه عالمه rsc , mbm هست
    توی داکیومنت و زیر شاخه هاش هزاران فایل اچ تی ام ال هست . اینا کجا استفاده میشه

من از اون برنامه هایی که تو گوشی بود مکافی رو نصب کردم و زرت و زرت گوشی هنگ میکرد . زود پاکش کردم درست شد.
    اون فایلهای رجیستری مربوط به فایلهای jar هستش که روی گوشی نصبه
    فایلهای mbm مربوط به آیکون ها هست اون یکی رو نمیدونم
    فایلهای html رو هم باز کن ببین اگه چیز بدرد بخوری نیست پاکشون کن (مال من اینجوری نبود)
    امیدوارم صحبت هام بدردت خورده باشه
    موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •