الان های وب داره برای مناطق روستایی از فرکانس 800 استفاده می کنه
این فرکانس برای جاهایی که وسعتش زیاده خوبه و برای شهر خوب نیست
برای شهر باید تعداد دکل ها مناسب و جایابی خوب صورت گرفته باشه همون 1800 - 2300 - 2600 برای شهر خیلی بهتره
الان های وب داره برای مناطق روستایی از فرکانس 800 استفاده می کنه
این فرکانس برای جاهایی که وسعتش زیاده خوبه و برای شهر خوب نیست
برای شهر باید تعداد دکل ها مناسب و جایابی خوب صورت گرفته باشه همون 1800 - 2300 - 2600 برای شهر خیلی بهتره
اذیت نکن. فرکانس ۸۰۰ برای شهر واجبه. تمام اوپراتورای برتر دنیارو حتما چک کن مثل EE، Telstra و... اصلا این حرفو نزن، در شهر پر ساختمان، نبود فرکانس ۸۰۰ نقص شبکه در جهان محسوب میشه، چه برسه به تهران که داره میترکه از تراکم و urban که هیچی، dense urban محسوب میشه.
که اینترنت اشیاء هم قرار رو همون فرکانس های پایین پیاده سازی بشه، هرچقدرم جای دکل ها مناسب باشه باز در شهر با مشکل نفوذ مواجه میشه
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 09-08-2017 at 13:45.
به نظر من مهم تر از فرکانس-- مدیریت شبکه و پهنای باند هست که مشکل ایرانسل در مناطق شهری و حتی کل کشور هست و الا الان شما دارید مشاهده می کنید که خیلی ها با سیگنال خوب - متوسط و قابل قبول از وضعیت شبکه 4 جی شاکی هستند .. حالا اگر توی مناطق شهری از 700 و 800 استفاده بشه کیفیت بیش از این پایین میاد
Last edited by ak313; 09-08-2017 at 14:07.
خیر، مشکلی که فرمودید به ظرفیت شبکه بر میگرده، و اگر از فرکانس های پایین الان استفاده بشه، علاوه بر این که کیفیل پایین نمیاد، بلکه کاملا بالا میره، و اون هم مدیریت خاص خودشو داره که قطعا اپراتور بر همون حسب فرکانس رو میاره.
سلام
سرعت افتضاحه اونم رو حالت پلاس [emoji55]
بابا 35 مگ دیگه افتضاح حساب نمیشه.. تست برای کجای قمه..
جاده اراک .. سرعت کمه خب حداقل باید ۷۰ مگ باشه واسع پلاس
بله به دلیل تعدد اپراتور ها و ظرفیت نه چندان بالای 800 معمولا 5 مگاهرتز یا 10 مگاهرتز هست البته MTN هرجا 800 داره 10 مگاهرتز هست که احتمالش هست اگر بیارن 10 مگاهرتز رو بیارن ولی در اون صورت باید این 1800 رو افزایش بدن چون من فکر کنم الان 1800 ایرانسل 5 مگاهرتز هست به خاطر این که من تو همین خونمون رو 2600 میانگین 4.5 5 مگابایت سرعتمه ولی روی 1800 میانگین 1.5 هست
لینک رو میتونید چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره،
نه ایرانسل الان سر تاسر ایران رو باند ۳، ۱۰ مگاهرتز پهنا داره و در شهر های بزرگی مثل تهران کرج مشهد همه ۱۵ مگاهرتز شده رو ۱۸۰۰.
اطلاعات ویکیپدیا راستی به روز نیست، مخصوصا راجع به ایران
سلام.این خبر رو از کدام نهاد دریافت کردید؟جایی هست که متن خبرش باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)