دوستان این درسته که میگن وقتی پرونده رو بفرستن شورا پزشکی یا معاف دائم میشی یا معاف از رزم ؟ میگن حال سومی نداره مثلا بگن هیچی شاملت نمیشه؟میشه یکی راهنمایی کنه؟
دوستان این درسته که میگن وقتی پرونده رو بفرستن شورا پزشکی یا معاف دائم میشی یا معاف از رزم ؟ میگن حال سومی نداره مثلا بگن هیچی شاملت نمیشه؟میشه یکی راهنمایی کنه؟
دوستان هفته پیش یه سوال کردم از عزیزان که بهترین جا برای خدمت در تهران ناجا کجا هست ، که جواب گرفتم فتا و فاوا بهترینشونن
طی پیگیری که با اشنامون کردم و صحبت کردن باهاشون این دوتا ارگان زیر فوق لیسانس درخواست نیاز نمیکننو خرمون هم نرفت که خودمون رو جا کنیم
حالا دوباره سوال رو میپرسم بهترین جا برای خدمت در ناجا / یگان ویژه در تهران بجز فتا و فاوا کجا هست ( دیپلم پایگاه داده دارم ) جنت آباد هم هستم
ممنون میشم جواب بدید با تشکر![]()
داداش من خودم بارها و بارها اونجا بودم وقتی پرونده هارو میخونن خیلی هارو سرباز اعلام میکنن الکی خودتونو گرفتار نکنین...
پرونده ها اینجوری اعلام میشه.
سرباز- نامه معرفی به بیمارستان یا همون معاینه مجدد و غیره.....
شما سوالت دقيق نيست
يك كميسيون پزشكى داريم و يكي شوراى عالى پزشكى
در كميسيون پزشكى حالت سومى هم است يعنى ممكنه تصميم گيرى درباره بيمارى مشكل باشه يا پزشكان اتفاق نظر و راى نباشن در اين صورت پرونده به شوراى عالى پزشكى ارجاع داده مى شود البته مشمول مى تواند به راى كميسيون شكايت كند و درخواست شورا عالى داشته باشد اما پرونده هر بيمارى را به شورا نمى فرستند
در شورا عالى هم براى هر مشمول تنها يكبار انجام مى شود و راى ان قاطع و بدون تغيير است و مشمول حق شكايت ندارد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ريس نظام وظيفه فقط مى خواد در يك روز تا پايان وقت اداري نتيجه كميسيون همه مشخص باشه و گرنه پزشكان موظف هستند كه هر مشمول با هر تعداد بيمارى را دقيق معاينه كنند
واسه کمر درد دیسک ضعیف و پا درد !
نتیجه ام ار آی گویای دیسک ضعیف هست.
راستش الان فک میکنم اگر بتونی وایسی سر پا باید سربازی بری و معاف نمیکنن. خودشون هم روراست همین حرفو میزن و میگن دکترای ما معافت نمیکنن!
مانی جان میگم که اگه پرونده ایی توی کمیسیون پزشکی معاف دائم شناخته بشه، این پرونده دوباره در کمیسیونی دیگه مورد بررسی قرار میگیره؟
بله گاهى ممكنه پرونده معاف دائم براى بازبينى راى صادره به شوراي عالى پزشكى صادر شود و مشمول را در شورا عالى معاينه كنند اما باز هم به اين پروندها در شوراى عالى اكثرا معاف دائم ميدهند
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من شنیدم تاریخ اعزامای تیر ماه خورده شهریور!!
من اعزامم اردیبهشت بود بعدا تمدید کردم خورد تیر ماه
ولی من چون پیام تبلیغاتی زیاد واسم میاد معمولا نخونده پاک میکنم و الان نمیدونم واسم اس ام اس اومده پاک کردم یا هنوز نیومده !!
الان باید چطوری بفهمم تاریخم شهریور شده با نه؟
از پليس +١٠ جويا شويد
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)