تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3029 از 3745 اولاول ... 202925292929297930193025302630273028302930303031303230333039307931293529 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,281 به 30,290 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان دیدن جدیدا ساعتهای شبانه خیلی حجمهارو برداشتن ایا کسی اعتراض کرده ؟

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان دیدن جدیدا ساعتهای شبانه خیلی حجمهارو برداشتن ایا کسی اعتراض کرده ؟
    اینجا که کسی پاسخگو نیست مگر یه تعداد خاص با جمع اوری امضا به اسیاتک ایمیل کنن که بعید میدونم اینجا همچین کاری انجام بشه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ایکون ها و عکس ها رو مشکل داره کلا ربطی به اسیا نداره با نت های دیگه هم همینه،ولی دانلود مشکل نداره

برای نشون دادن اونا باید چیز بزنید
    با صبانت که مشکلی نداره و عکسها هم باز میشن . در مورد دانلود شبانه هم این طرح ها تشویقی هستند و هرزمان بخوان حذفشان میکنند و حق اعتراضی برای مشترک وجود نداره در شرایط قرارداد هم اینو توضیح داده. در کل هر از مدتی که وضعیت پهنای باند در کشور خوب میشه و شرکتها تازه خرید میکنند و اضافی دارند هم پهنای باند را برای مشتریان باز میگذارند (چون سرعت بیشتر مساوی مصرف بیشتر حجم هست) و هم شبها رایگان میدهند. اما پس از مدتی که تعداد مشترکین زیاد میشوند و پهنای باند شون مصرف میشه شروع میکنند به برداشتن طرح های تشویقی و محدود کردن کاربران به حداقل تعهد اسمی این ادامه داره تا زمانیکه دوباره پهنای باند کشور اضافه بشه و به هر شرکت هم سهمی اختصاص پیدا بکنه. این پروسه بصورت دوره ای اتفاق میافته.

4. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدا رو شکر اصلاً نمیشه دیگه با آسیاتک آنلاین بازی کرد! همش قطع میشه وسطش.

دلمون به شبانه رایگان خوش بود که اونم برداشتن! من همین امشب اینترنت پارس آنلاین ثبت نام کردم روی خط دوم خونه. شبانه نداره ولی حداقل انقدر قطعی هم نداره!

شاتل هم طرح گذاشته 110 گیگ یکساله 87500 تومن، فک می کنم اونم خوب باشه.

کلاً سرویس گرفتن از آسیاتک دیگه توجیه نداره! این سرویسم تموم بشه دیگه تمدید نمی کنم.
    این طرح شاتل معذرت میخوام بدرد عمش میخوره. 110 گیگ میده اما 100 گیگ اون رو اجبارا باید در 50 روز اول مصرف بکنی اگر نکنی هم سوخت میشه ده ماه بعدی هم بصورت ماهیانه یک گیگ بهت میده این یعنی که بقیه مصرفت رو باید حجم هر گیگ سه چهار هزار تومنی بخری. از لحاظ قیمتی نهایتا همشون سر و ته یه کرباسند و جایی نمیخوابند که آب زیر پاشون بره. ولی از لحاظ کیفیت بله فرق زیاد دارند.

6. 3 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود..
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟
    من می خوام این طرح 4 گیگ 4مگ کولاک بگیرم می خواستم بدونم سرعت تایم نامحدود یا شبانش فرقی با دو مگ می کنه و سرعت دقیقا توی روزانه و شبانش چند هست دقیقا ؟ خطمم کامل 6 مگ پشتبانی می کنه و بدون نویزه

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟
    من می خوام این طرح 4 گیگ 4مگ کولاک بگیرم می خواستم بدونم سرعت تایم نامحدود یا شبانش فرقی با دو مگ می کنه و سرعت دقیقا توی روزانه و شبانش چند هست دقیقا ؟ خطمم کامل 6 مگ پشتبانی می کنه و بدون نویزه
    دانلود 120 کیلو بایت در ساعت نامحدود امکان اینکه بعد از مقداری محدود بشه رو نمیدونم شاید باشه چون روی سرویس های نامحدود محدودیت مقدار دانلود وجود داره.
    همچنین طبق تعرفه جدید و مقررات جدید تنظیم مقررات از یه مقدار حجم به بعد به 16 کیلو بایت میرسه.

در طول روز همون 6 مگا بیت رو میتونید از حجم 4 گیگ خودتون استفاده کتید البته سرور خارج از کشور 4 مگ و داخل کشور 6 مگ

10. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دانلود 120 کیلو بایت در ساعت نامحدود امکان اینکه بعد از مقداری محدود بشه رو نمیدونم شاید باشه چون روی سرویس های نامحدود محدودیت مقدار دانلود وجود داره.
    همچنین طبق تعرفه جدید و مقررات جدید تنظیم مقررات از یه مقدار حجم به بعد به 16 کیلو بایت میرسه.

در طول روز همون 6 مگا بیت رو میتونید از حجم 4 گیگ خودتون استفاده کتید البته سرور خارج از کشور 4 مگ و داخل کشور 6 مگ
    سلام
    شما خودتون این سرویس های نا محدود شبانه رو تست کردین از لحاظ سرعتی که تو تایم رایگان میده؟
    یعنی ۱۰ مگ تو تایم رایگان ۱۶۰ تا میده؟
    کسی تست کرده از دوستان دیگر سرعتش رو تو ساعات رایگان بگه؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    شما خودتون این سرویس های نا محدود شبانه رو تست کردین از لحاظ سرعتی که تو تایم رایگان میده؟
    یعنی ۱۰ مگ تو تایم رایگان ۱۶۰ تا میده؟
    کسی تست کرده از دوستان دیگر سرعتش رو تو ساعات رایگان بگه؟
    ممنون
    در مورد سرویس 4 مگ پرسیده بودند گفتم چون تست شد.
    سرویس ده مگ اول باید خطتون هم 10 مگ کشش داشته باشه بعد تست کنید

13. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید ؟
    الان چه سرویسی دارین ؟ خط رو چند بستن ؟ سرعت دانلود از سرورهای داخلی و خارجی روزانه چنده ؟ اینها رو جواب بده تا بگم چیکار کنی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •