تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3028 از 3347 اولاول ... 20282528292829783018302430253026302730283029303030313032303830783128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,271 به 30,280 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

قیمت حداکثر 1 گیگ حدود 40 هزارتومان هست !!!! یعنی اپراتور 1 گیگ رو بده 40 تومن هم ما هیچ حقی نداریم شکایت در باره اینترنت هیچ تاثیری نداره برای بهبود فقط میتونی وقت خودت و اپراتور رو بگیری همین!
    خوبه واسه تو 43 گیگ دان میشه برای ما که سرعت محدود میشه زیر 1 مگابایت !
    دوست عزیز مثل اینکه دوست دارید اینترنت رو گرون بخرید که این حرفها رو میزنید ؟!
    شما چکار دارید که من 43 گیگ دانلود کردم . تکلیف اون 17 گیگ مونده چی میشه ؟ حالا شما منطقتون سرعت خوب نیست نمیتونید همشو بگیرید . سرعن اینجا خوبه . دلیل نمیشه اندازه شما بگیرم !

بعدشم خودشون گفتن 60 گیگ ! چرا باید 43 گیگ دانلود کنه ؟ بجایه طرفداری از شرکتا راه حل پیشنهاد بدید

2. این کاربر از rar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فکر نمیکردم ایرانسل انقدر بی مسئولیت باشه، آخرم در تهران از 3G ۹۰۰ بر خلاف همه اپراتورای دیگه استفاده نکرد و مشکل شدید روی مکالمه و سویچینگ از 4G داره، دوم اینکه نه مکالمه روی وایفایش راه اندازی شد و نه فرکانس ۸۰۰ اورد برای 4G و نه مکالمه روی 4G راه اندازی کرد، تمامش فقط تست ازمایشکاهی بود و ادعا.
    امروزم که نسل ۲ش که بزور یه مکالمه ای میشد کرد بفنا رفته.
    اونم از TD با پهنای باند کم و دیر لود کردن صفحات و مشکل DNS یا هرچی هست.
    کمکم دارم به ترابرد فکر میکنم.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    فرکانس 800 رو اون صدا و سیما بی پدر الکی گرفته استفاده هم نمیکنه بیناموس نمیذاره هیچ کسی استفاده کنه

4. 9 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کسی تازگی تو قم با 3G تست کرده؟ من 3 ماه قبل با گوشی و hotspot سرعتم به 800kbs میرسید که از dsl منطقه مون بهتره
    میخوام یه گوشی یا مودم 4G بگیرم سرعتم بهترشه dsl برای همیشه کنار بزارم
    کدوم مودمهای 4G خوبن و ارزان؟ این بسته های مودم با sim ایرانسل فایدهای دارن؟

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ایرانسل ای پی ثابت میفروشه؟

ادیت: زنگیدم میگن فقط به مشترک حقوقی میدهند
    Last edited by italodance; 09-08-2017 at 08:06.

7. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فرکانس 800 رو اون صدا و سیما بی پدر الکی گرفته استفاده هم نمیکنه بیناموس نمیذاره هیچ کسی استفاده کنه
    فرکانس 800 هیچی روش نیست 10 بار طیف فرکانس رو چک کردم ، نمیدونم چه مرگشونه نمیذارن استفاده بشه

9. این کاربر از soheilsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

فرکانس 800 هیچی روش نیست 10 بار طیف فرکانس رو چک کردم ، نمیدونم چه مرگشونه نمیذارن استفاده بشه
    والا من که زیاد به 800 اهمیت نمیدم ایرانسل فعلا بره پهنای باند TDD و سرعت تک کانکشن رو درست کنه 800 پیشکش
    Last edited by Electronic-Arts; 09-08-2017 at 13:01.

11. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

يعني فركانس طلايي ٨٠٠ رو خالي گذاشتن ؟؟؟ يه جا شنيده بودم كه اين فركانس فقط محدوده پوشش خيلي بالايي داره و در خارج از شهرها مثلا روستاها و جاده ها بدرد ميخوره ولي نميشه روي اين فركانس پهناي باند بالايي به مشترك داد !! درسته ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

يعني فركانس طلايي ٨٠٠ رو خالي گذاشتن ؟؟؟ يه جا شنيده بودم كه اين فركانس فقط محدوده پوشش خيلي بالايي داره و در خارج از شهرها مثلا روستاها و جاده ها بدرد ميخوره ولي نميشه روي اين فركانس پهناي باند بالايي به مشترك داد !! درسته ؟؟؟
    بله فرکانس 800 نفوذ بالایی داره و برای مناطقی که ساختمان زیاد داره خیلی خوبه ولی 5 مگاهرتز فقط پهنای باند داره یعنی به طور میانگین 1.5 تا 2 مگابایت شما میتونید به عنوان تک کاربر ازش سرعت بگیرید حتی کمتر بسته به شرایط

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگه نمیدونی پس از کجا میدونی طلاییه ؟[emoji11] [emoji12] [emoji23]

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله فرکانس 800 نفوذ بالایی داره و برای مناطقی که ساختمان زیاد داره خیلی خوبه ولی 5 مگاهرتز فقط پهنای باند داره یعنی به طور میانگین 1.5 تا 2 مگابایت شما میتونید به عنوان تک کاربر ازش سرعت بگیرید حتی کمتر بسته به شرایط
    اخه میدونی، وقتی ۸۰۰ اضافه کنن این دوتا باند ۳ و ۷ راحت رو ۸۰۰ تجمیع میشه، ولی اگر یکی از ۳ یا ۷ خوب انتن نده معمولا تجمیع صورت نمیگیره. البته فکر میکنم ۸۰۰ حدود ۳۵ مگاهرتز پهنا داره که البته وقتی بین اپراتورا تقسیم شه به هر کدوم ۵ تا ۱۰ تا میرسه.

16. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •