تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3028 از 4428 اولاول ... 2028252829282978301830243025302630273028302930303031303230383078312835284028 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,271 به 30,280 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این مدیریت ترافیکی که میخوان بزارن بره همه ی سرویساس نامحدود و محدود؟
    آره دیگه دقیقاً نوشته در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "تکنولوژی "مدیریت ترافیک" برای اولین بار در کشور توسط شرکت پارس آنلاین بر روی تمامی سرویس های اینترنت پر سرعت به صورت رایگان اعمال گشته است"

. . .

2. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آره آپ استرمت خیلی پایننه روی این 509 هم که بستت! اگه بهت دی سی داد دیدی چراغهای مودم خود به خود خاموش شد خطوط داخلی و سیم کشی داخل خونتو چک کن
    این موارد هم چک کن - پریز تلفن پریز برق گیر نباشه- تلفن های بی سیم باعث نویز بیشتری روی خط میشه- بدون نویز گیر هم یه تست بگیر ببین میاد روی چند-در حالت عادی هم قبل از نویز گیز هیچی روی خط وصل نکن
    الان بدون اسپلیتر وصله
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    ----------------------
    می صرفه یه سیم مستقیم از پوست سر کوچه تا خود مودم بکشم ؟
    با چند مت اضافی 110 متر می شه.اطلاع دارید چه سیمی خوب هست و چه قیمتی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدا کنه - اگه این شد که میام خبر میدم بقیه هم برن یک تست بزنن از دست شاتل نجات پیدا کنن
    رفیق تهرانی ؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان بدون اسپلیتر وصله
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    ----------------------
    می صرفه یه سیم مستقیم از پوست سر کوچه تا خود مودم بکشم ؟
    با چند مت اضافی 110 متر می شه.اطلاع دارید چه سیمی خوب هست و چه قیمتی داره؟
    اوکی هست اسپلترت...
    بهترین نوع سیم همون سیمی هست که خود مخابرات کار کرده (سیم جنگی) چون داخلش فویل آلمینیوم داره و باعث دفع نویزهای مزاحم میشه,فاطلت از مرکز مخابراتیت چقدره حدوداً ؟ در ضمن این سیمی که از پست تا داخل خونه هست رو چک کن ببین سیم برقی چیزی از کنارش نگذشته؟

6. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوکی هست اسپلترت...
    بهترین نوع سیم همون سیمی هست که خود مخابرات کار کرده (سیم جنگی) چون داخلش فویل آلمینیوم داره و باعث دفع نویزهای مزاحم میشه,فاطلت از مرکز مخابراتیت چقدره حدوداً ؟ در ضمن این سیمی که از پست تا داخل خونه هست رو چک کن ببین سیم برقی چیزی از کنارش نگذشته؟
    البته بگم این نوع سیم رو فقط خود مخابرات داره و اگه یه آشنا تو مخابرات داشته باشی می تونی ازش بگیری
    ولی سیم رو چک کن در روز اگر مشکلی مانند خوردگی یا پارگی نداره مشکل نداره

8. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اوکی هست اسپلترت...
    البته بگم این نوع سیم رو فقط خود مخابرات داره و اگه یه آشنا تو مخابرات داشته باشی می تونی ازش بگیری
    ولی سیم رو چک کن در روز اگر مشکلی مانند خوردگی یا پارگی نداره مشکل نداره
    به خاطر دزدان عزیز و فداکار و سخت کوش ، از فاصله 60 متری از پست مخابرات 3 بریدگی وجود داره.(بد بخت ته کوچه ای ها که تا 7 تا رو سر انگشتی شمردم)
    مخابرات گفت ما بوجه ندارم کل سیم رو عوض کنیم اگه می خای خودت سیم بگیر!!!
    فاصله تا اداره مخابرات 2 کیلو متر پایه پیاده
    ظهر که وصل شد سیگنال به نویز دانلود 18 بود با تلفن صحبت کردن از همین خط 14 شد اما آپلود 12 شد!!!
    اینترنت قدیمیم که الان وصل هست با یه خط دیگم با آپ و دان 256 و 2076 و سیگنال به نویز 30 و 32

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خاطر دزدان عزیز و فداکار و سخت کوش ، از فاصله 60 متری از پست مخابرات 3 بریدگی وجود داره.(بد بخت ته کوچه ای ها که تا 7 تا رو سر انگشتی شمردم)
    مخابرات گفت ما بوجه ندارم کل سیم رو عوض کنیم اگه می خای خودت سیم بگیر!!!
    فاصله تا اداره مخابرات 2 کیلو متر پایه پیاده
    ظهر که وصل شد سیگنال به نویز دانلود 18 بود با تلفن صحبت کردن از همین خط 14 شد اما آپلود 12 شد!!!
    اینترنت قدیمیم که الان وصل هست با یه خط دیگم با آپ و دان 256 و 2076 و سیگنال به نویز 30 و 32
    همون یه تیکه نیودن سیم و تیکه تیکه بودن خیلی تاثیر داره روی این داستان نویز... سیم معمولی که نمیشه توی کوچه استفاده کرد چون بعد از چند وقت زیر باد و بارون آفتاب از بین میره شما اگه خواستی عوض کنی باید از نوع سیم های خود مخابرات بگیری ,یه آشنایی چیزی پیدا کنه 10,20 تومن بذاری کف دستش بهت میده باید به خودشم بگی بیاد ببنده چون می خوای تا پست بری سر بوخت درست بسته بشه که بوق بده.

11. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آره دیگه دقیقاً نوشته در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "تکنولوژی "مدیریت ترافیک" برای اولین بار در کشور توسط شرکت پارس آنلاین بر روی تمامی سرویس های اینترنت پر سرعت به صورت رایگان اعمال گشته است"

. . .
    این " به صورت رایگان"-ش دیگه آخر پرروییه . سرعتٌ چند برابر کم کردین نکنه توقع دارین به خاطر این کار از مردم پولم بگیرین که سرعتشونٌ کم کردین

13. 2 کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همون یه تیکه نیودن سیم و تیکه تیکه بودن خیلی تاثیر داره روی این داستان نویز... سیم معمولی که نمیشه توی کوچه استفاده کرد چون بعد از چند وقت زیر باد و بارون آفتاب از بین میره شما اگه خواستی عوض کنی باید از نوع سیم های خود مخابرات بگیری ,یه آشنایی چیزی پیدا کنه 10,20 تومن بذاری کف دستش بهت میده باید به خودشم بگی بیاد ببنده چون می خوای تا پست بری سر بوخت درست بسته بشه که بوق بده.
    ممنونم به خاطر پاسخ هاتون
    من چون تازه واردم چنتا سوال دارم.تمام سرعت های دانم مال 4 تا 8 بعد از ظهر امروزه
    1-من با 2 مگ در زمان نامحدود 2 تا 7 باید انتظار چقدر دان رو داشته باشم(بر حسب سرور داخلی و خارجی،با ویپ و بدون ویپ)
    2-من با ویپ از داخلی و خارجی بین 350 تا 400 دانم هست وبعضی سرور های دان بازی داخلی تا 700 هم دان کردم.تو شب هم همین قدر هست؟
    3-ویپ سریع تر از این هم وجود داره؟اگر ممکنه آدرسش رو برام پخ کنید
    4-امروز ساعت 7 فکر میکنم هیچ سایتی بجز pol و دانلودها و چنتا دیگه رو باز نمی کرد بعد از نیم ساعت درست شد.این طبیعیه؟
    5-برای دان شب از چند تا چند باید بزارم؟ چون مثلا isp قبلیم تا 7 بود اما اگه از 6:45 به بالا میزاشتم 100 تا 400 مگ کم میکرد
    باز هم ممنونم
    Last edited by aha0001; 15-04-2014 at 21:38.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم به خاطر پاسخ هاتون
    من چون تازه واردم چنتا سوال دارم.تمام سرعت های دانم مال 4 تا 8 بعد از ظهر امروزه
    1-من با 2 مگ در زمان نامحدود 2 تا 7 باید انتظار چقدر دان رو داشته باشم(بر حسب سرور داخلی و خارجی،با ویپ و بدون ویپ)
    2-من با ویپ از داخلی و خارجی بین 350 تا 400 دانم هست وبعضی سرور های دان بازی داخلی تا 700 هم دان کردم.تو شب هم همین قدر هست؟
    3-ویپ سریع تر از این هم وجود داره؟اگر ممکنه آدرسش رو برام پخ کنید
    4-امروز ساعت 7 فکر میکنم هیچ سایتی بجز pol و دانلودها و چنتا دیگه رو باز نمی کرد بعد از نیم ساعت درست شد.این طبیعیه؟
    5-پینگم چطور هست؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز هم ممنونم
    1- 2مگ نامحود در حالت عادی ساعتی 540مگ دانلود میکنه
    2- روی داخلی آره آنچنان نوسان سرعت نداره در ساعات شبانه روز ولی سرورهای خارجی روی پارس شبانه ها به گفته دوستان افت سرعت دارند
    3- voip رو شاتل هم داره ارایه میده الان ولی من از این سرویسش استفاده نکردم
    4- نه طبیعی که نیست ظاهراً پارس مشکل داره چند وقته سرعتهاشم افت پیدا کرده
    5- خوبه فقط مسیرت چیه؟ از کدوم سرور گرفته برات؟

16. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •