آره دیگه دقیقاً نوشته در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "تکنولوژی "مدیریت ترافیک" برای اولین بار در کشور توسط شرکت پارس آنلاین بر روی تمامی سرویس های اینترنت پر سرعت به صورت رایگان اعمال گشته است"
. . .
آره دیگه دقیقاً نوشته در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "تکنولوژی "مدیریت ترافیک" برای اولین بار در کشور توسط شرکت پارس آنلاین بر روی تمامی سرویس های اینترنت پر سرعت به صورت رایگان اعمال گشته است"
. . .
الان بدون اسپلیتر وصله
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
----------------------
می صرفه یه سیم مستقیم از پوست سر کوچه تا خود مودم بکشم ؟
با چند مت اضافی 110 متر می شه.اطلاع دارید چه سیمی خوب هست و چه قیمتی داره؟
رفیق تهرانی ؟!
اوکی هست اسپلترت...
بهترین نوع سیم همون سیمی هست که خود مخابرات کار کرده (سیم جنگی) چون داخلش فویل آلمینیوم داره و باعث دفع نویزهای مزاحم میشه,فاطلت از مرکز مخابراتیت چقدره حدوداً ؟ در ضمن این سیمی که از پست تا داخل خونه هست رو چک کن ببین سیم برقی چیزی از کنارش نگذشته؟
البته بگم این نوع سیم رو فقط خود مخابرات داره و اگه یه آشنا تو مخابرات داشته باشی می تونی ازش بگیری
ولی سیم رو چک کن در روز اگر مشکلی مانند خوردگی یا پارگی نداره مشکل نداره
به خاطر دزدان عزیز و فداکار و سخت کوش ، از فاصله 60 متری از پست مخابرات 3 بریدگی وجود داره.(بد بخت ته کوچه ای ها که تا 7 تا رو سر انگشتی شمردم)
مخابرات گفت ما بوجه ندارم کل سیم رو عوض کنیم اگه می خای خودت سیم بگیر!!!
فاصله تا اداره مخابرات 2 کیلو متر پایه پیاده
ظهر که وصل شد سیگنال به نویز دانلود 18 بود با تلفن صحبت کردن از همین خط 14 شد اما آپلود 12 شد!!!
اینترنت قدیمیم که الان وصل هست با یه خط دیگم با آپ و دان 256 و 2076 و سیگنال به نویز 30 و 32
همون یه تیکه نیودن سیم و تیکه تیکه بودن خیلی تاثیر داره روی این داستان نویز... سیم معمولی که نمیشه توی کوچه استفاده کرد چون بعد از چند وقت زیر باد و بارون آفتاب از بین میره شما اگه خواستی عوض کنی باید از نوع سیم های خود مخابرات بگیری ,یه آشنایی چیزی پیدا کنه 10,20 تومن بذاری کف دستش بهت میده باید به خودشم بگی بیاد ببنده چون می خوای تا پست بری سر بوخت درست بسته بشه که بوق بده.
این " به صورت رایگان"-شدیگه آخر پرروییه . سرعتٌ چند برابر کم کردین نکنه توقع دارین به خاطر این کار از مردم پولم بگیرین که سرعتشونٌ کم کردین
![]()
ممنونم به خاطر پاسخ هاتون
من چون تازه واردم چنتا سوال دارم.تمام سرعت های دانم مال 4 تا 8 بعد از ظهر امروزه
1-من با 2 مگ در زمان نامحدود 2 تا 7 باید انتظار چقدر دان رو داشته باشم(بر حسب سرور داخلی و خارجی،با ویپ و بدون ویپ)
2-من با ویپ از داخلی و خارجی بین 350 تا 400 دانم هست وبعضی سرور های دان بازی داخلی تا 700 هم دان کردم.تو شب هم همین قدر هست؟
3-ویپ سریع تر از این هم وجود داره؟اگر ممکنه آدرسش رو برام پخ کنید
4-امروز ساعت 7 فکر میکنم هیچ سایتی بجز pol و دانلودها و چنتا دیگه رو باز نمی کرد بعد از نیم ساعت درست شد.این طبیعیه؟
5-برای دان شب از چند تا چند باید بزارم؟ چون مثلا isp قبلیم تا 7 بود اما اگه از 6:45 به بالا میزاشتم 100 تا 400 مگ کم میکرد
باز هم ممنونم
Last edited by aha0001; 15-04-2014 at 21:38.
1- 2مگ نامحود در حالت عادی ساعتی 540مگ دانلود میکنه
2- روی داخلی آره آنچنان نوسان سرعت نداره در ساعات شبانه روز ولی سرورهای خارجی روی پارس شبانه ها به گفته دوستان افت سرعت دارند
3- voip رو شاتل هم داره ارایه میده الان ولی من از این سرویسش استفاده نکردم
4- نه طبیعی که نیست ظاهراً پارس مشکل داره چند وقته سرعتهاشم افت پیدا کرده
5- خوبه فقط مسیرت چیه؟ از کدوم سرور گرفته برات؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)