یعنی قیمتها داره میاد پایین؟پس در خرید صبر کنیم؟
یعنی قیمتها داره میاد پایین؟پس در خرید صبر کنیم؟
اگه تا اردیبهشت صبر کنی قیمتا میاد پایین تر
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
اخرین به روز رسانی: ۱۳۹۱/۰۱/۰۹
-------------------------------------------------------------------------
XBOX 360 :
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 250gig ا ۶۹۰ تومان
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 4GIG ا ۵۸۰ تومان
منبع : ایکس باکس ورلد
یا صاحب صبر.
پارسال Xbox slim 250Gb با کینکت رو خریدم 580 تومن. الان شده نزدیک به 980 تومن!!!!!!!!!!!
چه خبره؟؟؟
پارسال یورو ۱۵۰۰ تومان بود امسال ۲۵۰۰ تومان !!! البته نزدیک ۳۰۰۰ تومان آمار درست تریه .
نه داداش من تو بد ترین شرایط زیر 350 نمیدم. 360 آرکید صفر الان زیر 650 پیدا نمیشه. اسلیم هم همینطور. اگه دوستی آشنایی داری تا 400 یا بیشتر هم جا داره. ببر مغازه ها ببین چی میگن ولی عجله نکن. اگه مفت بدی بگی مفت دادم از 200 تومن بهتره.
Last edited by leonredfield; 31-03-2012 at 23:40.
داداش اینجا کنسول تو چه حالتیه؟ داشبورد؟ اجرای بازی از روی دیسک؟ اجرای بازی از روی هارد (بعد حدود 20 دقیقه)؟
اگه از رو دیسک داری اجرا میکنی که صدای کنسولت یک دهم آرکید منه. اگه از رو دیسک نیست بازم صداش یک پنجم صدای فن کنسول منه.
عزیز اولا الان 360 ارکید صفر تقریبا وجود نداره.دوما دوستمون قیمت اسلیم 4 گیگ رو بالا گذاشتن 580 بود.در نتیجه این دوستمون اگر خوب بتونه بفروشه همون 350 هست.
سلام یعنی قیمتها تا چه حدی ممکنه بیاد پایین؟
دوست من آرکید تو بازار هست و قیمتش بالاتر از اسلیمه (چراشو از من نپرس). ثانیا شما کجا دیدی این بالا کسی بگه اسلیم 4 گیگ تو بازار 580 تومنه؟ ثالثا اسلیم 4 گیگ بهترین قیمتش و اون هم تو پایتخت 600 تومنه (تو بازار) و تو شهرستان ها بالاتره. و تازه من هم که همون 350 رو پیشنهاد دادم. گفتم اگه دوست و آشنایی داره سود مغازه رو میتونه خودش برداره.
Last edited by leonredfield; 31-03-2012 at 23:57.
اولا ارکید تو بازار نیست اگرم باشه باید ارزون تر باشه در ضمن چراشم از شما میپرسم؟
+
پست شماره ی 30272 رو نگاه کن اون جا نوشته اسلیم 580 تومن.
+
شما گفتی کم کمش میشه 350 اما من گفتم اگه خوب بتونه بفروشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)