چرا فعلا سامانه پیامکی درسته من قبلا برای بار اول کد سخامم از همین سامانه گرفتم که الان چیزی برای گرفتن کد سخا نداره!
شما احتمال زیاد چون اسمس براتون نیومده هم اینکه سامانه پیامکی همون برج 4 میزنه همون برج چهارید.
چرا فعلا سامانه پیامکی درسته من قبلا برای بار اول کد سخامم از همین سامانه گرفتم که الان چیزی برای گرفتن کد سخا نداره!
شما احتمال زیاد چون اسمس براتون نیومده هم اینکه سامانه پیامکی همون برج 4 میزنه همون برج چهارید.
Last edited by r_pro; 07-05-2015 at 15:18.
بله متاسفانه همینطوره
ببینید متوجه منظورتون هستم ولی یا تا حالا زنگ نزدید یادقت نمی کنید. 096480 چندین خدمت پیش روت میذاره از جمله آخرین وضعیت مشمول، آخرین وضعیت درخواست، آخرین وضعیت تعویض کارت و ارتباط با مشاورین.
آخرین وضعیت من رو میگه معافیت تحصیلی در حالی که معافیت تحصیلی با دادن برگه مربوطه که از دانشگاه بهتون میدن لغو میشه و شما مشمول میشید این از اولی که اشتباس!
آخرین وضعیت در خواست هم باید بگه درخواست اعزام که درخواستی که 5 سال پیش داده بودمو هنوز داره میگه!
سومی رو من در جریانش نیستم.
میمونه آخری که من اتفاقا گفتم سراغ096480 نرید مگر برای مشاوره و فرق زیادی با پلیس+10 ندارن شماره ملیتونو می پرسه و وضعیتتون رو میگه درست هم میگه. ولی به نظرم ارزش نداره مدت زیادی سر ارتباط با مشاورین خودتونو معطل کنید چون خیلی خیلی سخت نوبتتون میشه و در بهترین حالت صبح زود. به نظرم یه سر برید پلیس+10 زودتر نتیجه میگیرید. اگرم سوال خاص و واقعا مهمی دارید حتما حتما حتما برید نظام وظیفه شهرتون.
استخدام نخبگان مشمول خدمت سربازي در شرکتهاي دانش بنيان
خراسان - مورخ پنجشنبه 1394/02/17 شماره انتشار 18965
مهر-درپي تعامل سازمان نظام صنفي رايانهاي با بنياد ملي نخبگان، تسهيلاتي براي دانش آموختگان و افراد متخصص مشغول به کار در شرکتهاي دانش بنيان براي گذراندن دوره خدمت نظام وظيفه سربازي درنظرگرفته شد.اين تسهيلات به صورت پروژههاي تخصصي و تحقيقاتي است که به مدت يک سال افراد متخصص مشمول خدمت نظام وظيفه را قادر ميسازد به جاي دوره سربازي در خدمت شرکتهاي دانش بنيان باشندو بنياد نخبگان حقوق يک ساله اين افراد را نيز تقبل ميکند. علاقه مندان واجد شرايط پس از کسب تاييديه از بنياد نخبگان، به دفتر نخبگان نيروهاي مسلح استان محل زندگيشان معرفي ميشوندتا خدمت سربازي آنها به جاي دوره خدمت در شرکتهاي دانش بنيان لحاظ شود.همچنين مقرر شد امکان استخدام اين افراد در شرکتهاي دانش بنيان فراهم شود.
سلام من دومین باره که دارم میپرسم من دیروز معاف از رزم شدم مدرکم هم کارشناسیه چند تا سوال داشتم ؟ (قبل از اینکه سوالمو مطرح کنم یه خواهشی دارم بعضیا اطلاعات ندارن همش کپی پیس میکنن هر کی رفته یا واقعا میدونه بگه بیخودی تو دله مارو خالی نکنین )
1-ایا من اموزشی دارم ؟
2-تو شهر خودم میفتم؟
3-کارهای دفتری به من میدن؟
4-تو یسری از سایتا خوندم میگ باید توالت بشوری یا اشپزی کنی ؟ ایا کسی اطلاعی در این خصوص داره ؟
شما مگه اسفند دفترچه پست نکردین؟ بزرگوار برای منم اخرین وضعیت همینو ک شما میگی زده ...اتمام معافیت تخصیلی..اگه اسفند پست کردین باید مشمول بزنه اخرین وضعیتت
ی نکته هم بگم ...من مشول بودم ک ارشد قبول شدم...نامه اتمام تحصیل ک بردم نظام وظیفه ب من گفتن ک معافیت تحصیلی صادر نشده برات و دردسرهای ک داست بگذریم...من امروز رفتم پرینت گرفتم از برگ سبزم و تارریخ اعزامم همون 4 بود... اینکه چجور سلکت کردن را نمیدونم اختمالن بچه های لیسانس رو ی تعدادیشون رو انداختن برج 6
نه! بهمن پست کردم شد برج 2 . فروردین تمدید زدم شد برج 4. حالا خودشون کردن برج6.
من صحبتم در جواب به سوال شما و در مورد 096480 هس 3 آیتمش که قبلا گفتم پاسخگوییش سیستمیه و گویاس و چهارمی یعنی مشاوره یکی که معمولا یه خانومی هس که اعصاب نداره راهنمایی میکنه و یا با گرفتن شماره ملیتون آخرین وضعیتتون رو میگه)
اونم که میگید زده اتمام معافیت تحصیلی مال خدمات الکترونیکی سایت نظام وظیفس.
من اونجا بودم سعی کن اونجا به چشمه بیدی که زاغه مهمات هست تقسیم نشی از الان برو دنبال پارتی بقیه جاهایه تقسیمیش خوبه مثه باغ عفیف آباد و اینکه تو اون پادگان لوج خوب نیست نسبت به بقیه ولی در کل پادگانش عالیه حتی بهتر از منطقه 3 تهران
مرسی از جوابگویی شما
میتونم به شورای پزشکی بگم در مورد افسردگی معافیت موقت بده؟؟
و اینکه من تو پارک موتوری هستم و فعلا هیچ ماشینی تحویل نگرفتم..
فعلا ماشین ها دست سرباز های قدیمی هست و اگه اونا برن ماشین ها به من میرسه!! دو سه ماه دیگه یه نیسان داغون بهم تحویل میدند که همین الان راننده فعلیش 24 ساعته در حال ماموریته!! و این خیلی بده..و 5-6 ماه بعد از اون یعنی 8-9 ماه دیگه راننده یه سرهنگ یا راننده حاج آقا میشم!
فعلا دارم توی کارگاه و مکانیکی و تعویض روغن پارک موتوری جون میکنم!!! مثل چی...! حتی تو آموزشی هم یک دهم این هم اذیت نشدم!! به قولی توی نفت و بنزین و روغن ها دارم شنا میکنم!! البته فکر کنم پارک موتوری به صورت غیر قانونی این جور وسایل رو نگه میداره!
فعلا کار من از یگان های پیاده هم شدت سخت تر و عذاب آور تر هست
لااقل تو آموزشی که بودیم یک ساعت و نیم کلاس داشتیم و نیم ساعت استراحت و به حال خود ولی اینجا من دو دقیقه هم استراحت ندارم متاسفانه!!
ساعت ورود به پادگان برای همه 6:30 هست ولی من که باید صبح زود توی دفتر پارک موتوری کار کنم و ماشین ها رو روشن کنم میگن حتما باید ساعت 6 اینجا باشی و من هم برای همین بیشتر روز ها نمیتونم برم
نگهبانی هم هفته ای 3 بار در پارک موتوری هستم (که بسیار برای واریسم مضرره) و البته 2 ساعت نگهبانی میدم و 2 ساعت استراحت دارم!!!!!!!!!! البته به لطف یرباز های قدیمی و ارشد بازیشون نمیتونم اون 2 ساعت رو هم استراحت کنم....میگن پاس 1 و 2 اینجورین و پاس 3 شب ها باید نگهبانی بده..البته من تا حالا ندیدم پاس 3 نگهبانی بده..ما رو هم که همیشه پاس 1 و 2 می نویسن!!!
تبلیغات درست چسبیده به پارک موتوری هست...اتفاقا تو فکرم یه جورایی خودمو بچسبونم برم تو تبلیغات..اگه ایشالله بشه که خیلی خوب میشه
ولی کسی اینجا به فکر ما نیست!! سربازای قدیمی تر هم اکثرا با عرض معذرت دیوث هستند....پادگانو به گند کشیدند خاموشی رو ساعت 11-12 میزنند...همشون گوشی میارندو البته سیگار هم که پیش کش!!
ما تو آموزشی که تو عجب شیر بودیم تو گروهان 6 گردان 5 بودیم و 118 نفر بودیم و همه با هم مثل برادر میموندیم و حتی کمد هامون رو هم قفل نمیکردیم و تا آخر هم وسایل هیچکسی گم نشد... اونجا با همه دوست بودم ولی اینجا!!
توی جراحی یرقان من که 19 سال پیش و در بیمارستان اسد آبادی تبریز بود خون من رو کامل تخلیه کردند و خون نفر دیگه ای رو بهم تزریق کردند نمیدونم این تو معافیت تاثیر داره یا نه؟؟ اگه کار دیگه ای هم کرده باشند من خبر ندارم
داداش یه بار تو اولین روزی که تقسیم شده بودم با حاج آقا (فرمانده عقیدتی - سیاسی) حرف زدم برعکس سایر روحانی ها که اخلاق خوبی دارن این یکی اخلاقش مثل سگ میموند یا حتی بد تر
روحانی ها که سهله پادگان خداش هم با خدای بیرون فرق داره
راستی نگفتین من اگه الان بتونم معافیت تحصیلی بگیرم و فوق دیپلم یا لیسانسم رو بگیرم میتونم بعدا میتونم امریه درست کنم و تو جا های غیر نظامی خدمت کنم یا نه؟؟
حماقت کردم من امسال پشت کنکور بودم و تا آذر ماه این سال معافیت تحصیلی داشتم ولی با خواست خودم رفتم خدمت
خدمت با اون چیزی که من فکرشو میکردم خیلی فرق داره
اعصابم خیلی خرابه... میتونم فعلا تا زمانی که کنکورمو بدم و اعلام نتایج بشه تو یه دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کنم؟؟
(آیا گوشه گیر هستی؟ پرونده پزشکی دارید؟ چه داروی خاصی مصرف می کنید؟ ایا ت به حال اقدام به خود زنی یا خودکشی داشتی؟ آیا بدنت را بریدی؟ کجا؟ مواد مصرف می کنی؟و... ) از شما پرسیده می شود (البته این سوالها را سربازی که برای افسردگی اقدام کرده بود می گفت). بعد از ان از شما نوار معز و تست های دیگر می گیرند.به این جور سوال ها چه جوابی بدم؟؟ آیا راستشو بگم یا از خودم در بیارم؟؟ مثلا من تا حالا مواد مصرف نکردم و دارو فقط یکی دو هفته خوردم و بعدش دیدم که نه تنها افسردگیم رو خوب نکرد بلکه بد ترش هم کرد واسه همین هم بعد از یکی دو هفته کنار گذاشتمش!!
تا حالا اقدام به خودکشی نکردم ولی دو سه سال پیش در یه اتفاقی رگ مچم به وسیله شیشه بریده شد و اگه نیم سانت اون ور تر بود شاهرگم بریده میشد میتونم بگم اینو خودم به قصد خودکی انجام دادم؟؟؟ اینجور سوال ها چه تاثیری داره؟؟؟ راستی میتونم بگم معافیت موقت برای درمانم بنوین؟؟؟ معافیت موقت نسبت به معافیت داعم رحت تر نمیدن؟؟
داداش شما اعصابت کمی خرابه!!! یا استرست خیلی زیاده!!!!!
من اعزامم برج شیش هستش. لطفا اشما جو نده.
منظورت هم از مدرک تحصیلی نفهمیدم که چه ربطی به تاریخ اعزام داره؟
با سپاس
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)