بزرگوار خوب مگه شما به 096480 زنگ زدی تاریخ اعزامتون را درست نگفت؟
بزرگوار خوب مگه شما به 096480 زنگ زدی تاریخ اعزامتون را درست نگفت؟
بله صد در صد
تا جایی ک من میدونم سوابق خدمت و کسر از خدمت هم میاد
دوستان سلام
کسی اطلاعی درمورد پادگان های شهید فلاحی و یا پایگاه هوانیروز ابیک قزوین داره ؟
ارزش داره بیفتم اونجا ؟ چون نزدیک ترین پادگان به شهرمونه !
لطفا کمک کنید اگه لینکی چیزی هم دارید دریغ نکنید ممنون.![]()
با سلام خدمت همه بچه های گل فروم
آقایون من یگانم افتاده آماد و پشتیبانی منطقه دو ارتش شیراز، شنیدم که اونجا هم دوباره تقسیم داره کسی نمیدونه چه جوریه ماجراش؟ کلا چه جور جاییه؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون
كلا پشتيبانى ها در سراسر ايران بهترين جا هم براى خدمت وظيفه و هم براى پرسنل كادر است ، سختى هاي خدمت در لشكر و تيپ را ندارد و بيشتر كار اين يگانها لجستيكى و پشتيبانى است و مانند لشكرها هيچگاه رزمايش ندارد كه مجبور باشند چند روز در بيابان سپرى كنند ، اما در مورد تقسيم درست شنديد اين يگان زير مجموعه هايي داخل استان يا حتى خارج استان دارد كه ممكنه شما در انجا تقسيم شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اقایون داداشام .کسی اطلاع نداره
سلام دوستان
مطمئنا کسانی که الان تاریخ اعزامشون از یک تیر به یک شهریور افتاده خیلی اعصابشون خورده و بهش فکر میکنند.
ولی من به یک چیز دیگه فکر میکنم و نگرانم که شاید خیلی هم دور از ذهن نباشه
اونم این هست که چه تضمینی وجود داره که دو ماه دیگه دوباره اس ام اس ندن و نگن به خاطر تکمیل ظرفیت اعزام شما به برج هشت انتقال یافت؟؟؟؟؟؟
دوست خودم تازه هفته پیش اقدام کرد برای سربازی تاریخ اعزامش شد برج هشت پس یعنی برج شیش(شهریور) هم تا خرخره پر شده.
دوستان خوشحال میشم درباره حرفی که زدم نظر بدین. به نظر شما چقدر امکان داره همچین اتفاقی بیوفته؟؟؟؟ اگه افتاد چه کاری از دست ما برمیاد؟؟؟ همینطور دست روی دست بزاریم؟؟؟
لطفا نظرتون رو بگین![]()
داداش جو نده لطفن
این پرسشتون بار روانی منفی داره، شما احتمالن سربازیت تموم شده، و میدونی که چقدر از نظر روانی این صحبتها می تونه تاثیر منفی داشتع باشه، مطمن باش سیستم نظام وظیفه گتره ای تاریخ اعزام نمی زنه، این دوستان هم احنمالن به خاطر مدرگ تحصیلیشون چون پر شدن دو ماه عقب افتادن![]()
از وقتی گفتن سال جدید میخواد 24 ماه بشه حتی خیلیا دانشگاه نرفتن و دفترچه پست کردن که 2 ساله نشه خدمتشون.
من خودم دو هفته پیش دفترچه پست کردم و با خوش شانسی افتادم برج 6. الانم خیلی ها میرن خدمت و سال دیگه کمبود سرباز پیش میاد .
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)