اوه پس منم رایتلم اینطوریه و تا حالا ندونستم![]()
اوه پس منم رایتلم اینطوریه و تا حالا ندونستم![]()
خب دزدی تو روز روشن!!!!
امروز داشتم ترافیکم مصرفیم رو چک میکردم تو برنامه مودمم huawei link ترافیکم 11 گیگ بود بعد دیدم تو برنامه ایرانسل ترافیک رو زده 200 مگ
حالا چکار کنم چجوری میشه پیگیری کرد؟؟؟
الان من هر چند تا سیمکارت که دارم محدود شده فایده نداره با سرعت 8 مگابیت ...اگه بسته بلند مدت بگیرم بعد محدود بشه چی ؟؟؟؟
![]()
چند روزی هست کلآ ایرانسل افتضاح شده موقع دانلود وسطش پینگ میپره بعد دانلود قطع میشه و دوباره از اول شروع میشه دانلود امروز یه فایل 40 مگابایتی رو چندین بار قطع شد وسطش
با سایتهای داخلی و خارجی امتحان کردم همشون همینطوری بودن کلآ دیگه پایدار نیست و ایرانسل خیلی شلوغ شده من که میرم دو تا سیم کارت رایتل و همراه اول بگیرم فکر کنم الان اونا دارن
بهتر کار میکنن.
این که مینویسن در صورت استفاده از اینترنت ملی دو برابر حجم میده
من بخوام مثلا فیلم دانلود کنم از سایت ایرانی استفاده کنم به درد میخوره ؟
این ملی چیه!؟
سلام
فعلا فک میکنم یه لیست 500 تایی از وب سایت های منتخب هست اونا رو منظورشون هست نه هر سایتی
بهترین راه عدم تبدیل سیم کارت ها یی که هست که 3جی دارن و یوسیم نیستن !!!!
همراه اول به هیچ وجه نمیتونه این سیم کارت ها رو محدود کنه من در خونه خودم سرعتم 2 مگابایت هست تا حالا 2 تا 1 ماه گرفتم
باید منتظر محدود شدن ایرانسل در شبانه هم باشید من 3 شب هست دارم تست می کنم شب که استارت میزنم بعد از 30 دقیقه الی 1 ساعت سرعتم میاد دقیقا بین 900 الی 1 مگابایت در صورتی در ابتدا حدود 3 مگابایت هست !! تا نت و همچنین ایرپلن رو خاموش روشن نکنم سرعت بر نمی گرده !!!
البته هنوز فراگیر نشده ولی منتظر باشید
چیزی به نام نامحدود در ایران معنا نداشته نداره و نخواهد داشت
صداشون در نیار ، االان همه سرازیر میشن همراه اول ، سرعت اش بدتر از ایرانسل میشه![]()
چقدر تنگ نظر![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)