سلام
دوستانی که شک دارند که تاریخ اعزامشان به 6/1 افتاده یا نه ، می توانند از سایت پلیس + 10 استفاده کنند و تاریخ اعزام خودشان را ببینند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستانی که شک دارند که تاریخ اعزامشان به 6/1 افتاده یا نه ، می توانند از سایت پلیس + 10 استفاده کنند و تاریخ اعزام خودشان را ببینند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد سخا چیه دوستان؟ من برگه اعزام اولیه رو از پلیس +10 گرفتم .
وقتی که دفترچه رو پست کردی ، پلیس +10 یک برگه پرینت شده به اسم "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان " بهت میده که مهر پلیس + 10 هم روش خورده . بعد از مشخصات فردی بالای آدرس این کد پنج رقمی رو می تونی ببینی
سلام من امروز معاف از رزم شدم مدرکم هم کارشناسیه چند تا سوال داشتم ؟ (قبل از اینکه سوالمو مطرح کنم یه خواهشی دارم بعضیا اطلاعات ندارن همش کپی پیس میکنن هر کی رفته یا واقعا میدونه بگه بیخودی تو دله مارو خالی نکنین )
1-ایا من اموزشی دارم ؟
2-تو شهر خودم میفتم؟
3-کارهای دفتری به من میدن؟
4-تو یسری از سایتا خوندم میگ باید توالت بشوری یا اشپزی کنی ؟ ایا کسی اطلاعی در این خصوص داره ؟
همچین چیزی داده نشده!
روزی کخ رفتم دفترچه پست کنم گفتن سیستم قطعه و برید وقتی وصل شد خودمون ثبت میکنیم. دیگه تاییدیه درکار نبود!!
اگه شنبه برم این برگه رو تحویلم میدن؟
من همون موقع که مدارکم رو دادم ، یک نسخه از برگه "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان " داد بهم گفت بخون و اگر مغایرتی داره بگو تا اصلاح کنم وگرنه امضا کن و تحویل بده و در آخر یک نسخه از آن رو بهم داد. ممکنه اطلاعات شخصیت رو غلط بزنن و بعدا برای اطلاحش دوباره ازت پول بگیرن.
نه دیگه اگه بعد از 14 اردیبهشت تماس گرفتی با پلیس 10 رفتی گفتن تیر اعزامی مشکلی نیست
دوستان توی برگه ی سفید که دو هفته قبل از اعزام میاد درب خونه سوابق خدمتی توش درج میشه ؟
آیا کسی دیده که توی برگه سفید (نه برگ سبز) سوابق خدمتی درج بشه ؟
دوستان اصلا فعلا به این سایتا اعتماد نکنید چون زمان زیادی از راه اندازیشون نمی گذره اشکالات زیادی داره به روز هم نیست شما رو از طریق اسمس، نامه و ... قبل از این سایتا از اخبار مربوط به خودتون باخبر میکنن پس به امید اینکه ازین سامانه ها زودتر چیزیو بفهمید نشینید خود من هم این سایت ( epolice.ir ) هم سایت خدمات الکترونیکی نظام وظیفه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو از ابتدای راه اندازیشون که با ارفاق نهایتا 4 ماهه دارن فعالیت می کنن رو چک می کردم اصلا قابل اعتماد نیست شماره 096480 هم که اصلا سراغش نرین مگر برای مشاوره که اون هم نوعی شعبه تلفنی پلیس+10 ه ! من به طور قطعی اعزامم تغییر کرده در حالی که این سایتا عملا به دلایل مختلف مثل عدم به روز رسانی اشتباهی همون 4/1 هستن در حالی که برگه آماده به خدمتمو از پلیس+10 صبح گرفتم 6/1
حرف آخر آخرین وضعیتتون رو از پلیس+10 ها پیگیری کنید.
درواقع کسی که این اس ام اس رو دریافت کرده صد در صد به برج 6 منتقل شده؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)