تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3025 از 4105 اولاول ... 2025252529252975301530213022302330243025302630273028302930353075312535254025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,241 به 30,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستانی که شک دارند که تاریخ اعزامشان به 6/1 افتاده یا نه ، می توانند از سایت پلیس + 10 استفاده کنند و تاریخ اعزام خودشان را ببینند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کد سخا چیه دوستان؟ من برگه اعزام اولیه رو از پلیس +10 گرفتم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کد سخا چیه دوستان؟ من برگه اعزام اولیه رو از پلیس +10 گرفتم .
    وقتی که دفترچه رو پست کردی ، پلیس +10 یک برگه پرینت شده به اسم "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان " بهت میده که مهر پلیس + 10 هم روش خورده . بعد از مشخصات فردی بالای آدرس این کد پنج رقمی رو می تونی ببینی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام من امروز معاف از رزم شدم مدرکم هم کارشناسیه چند تا سوال داشتم ؟ (قبل از اینکه سوالمو مطرح کنم یه خواهشی دارم بعضیا اطلاعات ندارن همش کپی پیس میکنن هر کی رفته یا واقعا میدونه بگه بیخودی تو دله مارو خالی نکنین )
    1-ایا من اموزشی دارم ؟
    2-تو شهر خودم میفتم؟
    3-کارهای دفتری به من میدن؟
    4-تو یسری از سایتا خوندم میگ باید توالت بشوری یا اشپزی کنی ؟ ایا کسی اطلاعی در این خصوص داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

وقتی که دفترچه رو پست کردی ، پلیس +10 یک برگه پرینت شده به اسم "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان " بهت میده که مهر پلیس + 10 هم روش خورده . بعد از مشخصات فردی بالای آدرس این کد پنج رقمی رو می تونی ببینی
    همچین چیزی داده نشده!
    روزی کخ رفتم دفترچه پست کنم گفتن سیستم قطعه و برید وقتی وصل شد خودمون ثبت میکنیم. دیگه تاییدیه درکار نبود!!

اگه شنبه برم این برگه رو تحویلم میدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

همچین چیزی داده نشده!
    روزی کخ رفتم دفترچه پست کنم گفتن سیستم قطعه و برید وقتی وصل شد خودمون ثبت میکنیم. دیگه تاییدیه درکار نبود!!

اگه شنبه برم این برگه رو تحویلم میدن؟
    من همون موقع که مدارکم رو دادم ، یک نسخه از برگه "تاییدیه ثبت اطلاعات درخواست اعزام مشمولان " داد بهم گفت بخون و اگر مغایرتی داره بگو تا اصلاح کنم وگرنه امضا کن و تحویل بده و در آخر یک نسخه از آن رو بهم داد. ممکنه اطلاعات شخصیت رو غلط بزنن و بعدا برای اطلاحش دوباره ازت پول بگیرن.

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

از همون اسفند که تعجیل زدم تا الان هم توی سیستم به علاوه 10 برج 4 بوده هم توی سامانه اینترنت ولی طبق این گفته ی دوستان که بعضی ها رو انداختن برج 6 فرض رو بر این گرفتم که من چون از اولش برج 6 بودم و با تعجیل اومدم برج 4 پس قاعدتا من هم باید به برج 6 انتقال داده باشن اما هیچ اس ام اسی دریافت نکردم .خودم از طریق سامانه پیامکی استعلام کردم هنوز همون 4 بود.یعنی سامانه پیامکی هم مثل سایتش بروز نیست ؟ ممکنه منو هم انداخته باشن برج 6 بدون اینکه بهم اس بدن یا توی سامانه پیامکی ثبت شده باشه ؟
    نه دیگه اگه بعد از 14 اردیبهشت تماس گرفتی با پلیس 10 رفتی گفتن تیر اعزامی مشکلی نیست

8. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان توی برگه ی سفید که دو هفته قبل از اعزام میاد درب خونه سوابق خدمتی توش درج میشه ؟
    آیا کسی دیده که توی برگه سفید (نه برگ سبز) سوابق خدمتی درج بشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان اصلا فعلا به این سایتا اعتماد نکنید چون زمان زیادی از راه اندازیشون نمی گذره اشکالات زیادی داره به روز هم نیست شما رو از طریق اسمس، نامه و ... قبل از این سایتا از اخبار مربوط به خودتون باخبر میکنن پس به امید اینکه ازین سامانه ها زودتر چیزیو بفهمید نشینید خود من هم این سایت ( epolice.ir ) هم سایت خدمات الکترونیکی نظام وظیفه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو از ابتدای راه اندازیشون که با ارفاق نهایتا 4 ماهه دارن فعالیت می کنن رو چک می کردم اصلا قابل اعتماد نیست شماره 096480 هم که اصلا سراغش نرین مگر برای مشاوره که اون هم نوعی شعبه تلفنی پلیس+10 ه ! من به طور قطعی اعزامم تغییر کرده در حالی که این سایتا عملا به دلایل مختلف مثل عدم به روز رسانی اشتباهی همون 4/1 هستن در حالی که برگه آماده به خدمتمو از پلیس+10 صبح گرفتم 6/1
    حرف آخر آخرین وضعیتتون رو از پلیس+10 ها پیگیری کنید.

11. این کاربر از r_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان اصلا فعلا به این سایتا اعتماد نکنید چون زمان زیادی از راه اندازیشون نمی گذره اشکالات زیادی داره به روز هم نیست شما رو از طریق اسمس، نامه و ... قبل از این سایتا از اخبار مربوط به خودتون باخبر میکنن پس به امید اینکه ازین سامانه ها زودتر چیزیو بفهمید نشینید خود من هم این سایت ( epolice.ir ) هم سایت خدمات الکترونیکی نظام وظیفه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو از ابتدای راه اندازیشون که با ارفاق نهایتا 4 ماهه دارن فعالیت می کنن رو چک می کردم اصلا قابل اعتماد نیست شماره 096480 هم که اصلا سراغش نرین مگر برای مشاوره که اون هم نوعی شعبه تلفنی پلیس+10 ه ! من به طور قطعی اعزامم تغییر کرده در حالی که این سایتا عملا به دلایل مختلف مثل عدم به روز رسانی اشتباهی همون 4/1 هستن در حالی که برگه آماده به خدمتمو از پلیس+10 صبح گرفتم 6/1
    حرف آخر آخرین وضعیتتون رو از پلیس+10 ها پیگیری کنید.
    درواقع کسی که این اس ام اس رو دریافت کرده صد در صد به برج 6 منتقل شده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •