برای شما که خیلی خوبه
من همین سروسو دارم تست که گرفتم تو بهترین حالت یه بار از صدبار تست سرعتم شد ۲.۵
چه جوری بفهمم رو چند مگ خطمو بستن؟
برای شما که خیلی خوبه
من همین سروسو دارم تست که گرفتم تو بهترین حالت یه بار از صدبار تست سرعتم شد ۲.۵
چه جوری بفهمم رو چند مگ خطمو بستن؟
از مرورگرر اینترنتت برو صفحه مودم برای این کار آدرس 192.168.1.1رو تایپ کن یوزر و پسورد ازت خواست جفتشو تایپ کن admin
صفحه اول مودم downstream نشون میده خطت روی چند بسته شده
من سرویسم را از مگ به 2 مگ محدود یک ماهه تغییر دادم با 1 مگ هر شب 3 گیگ میتونستم بگیرم دیشب با 2 مگ 5 گیگ گرفتم البته از سرور خارجی برای من که راضی کننده نیست یاد اون روزایی بخیر که با همون 1 مگ شبانه هفت هشت گیگ میگرفتم از عید خیلی سرعت شبانه را آوردن پایین
آقا من رفتم اینترنت شاتل رو پس دادم و امروز سفارش دادم واسه 2 مگه پارس انلاین !
اگه همه میگند سرعته شبانه روی 30 تا 70-80 هست بگید برم انصراف بدم و فردا پیکشون واسه قرارداد نیاد !
چه کاریه !!
وقتی تو سایت خودش زده مصرف منصفانه(صفحه قبل) اوضاع اینم بعد از 2 روز دانلود میشه لنگه شاتل دیگه! حالا سرعت روی 5 نمیاد ولی میارت روی سرعت اسمی سرویست.
Last edited by dj77; 15-04-2014 at 18:34.
کاشکی 1 ماهه میگرفتی ببینی چجوریه اگه راضی بودی تمدید میکردی
سلام . دوستان من دیروز درباره کیفیت اینترنت 512 تو مرکز پیام نور ( سردارجنگل ) و وضعیت دانلود شبانه پرسیدم . عزیزان اگه اطلاعاتی در این مورد دارن ممنون میشم جواب بدن
هر چی باشه از شاتل بهتره! اینو مطمین باش
این که بله کسی هم از شاتل طرف داری نکردولی اسمش اینه که روی 9مگ می بندت دیگه....
اگرم سرعت اسمی رو بده چه کاریه خوب طرف میره سرویس نامحدود مخابرات میگیره هر چقدر هم بخواد دانلود میکنه هزینه کمتری هم میده
بله با حرفتون کاملا موافقم! به نظرم دوره شاتل با این محدودیت هاش تموم شده! و شاید شرکتی دیگه پیدا نشه که مثل اوایل شاتل سرویس خوب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)