سلام
دقیقا منم مشکل داشتم یه باری زنگ زدم مشکل حل شد اخرش حالا نمی دونم از زنگ زدن بود یا خودشون همزمان درستش کردن![]()
سلام
دقیقا منم مشکل داشتم یه باری زنگ زدم مشکل حل شد اخرش حالا نمی دونم از زنگ زدن بود یا خودشون همزمان درستش کردن![]()
کدوم شماره زنگ زدی
سلام
من که 707 زنگ زدم ولی خانومه پشتیبان می گفت این که تلگرامتون باز نمی کنه مشکل ما نیست منم کلی جر و بحث کردم باهاش اخرش گفت باشه پیگیری می کنیم همین بعدش دو ساعت بعد دیدم درست شده
البته منطقه ما کلا درست شد چون دوستمم گفت تلگرام براش باز میشه دوباره (قبلش نمیشد)
دوستان کسی سیمکارت همراه اول داخل مودم تی دی ایرانسل امتحان کرده میشه استفاده کرد؟
شما از کجا نامحدود گرفتی؟ تو بسته های ایرانسل نامحدود نمیبینم.
منظورش همراه آخره
زده رو دست ایرانسل مثل اینکه
کلی بسته حجیم با قیمت پایینتر از ایرانسل آورده
ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاک بر سر ایرانسل کنن هر روز داره بسته های خوبشو حذف میکنه
الان هر 30 دقیقه یه بار اینترنت من میره حالت connecting و وصل نمیشه و علامت تعجب زرد می افته روی ایکن اینترنت
سلام
نمی دونم حتما زنگ بزنواسه من که درسته مشکلی نداره
همراه اول باند 42 و 43 اصلا نداره و مودمهای تی دی فقط این دو باند رو ساپرت می کنند
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سیم کارت های یو سیم همراه اول اگه هر شب بزارید دانلود بعد از مدتی سرعتت محدود میشه حواست باشه - ولی اون سیم کارتهایی که روی 4جی نمیرن رو نمیتونه محدود کنه
سیم کارت منو محدود قبلا 50 مگ بود بعد یه مدت شد فیکس 8 مگ، منم انداختمش دور... در کل توی ایران دیگه اپراتور خوبی پیدا نخواهد شد، فقط بخور بخور شده تا میتونن میچپونن به ملت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)