تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3024 از 4105 اولاول ... 2024252429242974301430203021302230233024302530263027302830343074312435244024 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,231 به 30,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من بلافاصله رفتم پیگیری کردم هم تلفنی هم پلیس+10 هم نظام وظیفه جوابای سربالا الان برگه آماده به خدمت جدید به تاریخ 6/1 دستمه....
    نکته اینجاست من بهمن 93 دفترچه پست کردم تاریخ اعزامم شد 2/1 به خاطر اینکه بتونم ارگانی که می خواستم امریه بگیرم اوایل فروردین تمدید زدم و شد 4/1 (حتی برگه آبی هم دقیقا یه هفته قبل 2/1 اومد در خونه 01 تهران -چون دیگه نامه شو زده بودن- ولی در اصل به خاطر تغییر تاریخ اعزام دیگه عملا باطل شده بود) کارای امریه رو انجام دادم ولی حالا در کمال ناباوری بعد از گذشت بیش از 1 ماه از تاریخ تمدید، تازه یادشون افتاده ظرفیت ندارن و از شانس بد من تاریخ اعزامم شده 6/1 ! یعنی خدایی چی میشه گفت اگه ظرفیت نداشتین همون موقع باید بگین که همون 2/1 میرفتم نه الان که همه زندگی منو ریختین به هم.
    ظاهرا سلسله گندزدن های نظام وظیفه به زندگی من پایانی نداره اینا تازه بخشی از بلاهاییه که نظام وظیفه سرم آورده بازم میگم تاحالا تو زندگیم بی انضباط تر و نفهم تر از نظام وظیفه ندیده ام.
    تلفنی آمار گرفتی؟ چی گفتن بهت؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من بلافاصله رفتم پیگیری کردم هم تلفنی هم پلیس+10 هم نظام وظیفه جوابای سربالا الان برگه آماده به خدمت جدید به تاریخ 6/1 دستمه....
    نکته اینجاست من بهمن 93 دفترچه پست کردم تاریخ اعزامم شد 2/1 به خاطر اینکه بتونم ارگانی که می خواستم امریه بگیرم اوایل فروردین تمدید زدم و شد 4/1 (حتی برگه آبی هم دقیقا یه هفته قبل 2/1 اومد در خونه 01 تهران -چون دیگه نامه شو زده بودن- ولی در اصل به خاطر تغییر تاریخ اعزام دیگه عملا باطل شده بود) کارای امریه رو انجام دادم ولی حالا در کمال ناباوری بعد از گذشت بیش از 1 ماه از تاریخ تمدید، تازه یادشون افتاده ظرفیت ندارن و از شانس بد من تاریخ اعزامم شده 6/1 ! یعنی خدایی چی میشه گفت اگه ظرفیت نداشتین همون موقع باید بگین که همون 2/1 میرفتم نه الان که همه زندگی منو ریختین به هم.
    ظاهرا سلسله گندزدن های نظام وظیفه به زندگی من پایانی نداره اینا تازه بخشی از بلاهاییه که نظام وظیفه سرم آورده بازم میگم تاحالا تو زندگیم بی انضباط تر و نفهم تر از نظام وظیفه ندیده ام.

سلام من هم توی اسفند ماه فرستادم که اعزامم رو خودم برج 6 تعیین کردم و همون برج 6 تایید شد بعد از چند روز پشیمون شدم تعجیل زدم برای برج 4 که باهاش موافقت شد و تاریخ جدیدم شد یکم برج 4 .ولی هنوز اس ام اسی برام نیومده که برای برج بعد از 4 بیفتم.انگار شانسی و به صورت رندوم افراد رو انتقال میدن به دوره های بعد وگرنه منم باید جزوشون میبودم.

3. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان من برج 4 بودم شدم 6.
    الان برج 6 خوب نیست؟ چون خیلی از دوستان از برج 6 کلافه هستن.
    یه دوره طلایی داریم که عیده یه دوره نقره ای که ماه رمضونه...
    آموزشی خیلی راحت تره... گیر نمیدن...اذیت نمی کنن...هر کاری هم کنید روزه اید... رژه کمتره...حالا خودت میدونی.

5. این کاربر از nimajun555 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام من هم توی اسفند ماه فرستادم که اعزامم رو خودم برج 6 تعیین کردم و همون برج 6 تایید شد بعد از چند روز پشیمون شدم تعجیل زدم برای برج 4 که باهاش موافقت شد و تاریخ جدیدم شد یکم برج 4 .ولی هنوز اس ام اسی برام نیومده که برای برج بعد از 4 بیفتم.انگار شانسی و به صورت رندوم افراد رو انتقال میدن به دوره های بعد وگرنه منم باید جزوشون میبودم.
    مطمنی؟ امار گرفتی؟ ک برج 4 هستی

داره خودمونی میشه s.k.y's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

شرط خدمت سربازی برای گرفتن گواهینامه رانندگی برداشته می‌شود

ایرج ندیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از بررسی شرط گذراندن سربازی برای اخذ گواهینامه رانندگی در کمیسیون اقتصادی خبر داد و اظهار داشت: در این راستا پیشنهادی مطرح کردم تا موضوع انجام خدمت سربازی به عنوان شرط لازم اخذ گواهینامه برداشته شود زیرا طبق قوانین بیمه‌ای خسارت بیمه‌ای شخص ثالث مشمول افراد بدون گواهینامه نمی‌شود.عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه هزاران نفر به دلیل نداشتن کارت پایان خدمت، سربازی، نمی‌توانند گواهینامه رانندگی دریافت کنند، تصریح کرد: در این حالت بسیاری افراد مشمول بیمه شخص ثالث و پرداخت خسارت آن نشده و نمی‌توانند از مزیت‌های بیمه‌ای استفاده کنند به همین علت این پیشنهاد مطرح شد.
    وی تاکید کرد: عملاً موتورسواران و رانندگان وسایل نقلیه بدون انجام خدمت سربازی می‌توانند گواهینامه رانندگی دریافت کنند و این موضوع در کمیسیون اقتصادی به تصویب رسیده و به زودی در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

مطمنی؟ امار گرفتی؟ ک برج 4 هستی
    از همون اسفند که تعجیل زدم تا الان هم توی سیستم به علاوه 10 برج 4 بوده هم توی سامانه اینترنت ولی طبق این گفته ی دوستان که بعضی ها رو انداختن برج 6 فرض رو بر این گرفتم که من چون از اولش برج 6 بودم و با تعجیل اومدم برج 4 پس قاعدتا من هم باید به برج 6 انتقال داده باشن اما هیچ اس ام اسی دریافت نکردم .خودم از طریق سامانه پیامکی استعلام کردم هنوز همون 4 بود.یعنی سامانه پیامکی هم مثل سایتش بروز نیست ؟ ممکنه منو هم انداخته باشن برج 6 بدون اینکه بهم اس بدن یا توی سامانه پیامکی ثبت شده باشه ؟

9. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم
    اونایی که اعزامشون 94/04/01 هست و پروفایلشون از تاریخ 94/01/22 آپدیت نشده , در صورتی که 22 همین ماه آپدیت پروفایل صورت بگیره مرکز آموزشی که افتادیم رو مینویسن یا نه ؟
    چون در حال حاضر مرکز آموزشی رو نوشته بدون مقدار
    اگر بنویسن یه مزیت که داره اینه که سه هفته زودتر از برگه سفید میفهمیم کجا افتادیم.

دوستان نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by imanparsa; 06-05-2015 at 21:16.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم
    اونایی که اعزامشون 94/04/01 هست و پروفایلشون از تاریخ 94/01/22 آپدیت نشده , در صورتی که 22 همین ماه آپدیت پروفایل صورت بگیره مرکز آموزشی که افتادیم رو مینویسن یا نه ؟
    چون در حال حاضر مرکز آموزشی رو نوشته بدون مقدار
    اگر بنویسن یه میزتی که داره دو سه هفته زودتر از برگه سفید میفهمیم کجا افتادیم.

دوستان نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با فرض اينكه اگر چند روز اينده سايت اپديت شود باز هم كد مراكز اموزشي مشخص نميشه معمولا دو تا سه هفته قبل از اعزام است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

12. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تلفنی آمار گرفتی؟ چی گفتن بهت؟

گفتم که هم تلفنی هم هم پلیس+10 هم نظام وظیفه
    تلفنی که یه خانومیه که مشخصه اطلاعاتشون و نقششون با پلیس +10 فرق زیادی نداره اون گفت از ارگان امریت نامه بگیر و نظام وظیفه شهرت اقدام کن نشد باید نامه رو ببری نظام وظیفه تهران. این جا هم که من هستم نامه بده نیس که نیس...شما وقتی با یه ارگان کار اداری داشته باشی تا حصول نتیجه باید 10 تا گوسفند نذر کنی! حالا که شده طرف حسابم دو تا ارگان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستاننی که افتادن برج 6 تعجیلی بزنید و شانستون رو ازمایش کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •