تلفنی آمار گرفتی؟ چی گفتن بهت؟
تلفنی آمار گرفتی؟ چی گفتن بهت؟
سلام من هم توی اسفند ماه فرستادم که اعزامم رو خودم برج 6 تعیین کردم و همون برج 6 تایید شد بعد از چند روز پشیمون شدم تعجیل زدم برای برج 4 که باهاش موافقت شد و تاریخ جدیدم شد یکم برج 4 .ولی هنوز اس ام اسی برام نیومده که برای برج بعد از 4 بیفتم.انگار شانسی و به صورت رندوم افراد رو انتقال میدن به دوره های بعد وگرنه منم باید جزوشون میبودم.
یه دوره طلایی داریم که عیده یه دوره نقره ای که ماه رمضونه...
آموزشی خیلی راحت تره... گیر نمیدن...اذیت نمی کنن...هر کاری هم کنید روزه اید... رژه کمتره...حالا خودت میدونی.
مطمنی؟ امار گرفتی؟ ک برج 4 هستی
شرط خدمت سربازی برای گرفتن گواهینامه رانندگی برداشته میشود
ایرج ندیمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس از بررسی شرط گذراندن سربازی برای اخذ گواهینامه رانندگی در کمیسیون اقتصادی خبر داد و اظهار داشت: در این راستا پیشنهادی مطرح کردم تا موضوع انجام خدمت سربازی به عنوان شرط لازم اخذ گواهینامه برداشته شود زیرا طبق قوانین بیمهای خسارت بیمهای شخص ثالث مشمول افراد بدون گواهینامه نمیشود.عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه هزاران نفر به دلیل نداشتن کارت پایان خدمت، سربازی، نمیتوانند گواهینامه رانندگی دریافت کنند، تصریح کرد: در این حالت بسیاری افراد مشمول بیمه شخص ثالث و پرداخت خسارت آن نشده و نمیتوانند از مزیتهای بیمهای استفاده کنند به همین علت این پیشنهاد مطرح شد.
وی تاکید کرد: عملاً موتورسواران و رانندگان وسایل نقلیه بدون انجام خدمت سربازی میتوانند گواهینامه رانندگی دریافت کنند و این موضوع در کمیسیون اقتصادی به تصویب رسیده و به زودی در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.
از همون اسفند که تعجیل زدم تا الان هم توی سیستم به علاوه 10 برج 4 بوده هم توی سامانه اینترنت ولی طبق این گفته ی دوستان که بعضی ها رو انداختن برج 6 فرض رو بر این گرفتم که من چون از اولش برج 6 بودم و با تعجیل اومدم برج 4 پس قاعدتا من هم باید به برج 6 انتقال داده باشن اما هیچ اس ام اسی دریافت نکردم .خودم از طریق سامانه پیامکی استعلام کردم هنوز همون 4 بود.یعنی سامانه پیامکی هم مثل سایتش بروز نیست ؟ ممکنه منو هم انداخته باشن برج 6 بدون اینکه بهم اس بدن یا توی سامانه پیامکی ثبت شده باشه ؟
دوستان یه سوال مهم
اونایی که اعزامشون 94/04/01 هست و پروفایلشون از تاریخ 94/01/22 آپدیت نشده , در صورتی که 22 همین ماه آپدیت پروفایل صورت بگیره مرکز آموزشی که افتادیم رو مینویسن یا نه ؟
چون در حال حاضر مرکز آموزشی رو نوشته بدون مقدار
اگر بنویسن یه مزیت که داره اینه که سه هفته زودتر از برگه سفید میفهمیم کجا افتادیم.
دوستان نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by imanparsa; 06-05-2015 at 21:16.
با فرض اينكه اگر چند روز اينده سايت اپديت شود باز هم كد مراكز اموزشي مشخص نميشه معمولا دو تا سه هفته قبل از اعزام است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
گفتم که هم تلفنی هم هم پلیس+10 هم نظام وظیفه
تلفنی که یه خانومیه که مشخصه اطلاعاتشون و نقششون با پلیس +10 فرق زیادی نداره اون گفت از ارگان امریت نامه بگیر و نظام وظیفه شهرت اقدام کن نشد باید نامه رو ببری نظام وظیفه تهران. این جا هم که من هستم نامه بده نیس که نیس...شما وقتی با یه ارگان کار اداری داشته باشی تا حصول نتیجه باید 10 تا گوسفند نذر کنی! حالا که شده طرف حسابم دو تا ارگان![]()
دوستاننی که افتادن برج 6 تعجیلی بزنید و شانستون رو ازمایش کنید
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)