ای بابا مثل اینکه منو یادشون رفته![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ای بابا مثل اینکه منو یادشون رفته![]()
از این مسخره بازی شاتل که سرعت downstream رو با سرعت دانلود جدا کرده خیلی بدم میاد
یعنی چی downstream روی 1663 کیلوبیت ولی دانلود 16 کیلوبایت ؟!!!
تا فردا صبر می کنیم ببینیم چی میشه !
Last edited by mhv_kntu; 20-03-2011 at 02:31.
خب دان استریمی که مودم به ما نشون میده از امروز صب رفت بالای 1.5 مگ ولی رپید باز هنوز محدوده
دوستان عزیز آرتیه شاتل
شما هم همه محدودیت دارین ؟ چون یه پست دیدم که میگفت داره بالای 100 میگیره
از جایی با 150 200 میتونین بگیرین ؟
+
تورنت هم هنوز محدوده
downstream رفته رو یک و نیم مگ ولی سرعت دانلود از 30 شده 40-45 بسیار هم نوسان داره اگه این عیدیه بخوره تو سرشون.
نکته ی جالب اینه که وقتی سایتی رو باز میکنی سرعت تا 100 هم میره اما برای دانلود همون 40 هست
Last edited by ali_l67; 20-03-2011 at 09:11.
دوستان عزیز
امروز 29 اسفنده حواستون هست که آره ؟
فردا اول فروردینه
پس صبور باشید
فردا سرعت نرفت بالا همه با هم زنگ میزنیم یا میریم چت آنلاین مورد عنایت قرار میدیمشون![]()
Last edited by rahmank750; 20-03-2011 at 09:24.
واسه دانلود حواستون به امشب که ساعتها میره جلو باشه با شاتل نکنه تو پاچمون.
کـــلاه بـــزرگ شــاتل
سرویس اکو 512 دارم، سرعتش خوبه و وقتی شما ها شکایت میکردین تعجب میکردم و بهتون هم میگفتم سرویس من سرعتش خوبه و شب ها هم خوب دان میکنم و سرعت تغییر نمیکنه گفتین: تو نماینده شاتل نیستی!
شبی 1.3 یا 1.6 و1.5 گیگ دان میکردم، ولی 4شبه سره ساعت 1 تا 7 سرعتم میره روی 7 یا1 کیلوبایت و حتی 800 بیت بر ثانیه،
وقتی زنگ زدم پشتیبانی و مشکلمو گفتم بهم جواب داد: سرعت دانلود شبانه Share هست و بین بقیه بطور مساوی تقسیم میشه و شما اونموقع خوب دان میکردی و چون باید سرعت بین همه تقسیم بشه و حق بقیه ضایع نشه سرعت شبانه شما باید کمتر بشه که الان هست تا بحالت توازن برسه و اونموقع سرعت دانلود شبانتون درست میشه.
این یعنی چرت چون تنها دلیل گرفتن سرویس 512 سرعت خوب دانلودش هست که اونم محدودیت داره
حالا سرعت 512 بالا باشه وقتی این مشکل پیش میاد به چه درد میخوره،که دیگه معلوم نیس کی سرعت دوباره به حالات عادیش برگرده و اگه دان کنم دوباره همون آش و همون کاسه هست
نمیدونم چجوری این مشکل رو میشه پیچوند، یعنی شبا حداکثر چقدر دان کنیم تا همیشه سرعت دان شبانه خوب باشه به عبارتی شبا قطعمون نکنن
بروبچ downstream من هنوز نرفته بالا![]()
سه چهار روزه ارت هم همین مشکل رو داره . و احتمالآ تا بعد عید ادامه پیدا کنه
هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)