کی میگه اتفاقا ایرانسل دانلود شبانش بهترینه و برای وبگردی کنده اصلا کلا اینترنت ایرانسل برای دانلود خوبه نه وبگردی
الان کیفیت شبانه آسیاتک خیلی اومده پایین![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
کی میگه اتفاقا ایرانسل دانلود شبانش بهترینه و برای وبگردی کنده اصلا کلا اینترنت ایرانسل برای دانلود خوبه نه وبگردی
الان کیفیت شبانه آسیاتک خیلی اومده پایین![]()
با این وضعی که پیش اومده به دلیل جریان مخفی که بر ISP ها فشار میاره تا دانلود شبانه رو بخاطر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بردارن
احتمالا چندوقته دیگه همه ی شرکتها دانلود رایگان شبانه رو بردارن و بگن چون شبکه ملی اطلاعات راه انداری شده از اون استفاده کنین:|||
اتفاقی که همین حالا برای مکس نت هم افتاد و دیگه نتونست جلوی دولت مقاومت کنه.
خب باشه شبکه ملی بدن نامحدود و رایگان مثل تایم شبانه و برا سرورهای خارجی ندن و اگه هم بدن پولشو بگیرن . نه بابا اینها خیلی کلاه بردارتر هستن کلا نه به سمت اینترنت داخلی میرن و نه ارزون کردن اون و نه چیز دیگه فقط فقط سرکیسه کردن مردم.
آره خب میشه از بسته های ایرانسل بجاش استفاده کرد اینم جایگزین خیلی خوبیه. پست من واسه اونایی بود که می گفتند هی رفرش می کنند چیزی نمیاد، آره میشه سوویچ کرد به ایرانسل چه بسا بهترم باشه. من وبگردیم خیلی محدوده برا همین همیشه قندشکن آنلاینه به جز موارد خاص. (البته واسه ترکرا مجبور شدم به همشون یکی یکی پیغام بدم که قندشکن دارم به جز ۳-۴ تا بقیه اوکی دادن.)
ایرانسل ۱۰۰ گیگ ۱۷۵ تومان شرف داره به ۱۰۰ گیگ ۱۸۰تومانیه آسیاتک.
حجم رو عوض می کنی قیمت عوض میشه فقط نمی دونم چرا بیشتر حجم وارد می کنی قیمت متوسط میره بالا!!!
..حذف شود....حذف شود....
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:13.
آسیاتک اینترانت شد رفت
از صبح برای سرور های داخل سرعت عالی ولی برای سرور های خارج ماکسیمم 20 کیلو بایت
ادیت :
اسپید تست هم باز نمیشه
پست اینحا هم با زور ارسال کردم![]()
Last edited by hellbrain666; 03-08-2016 at 23:32.
واسه منم
مودم ریست کردم درست شد فعلا
من صد بار ریست کردم ولی نمیشه
دوستان این فن آوا سرویساش چطوری؟؟ شبانه داره؟؟ کیفیتش چطوره؟
تا 15 مرداد 30گیگ رو 50تومن میفروشند اگه اشتباه نکنم
آسیاترررررررررر
من اسیاتک بودم و رفتم صبانت. البته قبلش سالها از همیارنت داشتم که کیفیتش هم عالی بود اما گول طرح های تشویقی اسیاتک رو خوردم بخاطر قیمت مناسب اومدم. طرح یکساله گرفتم اما سر سه ماه جمعش کردم حتی حجم هم هنوز داشتم که تخلیه کردم از بس که افتضاح بود این اسیاتک صفحات خیلی بد باز میشد دایم پیغام بد گتوی میداد. بازی آنلاین که چون Word of tanks بازی میکردم که حالت اکشن داشت تو این سه ماهه تمام بازنده بودم به هدف شلیک میکردم ظاهرا بهش هم میخورد اما امتیاز نمیگرفتم! بعد فهمیدم مشکل از پینگ افتضاح بوده که از روال بازی عقب میافتادم. و از همه بدتر با همه قند شکن ها مشکل داشت اینو دیگه نتونستم تحمل کنم. جالبه که زنگ زدم برای تخلیه نمایندگی مرکزیش میگفت باید حضوری بیای اینجا چون زمان و حجم سرویس باقی مونده ما ببینیم چرا میخوای تخلیه کنی!! گفتم مشکلم اینه که قابل تحمل نیستید کیفیت ندارید یعنی تو کل بیش از ده سالی که adsl داشتم که از همه شرکتها (بجز پارس انلاین) هم تجربه دارم این سه ماهه بدترین تجربه نت من بود حتی از خود اسیاتک هم حدود پنج شش سال قبل دوره یکساله سرویس داشتم اما اون زمان به این بدی نبود . بهرحال من رفتم و صبانت گرفتم الان حدود شش ماهی میشه بدون اغراق میگم کاملا راضی هستم سرویس جشنواره تا 4 مگ رو گرفتم سرعت روز و شبانه نیم بها یکسان و حدود یک مگا بایت در ثانیه هست سرعت لودینگ عالی قند شکن ها عین بنز کار میکنن پینگ هم در نود درصد مواقع راحت بازی میکنم (اسیاتک همین سرویس مشابه رو داشتم که سرعتم روزها 200-300 و تایم شبانه 100-120 بود با اون پینگ و بقیه مشکلات بالا).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)