تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3024 از 3745 اولاول ... 202425242924297430143020302130223023302430253026302730283034307431243524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,231 به 30,240 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

درود
    دوست عزیز از اول شهریورماه مکس نت دانلود رایگان شبانه رو ازهمه ی سرویسها برخواهد داشت
    این مطلب رو درسایتش در قسمت تعرفه ها زده همچنین من خودم چند ساله مکس نت دارم و ازنمایندگی که پرسیدم همینو گفتن
    در حال حاضر بهترین شرکت در کمال تاسف برای دانلود شبانه همین اسیاتک است!!

درود
    دوست عزیز از قند شکن که نمیشه برای همه سایتها استفاده کرد
    به عنوان مثال برای ترکرها که خودشما هم دراین زمینه استاد هستین نمیشه استفاده کرد و یک عالمه موارد دیگه
    پیشنهاد من اینه که برای وبگردی،ویدیوهای انلاین دیدن،خرید اینترنتی و غیره از بسته های ایرانسل استفاده کنین
    و برای دانلود رایگان شبانه از همین اسیاتک،متاسفانه هرجور حساب کنین راه دیگه ای نیست
    یک ضرب المثل هست که میگه اومدن ابرو شو درست کنن بدتر زدن چشمش رو هم کور کردن!
    به قول خودشون
    خون جگر شدن تا شرکتها قبول کنن که قیمت رو پایین بیارن اما پایین نیومد که هیچ بلکه گرون تر هم شد

با این وضعی که پیش اومده به دلیل جریان مخفی که بر ISP ها فشار میاره تا دانلود شبانه رو بخاطر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بردارن
    احتمالا چندوقته دیگه همه ی شرکتها دانلود رایگان شبانه رو بردارن و بگن چون شبکه ملی اطلاعات راه انداری شده از اون استفاده کنین:|||
    اتفاقی که همین حالا برای مکس نت هم افتاد و دیگه نتونست جلوی دولت مقاومت کنه.
    کی میگه اتفاقا ایرانسل دانلود شبانش بهترینه و برای وبگردی کنده اصلا کلا اینترنت ایرانسل برای دانلود خوبه نه وبگردی
    الان کیفیت شبانه آسیاتک خیلی اومده پایین

2. 2 کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با این وضعی که پیش اومده به دلیل جریان مخفی که بر ISP ها فشار میاره تا دانلود شبانه رو بخاطر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بردارن
    احتمالا چندوقته دیگه همه ی شرکتها دانلود رایگان شبانه رو بردارن و بگن چون شبکه ملی اطلاعات راه انداری شده از اون استفاده کنین:|||
    اتفاقی که همین حالا برای مکس نت هم افتاد و دیگه نتونست جلوی دولت مقاومت کنه.

خب باشه شبکه ملی بدن نامحدود و رایگان مثل تایم شبانه و برا سرورهای خارجی ندن و اگه هم بدن پولشو بگیرن . نه بابا اینها خیلی کلاه بردارتر هستن کلا نه به سمت اینترنت داخلی میرن و نه ارزون کردن اون و نه چیز دیگه فقط فقط سرکیسه کردن مردم.

4. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

درود
    دوست عزیز از قند شکن که نمیشه برای همه سایتها استفاده کرد
    به عنوان مثال برای ترکرها که خودشما هم دراین زمینه استاد هستین نمیشه استفاده کرد و یک عالمه موارد دیگه
    پیشنهاد من اینه که برای وبگردی،ویدیوهای انلاین دیدن،خرید اینترنتی و غیره از بسته های ایرانسل استفاده کنین
    و برای دانلود رایگان شبانه از همین اسیاتک،متاسفانه هرجور حساب کنین راه دیگه ای نیست
    یک ضرب المثل هست که میگه اومدن ابرو شو درست کنن بدتر زدن چشمش رو هم کور کردن!
    به قول خودشون
    خون جگر شدن تا شرکتها قبول کنن که قیمت رو پایین بیارن اما پایین نیومد که هیچ بلکه گرون تر هم شد

آره خب میشه از بسته های ایرانسل بجاش استفاده کرد اینم جایگزین خیلی خوبیه. پست من واسه اونایی بود که می گفتند هی رفرش می کنند چیزی نمیاد، آره میشه سوویچ کرد به ایرانسل چه بسا بهترم باشه. من وبگردیم خیلی محدوده برا همین همیشه قندشکن آنلاینه به جز موارد خاص. (البته واسه ترکرا مجبور شدم به همشون یکی یکی پیغام بدم که قندشکن دارم به جز ۳-۴ تا بقیه اوکی دادن.)

ایرانسل ۱۰۰ گیگ ۱۷۵ تومان شرف داره به ۱۰۰ گیگ ۱۸۰تومانیه آسیاتک.

تعرفه های اسیا تک تغییر کردن خب ولی کجا مشخص کردن حجم داخلی چقدر و خارجی چقدر ؟ حجم اضافه هم طبق قانون جدید مگه پلکانی نیست ؟ خب پس چرا 30 گیگ رو انتخاب میکنی هر گیگی به جای 1500 تومان از 1663 تومان حساب میکنه تازه بدون مالیات .
    حجم رو عوض می کنی قیمت عوض میشه فقط نمی دونم چرا بیشتر حجم وارد می کنی قیمت متوسط میره بالا!!!

6. 3 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود....حذف شود....
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 05:13.

8. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

آسیاتک اینترانت شد رفت
    از صبح برای سرور های داخل سرعت عالی ولی برای سرور های خارج ماکسیمم 20 کیلو بایت

ادیت :
    اسپید تست هم باز نمیشه
    پست اینحا هم با زور ارسال کردم
    Last edited by hellbrain666; 03-08-2016 at 23:32.

10. 3 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آسیاتک اینترانت شد رفت

ادیت :
    اسپید تست هم باز نمیشه
    واسه منم

مودم ریست کردم درست شد فعلا

12. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

واسه منم

مودم ریست کردم درست شد فعلا
    من صد بار ریست کردم ولی نمیشه

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان این فن آوا سرویساش چطوری؟؟ شبانه داره؟؟ کیفیتش چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تعرفه های اسیا تک تغییر کردن خب ولی کجا مشخص کردن حجم داخلی چقدر و خارجی چقدر ؟ حجم اضافه هم طبق قانون جدید مگه پلکانی نیست ؟ خب پس چرا 30 گیگ رو انتخاب میکنی هر گیگی به جای 1500 تومان از 1663 تومان حساب میکنه تازه بدون مالیات .

تا 15 مرداد 30گیگ رو 50تومن میفروشند اگه اشتباه نکنم

آسیاتک اینترانت شد رفت

ادیت :
    اسپید تست هم باز نمیشه
    آسیاترررررررررر

16. این کاربر از WhiteHat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعضی مواقع حتی گوگل هم باز نمیشه از شاهکارهای اسیاتک
    من اسیاتک بودم و رفتم صبانت. البته قبلش سالها از همیارنت داشتم که کیفیتش هم عالی بود اما گول طرح های تشویقی اسیاتک رو خوردم بخاطر قیمت مناسب اومدم. طرح یکساله گرفتم اما سر سه ماه جمعش کردم حتی حجم هم هنوز داشتم که تخلیه کردم از بس که افتضاح بود این اسیاتک صفحات خیلی بد باز میشد دایم پیغام بد گتوی میداد. بازی آنلاین که چون Word of tanks بازی میکردم که حالت اکشن داشت تو این سه ماهه تمام بازنده بودم به هدف شلیک میکردم ظاهرا بهش هم میخورد اما امتیاز نمیگرفتم! بعد فهمیدم مشکل از پینگ افتضاح بوده که از روال بازی عقب میافتادم. و از همه بدتر با همه قند شکن ها مشکل داشت اینو دیگه نتونستم تحمل کنم. جالبه که زنگ زدم برای تخلیه نمایندگی مرکزیش میگفت باید حضوری بیای اینجا چون زمان و حجم سرویس باقی مونده ما ببینیم چرا میخوای تخلیه کنی!! گفتم مشکلم اینه که قابل تحمل نیستید کیفیت ندارید یعنی تو کل بیش از ده سالی که adsl داشتم که از همه شرکت‌ها (بجز پارس انلاین) هم تجربه دارم این سه ماهه بدترین تجربه نت من بود حتی از خود اسیاتک هم حدود پنج شش سال قبل دوره یکساله سرویس داشتم اما اون زمان به این بدی نبود . بهرحال من رفتم و صبانت گرفتم الان حدود شش ماهی میشه بدون اغراق میگم کاملا راضی هستم سرویس جشنواره تا 4 مگ رو گرفتم سرعت روز و شبانه نیم بها یکسان و حدود یک مگا بایت در ثانیه هست سرعت لودینگ عالی قند شکن ها عین بنز کار میکنن پینگ هم در نود درصد مواقع راحت بازی میکنم (اسیاتک همین سرویس مشابه رو داشتم که سرعتم روزها 200-300 و تایم شبانه 100-120 بود با اون پینگ و بقیه مشکلات بالا).

18. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •