الان داشبورد رو آپدیت کردم به
2.0.14719.0
اینبار دیگه این بازی جدید پیغام آپدیت نمیده میره تو چند لحظه بعد میپره بیرون از بازی
دلیلش چیه؟
الان داشبورد رو آپدیت کردم به
2.0.14719.0
اینبار دیگه این بازی جدید پیغام آپدیت نمیده میره تو چند لحظه بعد میپره بیرون از بازی
دلیلش چیه؟
نمیدونم xgd3 باشه یا نه . احتمالا کنسول شما LT2 هستش . کی کنسول رو خریدید ؟ یا کی بردید که کپی خور (اپیدیت ) کنن ؟
یه بازی xgd3 مثل Gears of war 3 بزار اگه اجرا کرد LT3 هستش
از تو Settings برو و cache کنسول رو پاک کن اگه درست نشد دیکس بازی بد رایت شدهالان داشبورد رو آپدیت کردم به
2.0.14719.0
دلیلش چیه؟
Last edited by arashpr9; 30-03-2012 at 16:26.
4 ماه پیش خریدم و تا الان نبردم بیرون واسه آپدیدت فقط امروز داشبوردشو آپدیت کردم
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
تو setting کجا Cach هست؟
این cach که پاک کنیم چی ها حذف میشه
آقا من کش رو پاک کردم ولی هیچ تغییری نکرد هنوز هم میپره بیرون
کمک کنید
دوست من شما اگه 4 ماه پیش گرفتی کنسول lt2 روش داره. شما ببر بیرون lt3 بریز و بازی های xgd3 رو نسخه burner max شو بگیر (5000 تا 6500 تومن قیمتشونه) تا این مشکلات همش حل شه. بازی هایی که ارزون ترن 97 درصد ایمیج بازی روشون رایت شده و ارور های مختلفی میدن. فقط حتما ببر جای معتبر.
یعنی چقدر خرج بر میداره ببرم؟ خودم نمیتونم ؟
پس بگو چرا بازی گیرز آف وار تقریبا با آخرای بازی رسونده بودم تا از در اون قسمت می رفت تو یهو
قفل می کرد نگو ناقص بوده![]()
بچه ها پای بچه خورد اکس باکس از خالت عمودی افتاد شد افقی
بعد بازی اسکای رینگ توش بود یه خط کلف دایره وار افتاد پشتش دیگه خلاص شده
حالا بازی به جهنم لنز چیزیش شده؟
میدونید چه چیزی اون خش رو انداخته رو بازی لنز یا چیز دیگه؟
البته بگم همه بازی ها رو غیر همون اسکایرین تصویر میده راحت
نمیدونم شاید دمیج خورده بعدن نشون میده؟
![]()
کنسول من هم یه بار همینجوری شد (از دست این بچه ها!) خراب شدن بازی که کاملا تضمین شدس. اگه بازی های دیگه مثل قبل کار میکنن جای نگرانی نداره.![]()
دور و بر 15 تا 20 تومن. ولی آپدیت که کردی باید قید همه بازی های xgd3 رو که داری بزنی و پچ شدشونو بگیری. gears 3, modern warfare 3, skyrim و همه بازی هایی که تو 36 ماه گذشته اومدن. بازم میگم حتما کنسولو ببر جای معتبر و تا کارو تموم نکرده چشم از طرف ور ندار.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)