تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3023 از 4105 اولاول ... 2023252329232973301330193020302130223023302430253026302730333073312335234023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,221 به 30,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و ساکن یزد/میگم یکی از چشمام 1.75 و یکیش 2 است و اگه خواسته باشم عمل لیزیک (برداشتن عینک)کنم بیمه نیروهای مسلح قبول میکنه و اگه قبول میکنه چقدرش؟؟؟؟با تشکر از جواب شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اين جا به جايي ناشى از ازدحام اعزام ها در ماه هاى اينده است در حقيقت علتى كه خدمت ٢١ ماه باقى مانددابن بود كه همه از ترس ٢٤ ماه شدن خودشون رو به سازمان وظيفه عمومى معرفى كردند و ايم ميزان وظيفه بيش از اندازه نياز سازمان بوده و فكر كنم تا دو سال مشكل سرباز نداشته باشند

بله مى توانيد در خواست بديد اما موافقت شدن ان با وضع موجود كم است

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    خب اینجوری که بدتره سال دیگه اونوقت سرباز نیست! کلا توازن رو به هم زدن

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام برهمگی
    متاسفانه فعلا در کل زندگیم بی برنامه تر و بی انضباط تر از نظام وظیفه ندیدم
    از 1100 اسمس اومده : با توجه به تکمیل ظرفیت اعزام شما به شهریور 94 موکول شد!
    شما پرینت المثنی هم گرفتی از برگ سبزتون؟
    یا به سامانه 096480 زنگ زدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

9

بچه ها سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و ساکن یزد/میگم یکی از چشمام 1.75 و یکیش 2 است و اگه خواسته باشم عمل لیزیک (برداشتن عینک)کنم بیمه نیروهای مسلح قبول میکنه و اگه قبول میکنه چقدرش؟؟؟؟با تشکر از جواب شما
    داداش بعيده بيمه قبول كنه
    Last edited by nima13651365; 06-05-2015 at 11:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

براي اينكه زودتر از اينكه برگ سفيد اعزام بياد ببينيم كجا افتاديم بريم حوزه جواب ميدن؟الان حوزه ميدونه كجا افتاديم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

براي اينكه زودتر از اينكه برگ سفيد اعزام بياد ببينيم كجا افتاديم بريم حوزه جواب ميدن؟الان حوزه ميدونه كجا افتاديم؟
    خیر. اگه پارتی قوی داشته باشی میتونی متوجه شی و حتی طرف میتونه محل اموزشت رو عوض کنه. رفیقم اینجوری کرده و امریه وزارت دفاع شرکت هواپیما سازی گرفته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من بلافاصله رفتم پیگیری کردم هم تلفنی هم پلیس+10 هم نظام وظیفه جوابای سربالا الان برگه آماده به خدمت جدید به تاریخ 6/1 دستمه....
    نکته اینجاست من بهمن 93 دفترچه پست کردم تاریخ اعزامم شد 2/1 به خاطر اینکه بتونم ارگانی که می خواستم امریه بگیرم اوایل فروردین تمدید زدم و شد 4/1 (حتی برگه آبی هم دقیقا یه هفته قبل 2/1 اومد در خونه 01 تهران -چون دیگه نامه شو زده بودن- ولی در اصل به خاطر تغییر تاریخ اعزام دیگه عملا باطل شده بود) کارای امریه رو انجام دادم ولی حالا در کمال ناباوری بعد از گذشت بیش از 1 ماه از تاریخ تمدید، تازه یادشون افتاده ظرفیت ندارن و از شانس بد من تاریخ اعزامم شده 6/1 ! یعنی خدایی چی میشه گفت اگه ظرفیت نداشتین همون موقع باید بگین که همون 2/1 میرفتم نه الان که همه زندگی منو ریختین به هم.
    ظاهرا سلسله گندزدن های نظام وظیفه به زندگی من پایانی نداره اینا تازه بخشی از بلاهاییه که نظام وظیفه سرم آورده بازم میگم تاحالا تو زندگیم بی انضباط تر و نفهم تر از نظام وظیفه ندیده ام.

8. این کاربر از r_pro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان من برج 4 بودم شدم 6.
    الان برج 6 خوب نیست؟ چون خیلی از دوستان از برج 6 کلافه هستن.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من برج 4 بودم شدم 6.
    الان برج 6 خوب نیست؟ چون خیلی از دوستان از برج 6 کلافه هستن.
    اتفاقا برج ۶ از برج های خوبه نه گرمای تابستون رو به اندازه برج ۴ حس می کنید نه سرمای زمستان به اندازه برج های مثل ۸ و۱۰ . از نظر من بهترین برجهای اعزام ۲ و ۶ از لحاظ اب و هوا و ۱۲ به خاطر تعطیلات عید مناسبن. اما یک نکته ای است که اگر برج ۴ اعزام می شدید بر اساس ۲۱ ماه انتهای سال ۹۴ ( به عبارتی ابتدا ۹۵ خدمتتون تمام می شد )اما در برج ۶ خدمت شما ابتدا خرداد ۹۵ به اتمام می رسد

11. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من بلافاصله رفتم پیگیری کردم هم تلفنی هم پلیس+10 هم نظام وظیفه جوابای سربالا الان برگه آماده به خدمت جدید به تاریخ 6/1 دستمه....
    نکته اینجاست من بهمن 93 دفترچه پست کردم تاریخ اعزامم شد 2/1 به خاطر اینکه بتونم ارگانی که می خواستم امریه بگیرم اوایل فروردین تمدید زدم و شد 4/1 (حتی برگه آبی هم دقیقا یه هفته قبل 2/1 اومد در خونه 01 تهران -چون دیگه نامه شو زده بودن- ولی در اصل به خاطر تغییر تاریخ اعزام دیگه عملا باطل شده بود) کارای امریه رو انجام دادم ولی حالا در کمال ناباوری بعد از گذشت بیش از 1 ماه از تاریخ تمدید، تازه یادشون افتاده ظرفیت ندارن و از شانس بد من تاریخ اعزامم شده 6/1 ! یعنی خدایی چی میشه گفت اگه ظرفیت نداشتین همون موقع باید بگین که همون 2/1 میرفتم نه الان که همه زندگی منو ریختین به هم.
    ظاهرا سلسله گندزدن های نظام وظیفه به زندگی من پایانی نداره اینا تازه بخشی از بلاهاییه که نظام وظیفه سرم آورده بازم میگم تاحالا تو زندگیم بی انضباط تر و نفهم تر از نظام وظیفه ندیده ام.
    با توجه به اینکه امریه شما برای برج ۴ بوده حتما موضوع را با سازمان مورد نطر درمیان بگذارید تا در صورت نیاز امریه شما به برج ۶ انتقال داده شود

13. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •