بچه ها سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و ساکن یزد/میگم یکی از چشمام 1.75 و یکیش 2 است و اگه خواسته باشم عمل لیزیک (برداشتن عینک)کنم بیمه نیروهای مسلح قبول میکنه و اگه قبول میکنه چقدرش؟؟؟؟با تشکر از جواب شما
بچه ها سلام من اعزامی یک تیر 93 نیروی زمینی ارتش هستم و ساکن یزد/میگم یکی از چشمام 1.75 و یکیش 2 است و اگه خواسته باشم عمل لیزیک (برداشتن عینک)کنم بیمه نیروهای مسلح قبول میکنه و اگه قبول میکنه چقدرش؟؟؟؟با تشکر از جواب شما
خب اینجوری که بدتره سال دیگه اونوقت سرباز نیست! کلا توازن رو به هم زدن
شما پرینت المثنی هم گرفتی از برگ سبزتون؟
یا به سامانه 096480 زنگ زدین؟
داداش بعيده بيمه قبول كنه
Last edited by nima13651365; 06-05-2015 at 11:49.
براي اينكه زودتر از اينكه برگ سفيد اعزام بياد ببينيم كجا افتاديم بريم حوزه جواب ميدن؟الان حوزه ميدونه كجا افتاديم؟
خیر. اگه پارتی قوی داشته باشی میتونی متوجه شی و حتی طرف میتونه محل اموزشت رو عوض کنه. رفیقم اینجوری کرده و امریه وزارت دفاع شرکت هواپیما سازی گرفته.
من بلافاصله رفتم پیگیری کردم هم تلفنی هم پلیس+10 هم نظام وظیفه جوابای سربالا الان برگه آماده به خدمت جدید به تاریخ 6/1 دستمه....
نکته اینجاست من بهمن 93 دفترچه پست کردم تاریخ اعزامم شد 2/1 به خاطر اینکه بتونم ارگانی که می خواستم امریه بگیرم اوایل فروردین تمدید زدم و شد 4/1 (حتی برگه آبی هم دقیقا یه هفته قبل 2/1 اومد در خونه 01 تهران -چون دیگه نامه شو زده بودن- ولی در اصل به خاطر تغییر تاریخ اعزام دیگه عملا باطل شده بود) کارای امریه رو انجام دادم ولی حالا در کمال ناباوری بعد از گذشت بیش از 1 ماه از تاریخ تمدید، تازه یادشون افتاده ظرفیت ندارن و از شانس بد من تاریخ اعزامم شده 6/1 ! یعنی خدایی چی میشه گفت اگه ظرفیت نداشتین همون موقع باید بگین که همون 2/1 میرفتم نه الان که همه زندگی منو ریختین به هم.
ظاهرا سلسله گندزدن های نظام وظیفه به زندگی من پایانی نداره اینا تازه بخشی از بلاهاییه که نظام وظیفه سرم آورده بازم میگم تاحالا تو زندگیم بی انضباط تر و نفهم تر از نظام وظیفه ندیده ام.
دوستان من برج 4 بودم شدم 6.
الان برج 6 خوب نیست؟ چون خیلی از دوستان از برج 6 کلافه هستن.
اتفاقا برج ۶ از برج های خوبه نه گرمای تابستون رو به اندازه برج ۴ حس می کنید نه سرمای زمستان به اندازه برج های مثل ۸ و۱۰ . از نظر من بهترین برجهای اعزام ۲ و ۶ از لحاظ اب و هوا و ۱۲ به خاطر تعطیلات عید مناسبن. اما یک نکته ای است که اگر برج ۴ اعزام می شدید بر اساس ۲۱ ماه انتهای سال ۹۴ ( به عبارتی ابتدا ۹۵ خدمتتون تمام می شد )اما در برج ۶ خدمت شما ابتدا خرداد ۹۵ به اتمام می رسد
با توجه به اینکه امریه شما برای برج ۴ بوده حتما موضوع را با سازمان مورد نطر درمیان بگذارید تا در صورت نیاز امریه شما به برج ۶ انتقال داده شود
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)