تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3023 از 4428 اولاول ... 2023252329232973301330193020302130223023302430253026302730333073312335234023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,221 به 30,230 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس حدسم درباره اکسپرس‌لیچ درست بود.
    شما روی مرورگر فایرفکس ت یه افزونه flag fox نصب کن بهت میگه میزبانی سایت داره داخل انجام میشه یا خارجبه محض ورود به سایت اون موقع می تونی سرعت دانلودتو بهتر و واقعی تر بسنجی

2. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما روی مرورگر فایرفکس ت یه افزونه flag fox نصب کن بهت میگه میزبانی سایت داره داخل انجام میشه یا خارجبه محض ورود به سایت اون موقع می تونی سرعت دانلودتو بهتر و واقعی تر بسنجی
    اول، ممنون بابت این افزونه جالبی که معرفی کردی. خیلی باحاله. اما یه نکته: این افزونه موقعیت جغرافیایی سروری رو که داری صفحه‌اش رو می‌بینی نشون می‌ده، نه سروری رو که با کلیک روی لینک دانلود، برات ایجاد می‌شه.

سرور سایت اصلی اکسپرس‌لیچ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو آمریکاست. اما چندتا از سرورهای نگهداری فایلش تو ایران هستند و شاتل اونا رو میزبانی می‌کنه. وقتی هم که می‌خوای فایل آپلود کنی تو سرورهاش دو تا گزینه واسه سرورهای جهانی و سرورهای ایران داره.

4. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول، ممنون بابت این افزونه جالبی که معرفی کردی. خیلی باحاله. اما یه نکته: این افزونه موقعیت جغرافیایی سروری رو که داری صفحه‌اش رو می‌بینی نشون می‌ده، نه سروری رو که با کلیک روی لینک دانلود، برات ایجاد می‌شه.

سرور سایت اصلی اکسپرس‌لیچ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو آمریکاست. اما چندتا از سرورهای نگهداری فایلش تو ایران هستند و شاتل اونا رو میزبانی می‌کنه. وقتی هم که می‌خوای فایل آپلود کنی تو سرورهاش دو تا گزینه واسه سرورهای جهانی و سرورهای ایران داره.
    درسته حالا این سایت میزبانی در ایران هم داره ولی اکثر سایتها مشخصه کشورشون یا مثلا تورنت در چندین کشور میزبانی میشه که همه خارج از ایران هستند.
    پارُ انلاین هم این داستان مصرف منصفانه رو مثل شاتل کم کم داره راه میندازه اینطور که از تبلیغات سایتش معلومه ....

6. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان این سر کاری هست یا واقعا 10 گیگ میدن؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

بعید میدونم بدن

9. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان .وضعیت خط من الان چه جوره ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوبه وضعیت نویز عالیه با توجه به سرعت سرویس

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام. دوست عزیز سرورهای داخلی اکسپرس دو سه روزی هست که مشکل دارند و در حال پیگیری هستند. برای اطلاعات بیستر به انجمن مربوطه مراجعه کنید
    پس حدسم درباره اکسپرس‌لیچ درست بود.
    اون مشکل اکسپرس مربوط به سرعت پایین (حدود 100 کیلوبایت) هستش و کسی با موج دندان اره ای!!! مشکلی نداره بعدشم پارس این مشکل رو نزدیک به 3 هفته میشه که پیدا کرده.....

مطالب 20 صفحه اخیر رو که خوندم دیدم که دوستان می‌گن پارس‌آنلاین شبانه رایگان سرعت دانلود از سایت‌های ایرانی رو محدود کرده با سیستم مدیریت ترافیکش.

فقط یه چیزی به نظرم می‌آد شاید بی‌راه نباشه. چون عمده کاربرای دانلودباز مثل خودم همون ساعت‌های رایگان از این سایت‌ها (مثلاً اکسپرس‌لیچ) دانلود می‌کنن، شاید علت نوسان زیاد (نوسان دندانه‌ای به قول netstat عزیز) سرعت دانلود فشار زیاد روی این سرورا باشه. من خودم یه چند وقتی هست دیدم که اکسپرس‌لیچ وضعیتش مثل سابق خوب نیست. نه تنها تو ساعت‌های رایگان شبانه بلکه تو غیر اون هم وضعیت چندان مناسبی نداره.

اکسپرس‌لیچ سروراش تو دیتاسنتر شاتله و به تجربه برام ثابت شده، سرورهای اختصاصی شاتل که تو ایران هستن، پایداری خوبی ندارن. کلاً از شاتل بدم می‌آد. این جور چیزا هم باعث می‌شه بیشتر ازش بدم بیاد. خودم اکانت پرمیوم اکسپرس‌لیچ رو دارم اما بیشتر از 1 ماهه که ازش دیگه استفاده نمی‌کنم.

به نظرم این نوسان سرعت همه‌اش گردن پارس‌آنلاین نباید باشه. به هر حال کلیه سرورهایی که فایل واسه دانلود ایرانیا می‌ذارن شبا تو ساعت‌های رایگان تحت بار خیلی زیادی هستن. به نظرم طبیعیه که سرعتشون بالا پایین بشه. حالا این مدیریت ترافیک پارس‌آنلاین هم که شده گوژ بالای گوژ.
    این مشکل فقط مربوط به اکسپرس نیست و سرورای دانلود دیگه هم این مشکل رو دارن... مثلاً سرورای آریا مووی و دانلود مایکروسافت چند شب پیش همین مشکل رو داشتن...نمیدونم الان هم این مشکل رو دارن یا نه.... شماهایی که دانلود شبانه میکنید تحقیقات!!! کنید ببینید مشکل از کجاست سرورای مختلف رو تست کنید و ببینید موج دندان اره ای دارن یا نه... من دانلود شبانه نمی کنم و فقط بعضی وقتا که بیدارم تست میکنم...

در ضمن من با استفاده ار فیل شکنم این مشکل رو حل کردم و دارم سیستم کنترل ترافیک رو دور میزنم...دیشب بدون مشکل از اکسپرس داشت دانلود میکرد... اگه مشکل از سرور دانلود هستش چرا با چیز شکن درست میشه؟؟؟
    در هر صورت من که به پارس علاقه ای ندارم و خطم رو چند وقت دیگه تخلیه میکنم
    Last edited by netstat; 15-04-2014 at 14:33.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مرسی ازت.ولی سرعت دانلودم خیلی پایینه.شبانه که اصلا افتضاح هست.128 محدود دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خوبه وضعیت نویز عالیه با توجه به سرعت سرویس
    مرسی .ولی سرعت دانلودم شبانه خیلی پایینه.تو روزم گاهی اوقات (خیلی به ندرت به 200 ) میرسه.معمولا روی 40 هست.128 محدود دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •