خواهش میکنم. تا حالا آنتنهای جدید که برای نصب دیدم هوآوِی بوده. آنتن های ۱۰ پورت قبلی هم Kathrein بود که طراحی و ساخت آلمان و بعضی هاش ساخت رومانی بود. فکر میکنم آنتنهای جدید Kathrein را هم به زودی ایرانسل ازش استفاده کنه.
خواهش میکنم. تا حالا آنتنهای جدید که برای نصب دیدم هوآوِی بوده. آنتن های ۱۰ پورت قبلی هم Kathrein بود که طراحی و ساخت آلمان و بعضی هاش ساخت رومانی بود. فکر میکنم آنتنهای جدید Kathrein را هم به زودی ایرانسل ازش استفاده کنه.
حالا این همه انتن خریده، سرعت افزایش پیدا میکنه؟تا الان که روز به روز داره سرعت کمتر میشه.
دقیقا
نمیدونم چرا پس ما تقیر و حس نمیکنیم![]()
سرعت 4G برای من امروز از دیروز هم کمتر شده ، به زور به ۱۰۰ میرسه ! یک ایرانسل سرعت اش خوب بود ، این هم رفت قاطی باقالی ها.
باید کم کم بریم سراغ همراه اول (4G اش قبلا تست کردم متوسط سرعت اش برام ۵۰ مگابیت بود)
چند سال پیش یه سیم کارت اعتباری گرفته بودم ولی بعدا گمش کردم و شمارشم یاد نیست. برم نمایندگی می تونم پی گیری کنم سیم کارت جدید بگیرم؟
اگه سیم کارت ایرانسل دیگه ای داری وارد "ایرانسل من" شو و نگاه کن ببین چند شماره به اسمته و شماره رو بنویس و با کارت ملی برو بگیرش...
![]()
سلب امتیاز شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
ایرانسل مثل همراه اول نیست که بعد یک سال خاموشی خط رو سلب امتیاز کنه. من خطی رو سال 90 شکستم و الان نگاه میکنم هنوز به ناممه و میتونم برم بگیرمش!
تا هشتاد مگ همرا اول سرعت میده خدارو شکر فعلا ملت نریختن تو همراه سرعتش بالاس![]()
Last edited by saeidf1; 04-08-2017 at 16:28.
روستای 2g بود ایرانسل سال گذشته روی هر سکتور یه rru گذاشت و روی باند 900 3g را فعال کرد. سرعت دانلود از 120 بیشتر نمیشه البته فیبر نوری نداریم همه با رادیو هست امکان هست سرعت اینترنت بیشتر بشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)