تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3020 از 4428 اولاول ... 2020252029202970301030163017301830193020302130223023302430303070312035204020 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,191 به 30,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان من از شاتل سرویسه آرتشو دارم و تقریبا دهنم سرویس شده چون حجمه دانلودم بالاست ( ماهی 100 تا 150 گیگ ) و از شاتل هم حقه باز تر و دروغگو تر ندیدم .

با صحبت دوستمون Erfandotm بر این شدم که بیام از پارس بگیرم و البته خودم رو درگیره سرویس های محدود کنم. از پارس هم هیچ آشنایی ندارم. زحمته پاسخ سوالات رو میکشید ؟

1- من بخوام دانلود بالا داشته باشم ، باید بگم روی چند ببندن سرویسم رو ؟ 2 مگ ؟
    2- قیمته 2 مگ با کد سرویسه POL-2048-4G زده ماهی 24 تومن اما 512 با کده POL-512-30G رو زده ماهی 63 تومن. این فرق فقط به خاطره حجمه دانلوده 30 گیگیه ؟ و فکر می کنید همین 2 مگه 24 تومنی جواب دانلوده ماهیانه 150 گیگیه من رو بده ؟
    3- سرعته 2 مگ واسه شبانه رو چند میره ؟ ( من مخابرات غریبی ام اگه کسی این سمت سرویس داره )
    4- یعنی از ساعته 2 تا 7 هر چی بگیری گرفتی بدون هیج محدودیته سرعتی ، دریافته پولی و هزار جور شل کن سفت کن ؟؟
    5- دوستان فکر می کنند پارس هم مثله شاتل محدودیت بگذاره رو سرویسه شبانه اش و عملا واسه ما که شاتلی بودیم بشه همون آش و کاسه ی قبلی ؟
    6- واسه گرفتنه 2 مگ مدرک چی خواستند که بدیم بهشون و اینکه از زمانه درخواست چند روز طول کشید که وصل کنند ؟

زیاد شد سوالا مرسی
    درود
    شاتل به درد دانلود نمی خوره محدود میکنه
    1- شما سرویس 2 مگ بگیر خودشون اگه خطتون نویز نداشته باشه روی 9 مگ میبندن اگه نه که 4 مگ
    2-بله فقط حجمه
    بستگی به مرکز مخابراتی شما داره اگه خلوت باشه شاید بتونی 200 گیگ هم بگیری اگه شلوغ باشه 50 گیگ هم شاید نشه
    شما یه ماه به صورت تست همین دومگ رو بگیر ببین چی میشه
    3-عرض کردم دیگه بستگی به مرکز مخابراتی داره ولی برای مثال سرویس 2 مگ از سرعت اسمی 200 پایین تر نمیاد
    4و5-بله از ساعت 2تا5 رایگانه پارس مثل شاتل محدودیت نداره ولی جدیدا دیده شده که یه نوسانهایی تو سرعت شبانه بعضی از دوستان مثل خودم هست(سرعت دوثانیه تا300 یا 400 میره و3یا4 ثانیه صفر میشه)
    حالا نمیدونم این اختلاله یا محدودیت
    6-از من که مدکی نخواستن برای من 3 روزه وصل شد
    منظورم از قطع و وصل شدن موج دندان اره ای!!!! نبود ... منظورم اون باگ سیستم بود که اگه از یه گیگ کمتر داشته باشی هی سر یه حجم مشخصی قطع میکنه...
    آره ... باید بچه ها تست کنن...
    حالا خدا کنه درست شده باشه حداقل....
    در ضمن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خخخخ من فکر کردم همون موجه رو میگینه اون باگ رو داره اون اصلا یه قسمتی از مدیریت ترافیک پارس شده دیگه
    اون پست رو هم من قبول دارم شکی درش نیست که سرورهای دانلود رو محدود کردن البته برای من سرعت موجی میشه
    جالب اینجاست که حتی سایتهای ایرانی که سرورشون تو ایرانه هم این مشکل موجی بودن سرعت رو دارن
    Last edited by saeed ssd; 14-04-2014 at 15:09.

2. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

مرسی سعید جان از پاسخه کامل و توضیحاته مناسبت

1- میخواستم ببینم شما چند وقته از پارس سرویس داری و با همین 2 مگ مثلا در یک ماهه اخیر چقدر تونستی شبها دانلود کنی ؟

2- مورده نوسان یه کم نگران کننده شد. الان زیاد اند افرادی که این مشکل رو دارند ؟؟ چون ممکنه آرامشه قبل از طوفان باشه و میخواد بشه مثله شاتل !

3- من زنگ بزنم بگم خطه من 9 مگ رو جواب میده یا نه بهم همون جا پای تلفن پاسخ میدند یا باید صبر کنم ببینم چی تحویلم میدند ؟

داشتم فکر می کردم فقط 3 ساعت در طول شب در طی 24 ساعت و اگه همه چیز اوکی باشه ، میتونه بهم در ماه واقعا 150 گیگ بده ... ؟! ضمن اینکه بین جمع آوریه خطم از شاتل و گرفته سرویس از پارس فکر کنم یک هفته ای اینترنت نداشته باشم و حس می کنم رگ حیاتیم بسته شده !

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

2- مورده نوسان یه کم نگران کننده شد. الان زیاد اند افرادی که این مشکل رو دارند ؟؟ چون ممکنه آرامشه قبل از طوفان باشه و میخواد بشه مثله شاتل !
    افراد زیادی این مشکل رو ندارن.... بلکه همه ی کاربرای پارس آنلاین این مشکل رو دارن..... این قابلیت جدید سیستم کنترل ترافیک پارس آنلاینه، براتون شکلای قشنگ رسم میکنه که شب خوابای خوب ببینید:

سمت چپ از سرور اکسپرس لیچ هستش ولی سمت راست از سرور cachefly.net
    چون ممکنه آرامشه قبل از طوفان باشه و میخواد بشه مثله شاتل !
    آرامش فبل از طوفان نیست... طوفان شروع شده منتها هنوز کامل بهمون نرسیده....

داشتم فکر می کردم فقط 3 ساعت در طول شب در طی 24 ساعت و اگه همه چیز اوکی باشه ، میتونه بهم در ماه واقعا 150 گیگ بده ... ؟!
    اون تیکش اشکال فنی بوده... ساعات رایگان از 2 تا 7 هستش که میشه 5 ساعت
    Last edited by netstat; 14-04-2014 at 15:45.

5. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

1- میخواستم ببینم شما چند وقته از پارس سرویس داری و با همین 2 مگ مثلا در یک ماهه اخیر چقدر تونستی شبها دانلود کنی ؟

3- من زنگ بزنم بگم خطه من 9 مگ رو جواب میده یا نه بهم همون جا پای تلفن پاسخ میدند یا باید صبر کنم ببینم چی تحویلم میدند ؟

داشتم فکر می کردم فقط 3 ساعت در طول شب در طی 24 ساعت و اگه همه چیز اوکی باشه ، میتونه بهم در ماه واقعا 150 گیگ بده ... ؟! ضمن اینکه بین جمع آوریه خطم از شاتل و گرفته سرویس از پارس فکر کنم یک هفته ای اینترنت نداشته باشم و حس می کنم رگ حیاتیم بسته شده !
    خواهش میکنم
    1-بنده حدود دوساله
    قبلا 2 مگ داشتم دقیقا خاطرم نیست ولی در ماه های مختلف حدودا بین 100 تا 200 گیگ در ماه
    جدیدا 1مگ گرفتم و کلا مصرف دانلود شبانه رو کم کردم دیگه میخوام شبانه خیلی کم مصرف کنم
    2-والا دقیق نمیتونم بگم ولی همچین نوسانی هست البته هر چی باشه از شاتل بهتره شما اگه تو بلک لیست شاتل قرار بگیری حداقل یک یا دوهفته سرعتت در حد دایال آپ کم میشه که واقعا اعصاب خورد کنه من خودم قبل از پارس شاتل داشتم بعد از یه ماه استفاده واین حرکت مسخره خط رو از رانژه شاتل در آوردم
    پارس در بدترین شرایط به من سرعت اسمی رو داده
    3- نه باید خط وصل بشه تا مشخص بشه ولی شما بگید خطتون در حال حاظر روی چه سرعتی بسته شده؟
    و یه عکس از status مودم بذارید ببینم snr چنده
    همچین گزینه هایی رو باید پیدا کنین واحدشون هم دسیبل(db) هستش

7. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

3- تا وقتی که اونا توی پنل نتونن شما رو ببینن که نمیتونن بهتون جواب بدن! خودتون بهتر میتونید این موضوع رو تست کنید! الان ببینید که خطتون توی شاتل روی چند بسته شده همچنین مدلاسیونتون چیه و SNR تون چقدره! تقریبا با هر مگ افزایش داون استریم حدود 4-5 الی 10 تا از SNR کم میشه! به طور معمول! ممکنه برای یکی در حد 2-3 باشه برای یکی در حد 20 تا!

9. این کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

3- تا وقتی که اونا توی پنل نتونن شما رو ببینن که نمیتونن بهتون جواب بدن! خودتون بهتر میتونید این موضوع رو تست کنید! الان ببینید که خطتون توی شاتل روی چند بسته شده همچنین مدلاسیونتون چیه و SNR تون چقدره! تقریبا با هر مگ افزایش داون استریم حدود 4-5 الی 10 تا از SNR کم میشه! به طور معمول! ممکنه برای یکی در حد 2-3 باشه برای یکی در حد 20 تا!
    عزیز منظورت اینه که یک خط رو 4 بسته شه مشه مثلا 4 * 5 = 20 و باید snr بره روی چند ؟ این 20 از چی کم میشه ؟!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

سعید جان خدمته شما
    یه ترجمه کن لطفا ببینیم داره چی میگه و کجای کاریم الان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سعید جان خدمته شما
    یه ترجمه کن لطفا ببینیم داره چی میگه و کجای کاریم الان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نویز خطتت در حال حاضر خیلی خوبه snr=42
    snr هر چی کمتر بشه وضعیت خطت بدتر میشه البته تا حدود 8 جا داره ولی ازین کمتر باعث پرش لینک ومشکلات دیگه میشه
    حالا هر چی سرعت بره بالا وخط رو سرعتهای بالاتر بسته بشه snr کم میشه
    شما باید ببینی الان سرعتت رو چند مگ بسته شده
    تو همون عکس پست بالا که گذاشتم هست دنبال گزینه data rate یا max data rate باشید

13. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

دوستان من الان های وب هستم. به نظر شما با توجه به مطلب زیر ارزش داره بیام پارس آنلاین ؟

سرویس 256 دارم ماهی 8 گیگ که حدود 22 تومنه. شبی حدودا 2.5 گیگ میشه دانلود کرد و سرعت روزانه هم حدودا 250 تا 270 هست. نویز من هم روی 30 هست و در مشخصات مودم Max Rate را 11264 زده. پینگ هم از سرور لندن حدودا 180 ( در بهترین حالت ) ، از سرور نیویورک 242 و فرانکفورت حدود 200 هست.

کلا برای من کیفیت خود اینترنت که بیشتر خلاصه میشه توی همون پینگ مهمه و با شبی حود 3-2 گیگ دانلود هم کارم راه میفته.

بسیار ممنون

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •