نمیشه
باید با باکس این کارو بکنی![]()
نمیشه
باید با باکس این کارو بکنی![]()
ب باید چیکار کنم؟
سلام
گوشی من یه مدته که میگه درایو c که مخصوص حافظه گوشی هست پره
در صورتی که هیچی هم توش ندارم
چکارش کنم درست شه
مثلا حتی زنگ گوشیو هم که میخوام عوض کنم می گه حافظه پر است
ممنون از راهنماییتون
فک کنم Messeging ــه گوشیتون روی درایو C باشه .
زیاد اس ام اس دارید ؟
اگه آره برید به
Messeging > Option > Other > Memmory in Use
رو بزارید رو مموری کارد
اگه خواست اس ام اس و فایل های دریافتی رو انتقال بده هم تایید کنید بعد که انتقال داد هرچی تو Messeging ــه فون مموری هست پاک کنید
اگه اینطور نیست گوشی رو مستر ریست کنید البته توجه داشته باشید مستر ریست گوشی باعث میشه هرچی تو درایو C هست پاک شه و نرم افزار های روی مموری کارد بعضی هاشون نافص شه و اگه گوشی رو -- کردید از بین بره !
دوست عزیز اگر لطف کنی کمی تاپیک رو بگردی خیلی برا خودت خوبه و برا بقیه هم زحمتش کم میشه .
آخه این همه پست که میذارن نصفش بعلت مطالعه نکردن هستش .
داخل همین تاپیک هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اول اینکه اگر بخواهیم دنبال یک موضوع بگردیم می تونم بگم دو روز باید گشت چون سرچ این سایت خیلی جالب نیست
چون من یکبار برای مستقیم کردن فایل یک لینک دادم که بعدا هرچی گشتم صفحه به صفحه پیدا نشد
دوم اینکه من این راه که لطف کردی گفتی را رفتم ولی وقتی lifeblog را میزنم باز هم میگه حافظه پر است
حالا چکار باید کرد
درسته من قبول دارم این حرفها رو .
دقیقا یک هفته پیش این مشکل رو داشتم.
واسه اطمینان اول شما برو روی منو قسمت منیجر اونجا وضعیت حافظه گوشی رو ببین چطوره . دقیقا توجه کن چقدر استفاده شده چقدر خالی داره.
ببین کجا اشغال شده.
بعدش در قسمت note اونجا هم فایل اگه داری پاک کن.
نهایتا بزن به کامپیوتر و اونجا هم وضعیت حافظه گوشی رو با properties ببین و بعد خارجش کن . در این وضعیت اون فایل های پاک شده که میره رو حافظه گوشی تخلیه میشه.
حتما حتما گوشی رو چند بار روشن خاموش کن بعد حتما آخر سر سعی کن بری lifblog و update رو بزنی که راحت بشی.
اینا تجربی بود دیگه ببخشید طولانی شد اما مطمئن باش درست میشه.
سلام چطور می تونم روی گوشی رمز بگذارم
از خود تنظیمات گوشی می خوام
نمی خوام با نرم افزار باشه
در تنظیمات --> سکوریتی ---> اونجا همش هست مشخصه . اگه البته منظورتون رمز روی صفحه گوشی باشه که با تایم خاص برا قفل شدن هم تنظیم میشه .
menu--->tools ---->setting--->security---->phon and sim ---->autolock period (time entekhab mikonid)---->lock code ......end
Last edited by mahya78; 16-08-2011 at 13:36.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)