سلام من امروز پچ Contra 7 رو دانلود کردم. ولی چیزی به نام Setup نداره یکی هست که اونم نوشته Music pack avilivable - اونه یا نه؟
حالا من چطوری باید این پچ و نصب کنم.
درسته که بهترین پچ و بهترین هوش مصنوعیه؟
یه چیز دیگه: چرا هنوزم که هنوزه با این سیستمای شاخ جنرال نمیکشه؟ یا تیک میندازه تو بازی یا میندازه بیرون Errorه serious Problem میده.
.gif)
سلام دوست گلم.gif)
مد کترا دو جور تهیه شده البته بر ای ما ولی بر ای چند سیستم دیگه هم ر احی شده.... یکی نصبیه با ستاب و دیگری چند تا فایل با فر مت بیگ ستاب که تکلیفش معلومه ولی اگه فایل بود بعد از اینکه از حالت فشر ده خارجش کردی فایل های بدست آمده رو به داخل پو شه جنرال زرو کپی پیس کن (البته قبل از این کار حتما از پوشه بازی یک کپی بگیر )
در مورد ارور باید نقشه رو عوض کنی ولی در مورد نکشیدن بازی من نمی دنم ولی سیستم من نسبتا ضعیفه ولی باز با کم کردن گرافیک بازی از آپشن سر عت خیلی بهتر میشه بازی جنرال نیاز به رم بالای دارد .....gif)
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
ار تقا ء گرافیک بازی جنرال زرو
این پک ساخت تیم :AFM RAYAN هستش (تیم خودم)
طر یقه نصب :
بعد از دانلود از حالت فشر ده خارج کنید و در محیط نصب بازی کپی کنید لازم به ذکر است این پک بر روی تمام مد های جنرال زرو قابل اجرا است ا(اول مد مورد نظر را روی بازی نصب کنید و سپس محتویات پو شه زیپ را در پوشه نصب بازی کپی پیس کنید )

پک ارتقا گرافیک بازی جنرالها:
حجم:24.7 مگایایت
سستم پیشنهادی:
پردازنده : پردازشگر با چهار هسته، یا 2 هسته اینتل یا AMD Phenom
رم : 2GB -- 4GB رم یا بالاتر
پردازنده گرافیکی : Radeon سری 4800 یا بالاتر و یا کارت های انویدیا با ظرفیت مشابه
ساخت:تیم AFM RAYAN
لینک دانلود :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[SIZE="4"][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
رفع اشکال :
لطفا پس از نصب فایل اصلی (فایل بالا ) بر روی بازی جنرال زرو ...این فایل 1 کیلو بایتی را دانلود و پس از اینکه آنزیپ کردید (از حالت فشر ده خارج کردید ) در پو شه جنرال زرو که بازی نصب است کپی پیس کنید .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید