تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 302 از 391 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جواب یکی از سوالاتونو مطمئنم اونم اینه که امکان نداره دوتا مد با هم بشه نصب کرد و فقط یک مد در آن واحد میشه داشته باشین...
    نمیخوام هر دو رو همزمان داشته باشم
    سلام بهترین راه اینکه همیشه اول از بازی یک کپی بگیر ید و همیشه مد ها تون را روی کپی نصب کنید و سپس بر ای نصب هر مدی یک کپی دیگه از بازی جنرال زرو بگیرید و مد جدید را روی اون نصب کنید موفق باشید
    زیاد خنگ نیستم هاا
    ولی دقیق متوجه نشدم
    از کجا کپی بگیرم ؟
    پوشه نصب؟

یعنی الان که کنترا رو دارم از پوشه نصب کپی بگیرم و بعد مثلا مد کرایسیس رو نصب کنم تو پوشه اصلی بازی؟
    یعنی میشه مد جدید رو روی مد فعلی نصب کرد و مشکلی پیش نیاد ؟

آقا یوفو من یه مشکل هم با وبلاگ شما دارم
    یعنی همیشه داشتم

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

نمیخوام هر دو رو همزمان داشته باشم

زیاد خنگ نیستم هاا
    ولی دقیق متوجه نشدم
    از کجا کپی بگیرم ؟
    پوشه نصب؟

یعنی الان که کنترا رو دارم از پوشه نصب کپی بگیرم و بعد مثلا مد کرایسیس رو نصب کنم تو پوشه اصلی بازی؟
    یعنی میشه مد جدید رو روی مد فعلی نصب کرد و مشکلی پیش نیاد ؟

آقا یوفو من یه مشکل هم با وبلاگ شما دارم
    یعنی همیشه داشتم
    سلام
    دوست عزیز از پوشه نصب بازی جنرال زرو یک کپی یا به تعداد مد های که می خوای همزمان داشته باشی کپی بگیر یعنی بر ای هر مدی یک کپی بگیر بعد بدون مشکل تمام مد ها ر ا داری، هر مدی را جدا جدا در یک پوشه که از بازی جنرال زرو کپی کردی نصب کن .
    بر ای اینکه وبلاگ رو مر تب داشته باشی از مرور گر های :فایر واکس یا اپرا یا گوگل چروم استفاده کن ... فکر کنم از اکسپلورر استفاده می کنی!

3. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام

خبرهایی از جنرالز 3 هست یا شایعه هست ؟
    چندتا بازی از همین مایه ها کردم اصلا حال ندادcommand conquer 3 و red alert 3 هر دو تخیلی و مسخره
    دلمون یه بازیه استراتژی تو مایه های جنرالز میخواد
    کسی سراغ نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

آقای منصوری ما کوچیک شما هستیم و اینو میدونم که خیلی به ما یاد دادید و خطاب گفته های من شما نبودید
    و این فایل 008 حدود 1500 مگ هستش که در اسرع وقت آپلود میکنم تو سایت قابل دسترس وما خیلی دوست داریم

6. این کاربر از f6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

جناب mili_k مگه اینجا صف نونوایه که هر کی زود اومد عضو شد یه چیزی گیرش بیاد اونوقت هم از کسای دیگه ایراد میگیرید من کنترا 008 رو به 6 نفر از کسایی که کارکشته این بازی هستند دادم کاملا بررسی کردند گفتند همینه کلی ازم تشکر کردن در مورد مبصر کلاس هم که مثل اینکه شما خودتو معرفی کردی کلی متاثر شدن .خوب دیگه تا بیام به تو بفهمونم کنترا 009 هم میاد اونموقع من هنوز هیچ لذتی از بازیم نبردم البته امیدوارم یه روزی اینو بفهمی واز افکار جاهلیتت در بیایی پسرم دیگه هم باهات کاری ندارم تا وقتی که خودت این بازیو گیر بیاری و بازی کنی من مشخصات بازی قبلا پست کردم عکسش هم گذاشتم در آینده همه که دیدن و بازی کردن خودت مر تکب اشتباهت میشی
    بحث سر انتشار کُنترا بود که همه ی کسانی که منتظر کُنترا هستند و خبرهای مراحل ساخت مُد رو دنبال میکُنن به اتفاق میدونن که هنوز کُنترا 008 منتشر نشده و آلفا و بتا جزء ریلیز بازی نیست . ( پس همونطور که قبلاً 100 دفعه گفتم و از قضا نمیخوای بفهمی ! باز میگم کُنترا 008 منتشر نشده ) حالا نُسخه ی دزدی آلفا ی 008 رو میخوای به عنوان ریلیز نهایی به دوستات قالب کُنی اون دیگه اختیارش با خودته !

نیازی نیست به من چیزی حالی کُنی همین که بفهمی کُنترا 008 هنوز منتشر نشده و درک کُنی که بیرون اومدن و دزدی شدن نسخه ی آلفا رو نمیگن انتشار مُد برات کافیه ! 009 پیشکش ! و البته نیاز به پیشگویی تو نبود که در آینده کُنترا 008 و 009 و چه میدونم 0010 ! خواهد آمد کسی نگفت نمیاد ! منتها شما یه حرفی زدی که توش موندی و ضایع شُدی که گفتی کنترا 008 منتشر شده که همچین چیزی نیست و حالا میخوای این موضوع رو هر جوری شده به نفع خودت بپیچونی ولی گیر آدم نکته سنجی مثل من اُفتادی که راه پس و پیش هم نداری ! مثل اون یارو میمونی که اشتباهی اُفتاد تو جوب بعد واسه اینکه مردم مسخره ـش نکنن و جلو مردم ضایع نشه گفت دارم شنا میکُنم ! و نمیخوای پاشی و اشتباه و اطلاعات کم خودتو قبول کُنی .

اصلاً برو از سازندگان کُنترا بپُرس بهشون ایمیل بده بگو کنترا 008 ریلیز نهایی و فول رو داری ! اگر بهت نخندیدن بعد بیا اینجا به من که اگه قصد ازدواج داشتم الآن سن بچه ـم بودی بگو " پسرم " !!

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

الان اخرين ورژن چنده اسمش چيه ؟

آخر فروم باز مهندس الهه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز از پوشه نصب بازی جنرال زرو یک کپی یا به تعداد مد های که می خوای همزمان داشته باشی کپی بگیر یعنی بر ای هر مدی یک کپی بگیر بعد بدون مشکل تمام مد ها ر ا داری، هر مدی را جدا جدا در یک پوشه که از بازی جنرال زرو کپی کردی نصب کن .
    بر ای اینکه وبلاگ رو مر تب داشته باشی از مرور گر های :فایر واکس یا اپرا یا گوگل چروم استفاده کن ... فکر کنم از اکسپلورر استفاده می کنی!
    مرسی اقا یوفو

در عمرم از IE استفاده نکرده ام
    اولویتم اپراست
    و برای فرومها فایرفاکس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من امروز پچ Contra 7 رو دانلود کردم. ولی چیزی به نام Setup نداره یکی هست که اونم نوشته Music pack avilivable - اونه یا نه؟
    حالا من چطوری باید این پچ و نصب کنم.
    درسته که بهترین پچ و بهترین هوش مصنوعیه؟

یه چیز دیگه: چرا هنوزم که هنوزه با این سیستمای شاخ جنرال نمیکشه؟ یا تیک میندازه تو بازی یا میندازه بیرون Errorه serious Problem میده.

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام من امروز پچ Contra 7 رو دانلود کردم. ولی چیزی به نام Setup نداره یکی هست که اونم نوشته Music pack avilivable - اونه یا نه؟
    حالا من چطوری باید این پچ و نصب کنم.
    درسته که بهترین پچ و بهترین هوش مصنوعیه؟

یه چیز دیگه: چرا هنوزم که هنوزه با این سیستمای شاخ جنرال نمیکشه؟ یا تیک میندازه تو بازی یا میندازه بیرون Errorه serious Problem میده.
    سلام دوست گلم
    مد کترا دو جور تهیه شده البته بر ای ما ولی بر ای چند سیستم دیگه هم ر احی شده.... یکی نصبیه با ستاب و دیگری چند تا فایل با فر مت بیگ ستاب که تکلیفش معلومه ولی اگه فایل بود بعد از اینکه از حالت فشر ده خارجش کردی فایل های بدست آمده رو به داخل پو شه جنرال زرو کپی پیس کن (البته قبل از این کار حتما از پوشه بازی یک کپی بگیر )
    در مورد ارور باید نقشه رو عوض کنی ولی در مورد نکشیدن بازی من نمی دنم ولی سیستم من نسبتا ضعیفه ولی باز با کم کردن گرافیک بازی از آپشن سر عت خیلی بهتر میشه بازی جنرال نیاز به رم بالای دارد ....

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

ار تقا ء گرافیک بازی جنرال زرو

این پک ساخت تیم :AFM RAYAN هستش (تیم خودم)

طر یقه نصب :

بعد از دانلود از حالت فشر ده خارج کنید و در محیط نصب بازی کپی کنید لازم به ذکر است این پک بر روی تمام مد های جنرال زرو قابل اجرا است ا(اول مد مورد نظر را روی بازی نصب کنید و سپس محتویات پو شه زیپ را در پوشه نصب بازی کپی پیس کنید )

پک ارتقا گرافیک بازی جنرالها:

حجم:24.7 مگایایت

سستم پیشنهادی:

پردازنده : پردازشگر با چهار هسته، یا 2 هسته اینتل یا AMD Phenom

رم : 2GB -- 4GB رم یا بالاتر

پردازنده گرافیکی : Radeon سری 4800 یا بالاتر و یا کارت های انویدیا با ظرفیت مشابه

ساخت:تیم AFM RAYAN

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [SIZE="4"][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
    رفع اشکال :

لطفا پس از نصب فایل اصلی (فایل بالا ) بر روی بازی جنرال زرو ...این فایل 1 کیلو بایتی را دانلود و پس از اینکه آنزیپ کردید (از حالت فشر ده خارج کردید ) در پو شه جنرال زرو که بازی نصب است کپی پیس کنید .

کد:

12. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilililililiili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هر چی تو Contra 7 بودو کپی کردم تو پوشه ی Generals Zero ولی دقیقا همون مشکلیو پیدا میکنه که فایلای reborn V6 رو کپی میکنم. توی فایلای نصبی مشکلی نداره مثل Alpha Alliance و Reborn V5 ولی تو اونایی که باید کپی کنی این اررور و میده.

کد:
    بچه ها لطفا یا یه پچ قابل نصب به من بدین یا بهم بگین چیکار کنم. ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •