تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 400 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2019

پيش فرض

با روش دوم آنلاک کردم و از فریمور ویرایش سوم برای آنلاک استفاده کردم. قبلش ایرانسل راحت کار می کرد. موقع انجام آنلاک سیمکارت همراه اول روی مودم گذاشته بودم.

2. این کاربر از Iman672 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2019

پيش فرض

با کدوم روش و کدوم فریمور انلاک کردید؟ قبلش سیم کارت ایرانسل راحت کار میکرد ؟ موقع انجام انلاک چه سیم کارتی رو مودم گذاشته بودید یا اصلا سیم کارت نگذاشته بودید ؟

ا روش دوم آنلاک کردم و از فریمور ویرایش سوم برای آنلاک استفاده کردم. قبلش ایرانسل راحت کار می کرد. موقع انجام آنلاک سیمکارت همراه اول روی مودم گذاشته بودم.

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با روش دوم آنلاک کردم و از فریمور ویرایش سوم برای آنلاک استفاده کردم. قبلش ایرانسل راحت کار می کرد. موقع انجام آنلاک سیمکارت همراه اول روی مودم گذاشته بودم.
    از سامانه همتا با استفاده از imei مودم یک استعلام بگیرید اگر همه چی درست بود مودم شما نیز مثل چند نفر از دوستان دیگه دچار مشکل عدم شناسایی سیم کارت شده و من اطمینان میدم مشکل 100 درصد نرم افزاری هست . این جور مشکلات فقط با فلش مودم توسط پروگرامر یا جی تگ حل میشه . به نظر من موقع انلاک بخشی یا یکی از پارتیشن های فلش که مربوط به شناسایی سیم کارت هست آسیب می بینه .

5. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با کدوم روش و کدوم فریمور انلاک کردید؟ قبلش سیم کارت ایرانسل راحت کار میکرد ؟ موقع انجام انلاک چه سیم کارتی رو مودم گذاشته بودید یا اصلا سیم کارت نگذاشته بودید ؟
    سلام صابر جان. شما و دوستان که تجربه خوبی دارید و مخصوصا اینکه دیدم توی 4pda هم فعال هستید، چرا نمی چسبید به آنلاک فریمور ۱۹۶ مبین نت؟ از روس ها هم کمک بگیرید.
    یه سوالی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا قیمت آنلاک فریمور ۱۹۶ مبین نت، ۱۵۰ هزار تومن هستش؟ احتمال داره بخاطر تعویض قطعه برای آنلاک باشه؟

7. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام صابر جان. شما و دوستان که تجربه خوبی دارید و مخصوصا اینکه دیدم توی 4pda هم فعال هستید، چرا نمی چسبید به آنلاک فریمور ۱۹۶ مبین نت؟ از روس ها هم کمک بگیرید.
    یه سوالی که ذهنم رو مشغول کرده اینه که چرا قیمت آنلاک فریمور ۱۹۶ مبین نت، ۱۵۰ هزار تومن هستش؟ احتمال داره بخاطر تعویض قطعه برای آنلاک باشه؟
    چه کسی انلاک مبین نت رو انجام میده ؟ من تا جایی که پرسیدم و اطلاعات دارم چون ورژن این مودم 5 هست نمیشه آنلاک کرد یعنی کسی به کلیدهای این ورژن دسترسی نداره و عمومی نشده مگر نه الان تو همین فروم روسی حداقل یه خبری به بیرون درز پیدا میکرد که راهش پیدا شده . وقتی لودر بسته بشه مثل مبین نت 196 دیگه هیچ جور نمیشه رو مودم فریمور زد به غیر خود همون فریمور یا نسخه جدیدی که خود اپراتور مبین نت بیرون بده اونم از طریق فست بوت فکر کنم بشه انتقال داد یا tr069 خود اپراتور . الان فقط کلیدهای ورژن 5 رو میخواد تا از طریق اون بشه مودم رو انلاک کرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2019

پيش فرض

از سامانه همتا با استفاده از imei مودم یک استعلام بگیرید اگر همه چی درست بود مودم شما نیز مثل چند نفر از دوستان دیگه دچار مشکل عدم شناسایی سیم کارت شده و من اطمینان میدم مشکل 100 درصد نرم افزاری هست . این جور مشکلات فقط با فلش مودم توسط پروگرامر یا جی تگ حل میشه . به نظر من موقع انلاک بخشی یا یکی از پارتیشن های فلش که مربوط به شناسایی سیم کارت هست آسیب می بینه .
    همتا رو هم الان چک کردم و مشکلی نداشت، کسی که فلش بکنه سراغ دارید شما؟ من دکمه تشکر ندارم و همینجا ازتون تشکر می کنم

10. این کاربر از Iman672 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

همتا رو هم الان چک کردم و مشکلی نداشت، کسی که فلش بکنه سراغ دارید شما؟ من دکمه تشکر ندارم و همینجا ازتون تشکر می کنم
    داخل انجمن نمیدونم کسی باشه . باید مرکزی رو پیدا کنید که کارش تعمیرات مودم باشه اینگونه مراکز فلش دامپ مودم ها رو دارن و میتونن راحت مودم رو با پروگرامر فلش کنن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2019

پيش فرض

داخل انجمن نمیدونم کسی باشه . باید مرکزی رو پیدا کنید که کارش تعمیرات مودم باشه اینگونه مراکز فلش دامپ مودم ها رو دارن و میتونن راحت مودم رو با پروگرامر فلش کنن .

ممنون از لطفتون، پس دنبال تعمیرکار مودم می گردم

13. این کاربر از Iman672 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چه کسی انلاک مبین نت رو انجام میده ؟ من تا جایی که پرسیدم و اطلاعات دارم چون ورژن این مودم 5 هست نمیشه آنلاک کرد یعنی کسی به کلیدهای این ورژن دسترسی نداره و عمومی نشده مگر نه الان تو همین فروم روسی حداقل یه خبری به بیرون درز پیدا میکرد که راهش پیدا شده . وقتی لودر بسته بشه مثل مبین نت 196 دیگه هیچ جور نمیشه رو مودم فریمور زد به غیر خود همون فریمور یا نسخه جدیدی که خود اپراتور مبین نت بیرون بده اونم از طریق فست بوت فکر کنم بشه انتقال داد یا tr069 خود اپراتور . الان فقط کلیدهای ورژن 5 رو میخواد تا از طریق اون بشه مودم رو انلاک کرد .
    اسم نمی برم ولی همون استادی که برای اولین بار روش انلاک tfi60 رو منتشر کرد. فکر کنم در جربان باشی. توی پست های قبلی هم یه نفر جواب داده بود که روش مقرون به صرفه وجود نداره ولی در کل انجام میشه.

تلگرامی باش چت کردم و گفت باید مودم رو برام بفرستی.
    Last edited by momi133; 02-03-2019 at 00:10.

15. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

اسم نمی برم ولی همون استادی که برای اولین بار روش انلاک tfi60 رو منتشر کرد. فکر کنم در جربان باشی. توی پست های قبلی هم یه نفر جواب داده بود که روش مقرون به صرفه وجود نداره ولی در کل انجام میشه.

تلگرامی باش چت کردم و گفت باید مودم رو برام بفرستی.
    مگه برگشته ایران؟

17. این کاربر از mirsina1979 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •