سلام. من مركز مخابراتى پيام نور هستم. الان ٢ ماهه ميخوام از شاتل سرويس بگيرم ولى ميگه پرت خالى نداريم. كسى ميتونه راهنمايى كنه چى كار ميتونم بكنم؟؟ اگه راهى ميدونيد لطفا بگه.
سلام. من مركز مخابراتى پيام نور هستم. الان ٢ ماهه ميخوام از شاتل سرويس بگيرم ولى ميگه پرت خالى نداريم. كسى ميتونه راهنمايى كنه چى كار ميتونم بكنم؟؟ اگه راهى ميدونيد لطفا بگه.
معمولا شرکتها چندتا پورت رو برای مشترکینی که سر کیسه رو شل می کنن کنار میزارن
اگه سرویس بلند مدت بخوای به احتمال زیاد بهت بدن
من انقد بهشون زنگ زدم اسم منو حفظ شدن. ديگه نميدونم چطورى بهشون بفهمونم سرويس ميخوام. من ميخوام اين جشنواره زمستانى رو بگيرم. چى بگم بهشون؟؟؟
منظورم =>به طور مثال خرید سرویس 8 مگ یک ساله یا خرید سرویس های ارت 5,6
(تازه این هم 100 درصدی نیست! ولی خب معمولا چندتا پورت ذخیره برای اینجور مشترکین دارند)
در غیر اینصورت باید منتظر باشی تا کسی تخلیه کنه یا پورت اضافه کنن
اسیاتک هم آ مثل اسیاتک داره که میتونی بخری اون هم 60 گیگ 60 هزارتومنه ( اگر اسیاتک تو منطقتون پورت خالی داشته باشه )
اسیاتک پینگ و تک کانکشن جالبی نداره ولی شبانه سرویس جشنواره با 80 درصد تخفیف ارائه میشه و خط نهایتن روی 12 مگابیت بسته میشه
شاتل پینگ و تک کانکشن خوبی داره ولی جشنواره , شبانه رایگان نداره و خط روی 16 مگابیت بسته میشه
اسياتك هم پورت نداره. اونم چند بار زنگ زدم.
دوستان شاتلی
این چی میگه؟
این تخفیف 25 درصدی برای ترافیک شبانه منظورش چیه؟ مگه با پرداخت این 5250 تومان، شبانه شاتل رایگان نمیشه؟ من که متوجه نشدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بله شما با دادن 5250 ماهانه رایگان میشه
میگه اصل قیمت 7000 تومن بودش با تخفیف 25% شما 5250بده
ممنون دوست عزیز
یه سؤال دیگه: برای سرویس اکو 8مگ سرعت دانلود شبانه رایگان از سرورهای خارجی و داخلی چنده؟ محدودیت حجمی برای دانلود شبانه داره؟
سرعت که شما چه 128 بگیری و چه 8مگ ، اگه خطت بکشه تا 15 مگ میبندن! و در بیشتر اوقات تفاوتی در سرعت داخلی و خارجی نیست ؛ منتها فرقشون اینه که :
-در سرویس 8 مگ ، اولا شما دیرتر محدود میشی و مقدار بیشتری میتونی دانلود کنی و در ثانی اگر هم که محدود شدی ، نهایت سرعتت تا 128 کیلوبایت پایین میاد ( اگر که پایین تر اومد ، با شکایت اوکی میشه )
ولی
-در سرویس 128 ، شما زودتر محدود میشی و اگر هم که محدود شدی ، سرعتت میاد رو 16 کیلوبایت و هیچ کاریم نمیتونی بکنی ( حتی اگه رو 2 کیلوبایتم بیاد ، هیچ کاری نمیشه کرد )
در آخر اینم بگم که ترفند شاتل ، شروع از سرویس 128 هست و به هیچ وجه پولتو دور نریز و 8 مگ نگیر! بازم اگه خواستی از شاتل بگیری ، بگو که راهنماییت کنم در این مورد...
عزیز منم میخوام شاتل بگیرم با حداقل هزینه و 30 گیگ دانلود شبانه چه سرویسی روبخرم ؟ دانلودهام در طول ماه پخش هستن مثلا شبی 200 300 مگ و نهایتن 1 گیگ
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)