تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 444 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

به نظرتون می ارزه برم سمت اورجینال ؟
    غیر از دریافت آپدیت ها بدون مشکل و قسمت آنلاین ویژگی دیگه ای داره ؟
    Last edited by SIMON137; 15-12-2013 at 21:20.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

به نظرتون می ارزه برم سمت اورجینال ؟
    غیر از دریافت آپدیت ها بدون مشکل و قسمت آنلاین ویژگی دیگه ای داره ؟
    فروشگاهش هم خوبه . کلی لباس و توپ و کفش و ... اضافه میکنی به بازی . حالا اینا به کنار چون با پچ مودینگ وی میتونی بهترش رو اضافه کنی . ولی یه سری امتیازها برای کریر داره مثل پولدارشدن و یک youth قوی . از طرف دیگه کلی خوشحالی هم به بازی اضافه میکنی . واسه مود پلیر کریر هم کلا بودن خرید امتیازهای فروشگاه نمیشه قدرت پروت رو ماکزیمم کنی .
    اینا کل استفاده های فروشگاه بود . غیر از اینا مود UT هم هست که مود انلاین و جالبیه اما وقتگیره . من خودم این مود رو دوست دارم .

فعلا همینا به ذهنم رسید

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سوال تو کریر چرا بعضی بازیکنا سبز پر رنگن بعضیا زرد بعضیام سبز کم رنگن ؟ هر چی بیشتر بهشون بازی بدی خسته تر میشن یعنی؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

یه سوال تو کریر چرا بعضی بازیکنا سبز پر رنگن بعضیا زرد بعضیام سبز کم رنگن ؟ هر چی بیشتر بهشون بازی بدی خسته تر میشن یعنی؟
    بله درسته هر چه بیشتر بازیکن بازی کنه انرژی بدنش تحلیل میره
    شما باید از بازیکنان کلیدی و موثرت به هنگام نیاز و با استفاده از تعویض استفاده کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما پچ های
    all in one 1.0.1 مودینگ وی
    و
    1.2 مودینگ وی رو دانلود و مثل دستورعمل زیر اعمال کن

یعنی برا نصب آپدیت 1.2 نیازی به نصب آپدیت 1.1 که حدودا 80 مگ هست، نیست؟

در آغاز فعالیت San iKer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام دوستان.
    من چند سالی هست که فیفا بازی نکردم (تقریبا از زمان قبل از میلاد مسیح دوره فیفا 06)
    حالا تو بخش کریر یه مشکل دارم . اصلا از نقل انتقالات بازیکن ها سر در نمیارم (قبلا خیلی ساده بود ).
    اگه براتون مقدوره کمی در این مورد و طریقه خرید بازیکنان توضیح بدین .(شرمنده اگه سوال تکراری بود )
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان.
    من چند سالی هست که فیفا بازی نکردم (تقریبا از زمان قبل از میلاد مسیح دوره فیفا 06)
    حالا تو بخش کریر یه مشکل دارم . اصلا از نقل انتقالات بازیکن ها سر در نمیارم (قبلا خیلی ساده بود ).
    اگه براتون مقدوره کمی در این مورد و طریقه خرید بازیکنان توضیح بدین .(شرمنده اگه سوال تکراری بود )
    با تشکر
    باید از قسمت player search بازیکنی رو که میخوای سرچ کنی . بعد میتونی به یکی از scout هات بگی بره راجع بهش تحقیق کنه . واسه خرید میتونی اولش خودش توسط گزینه enquire از تیمش قیمتش رو بپرسی و بعد واسه ایمیل میاد و تو هم میری اول با یه قیمتی به تیمش پیشنهاد میدی یا میتونی بازیکن معاوضه کنی . بعد اگه تیمش قبول کرد باید به خود بازیکن پیشنهاد حقوق بدی همچنین نقشش تو تیم و مدت زمان قراردادش رو .

در آغاز فعالیت San iKer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی برادر.
    فقط یه سوال دیگه من یادمه که قبلا میشد قدرت (Overall) بازیکنان رو دید. . و بعد از روی Overall بازیکنان میتونستیم بازیکن مورد نظر خودمون رو انتخاب کنیم . اما الان نمیشه و فقط ( ؟ ) نشون میده .
    چطوری میشه قدرت و ویژگی های بازیکنان(شوت . سرعت . تکنیک و...) رو که میخوایم بخریم دید ؟!
    با تشکر

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

یعنی برا نصب آپدیت 1.2 نیازی به نصب آپدیت 1.1 که حدودا 80 مگ هست، نیست؟
    این all in one 1.0.1 یعنی از پچ 5 هست تا پچ 1.1 ، که همه رو با هم ادغام کردن و یکی کردن (یه بار مراحل رو میری و تمام)
    ولی اگه قبلا شما تک تک پچ ها رو ریختی باید 1.1 رو اعمال کنی و بعد 1.2 رو .

--------------------------------------------------------------------------------------

سوال 1 - تو لود تورنومنت ، این تورنومنت هایی رو که ایجاد کردیم ، چطور می تونیم حذف کنیم؟
    سوال 2 - اگه بخوایم یه ترکیب جدید بسازیم به صورت جداگانه میشه همچین کاری کرد ؟ آخه من دیدم فقط میشه همین ترکیبایی رو که داره مقداری ادیتش کرد و کاری فراتر از اون نمیشه انجام داد .
    سیو ترکیب های ادیت شده که برای همیشه تو لیست بمونه به چه شکله ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسی برادر.
    فقط یه سوال دیگه من یادمه که قبلا میشد قدرت (Overall) بازیکنان رو دید. . و بعد از روی Overall بازیکنان میتونستیم بازیکن مورد نظر خودمون رو انتخاب کنیم . اما الان نمیشه و فقط ( ؟ ) نشون میده .
    چطوری میشه قدرت و ویژگی های بازیکنان(شوت . سرعت . تکنیک و...) رو که میخوایم بخریم دید ؟!
    با تشکر
    الان جوری شده که شما فقط اورال بازیکنهای مشهور رو میتونین ببینین . واسه بقیه بازیکنها همونطور که گفتم باید توسط گزینه Ask یکی از scout ها رو بفرستی روی اون بازیکن تحقیق کنه تا اورالهاش در بیاد هر چند باز هم دقیق نمیتونه در بیاره و حتی اورال رو مشخص نمیکنه و همون علامت سوال باقی میمونه .

بهتره از این سایت استفاده کنی که هم اورال بازیکنها و هم پتانسیلشون رو نوشته . با توجه به تاریخ اپدیت نقل و انتقالات بازیت توی این سایت از دیتابیس مربوط به خودش استفاده کن . مثلا اگه نقل و انتقالات رو با پچ مودینگ اخیر یعنی 1.2.5 اپدیت کردی که باید همون دسامبر رو انتخاب کنی و اگه بازیت همون به صورت اولیه است گزینه FIFA 14 رو تو سایت انتخاب کن نه FIFA 14 Weekly

اینم سایتش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این all in one 1.0.1 یعنی از پچ 5 هست تا پچ 1.1 ، که همه رو با هم ادغام کردن و یکی کردن (یه بار مراحل رو میری و تمام)
    ولی اگه قبلا شما تک تک پچ ها رو ریختی باید 1.1 رو اعمال کنی و بعد 1.2 رو .

--------------------------------------------------------------------------------------

سوال 1 - تو لود تورنومنت ، این تورنومنت هایی رو که ایجاد کردیم ، چطور می تونیم حذف کنیم؟
    سوال 2 - اگه بخوایم یه ترکیب جدید بسازیم به صورت جداگانه میشه همچین کاری کرد ؟ آخه من دیدم فقط میشه همین ترکیبایی رو که داره مقداری ادیتش کرد و کاری فراتر از اون نمیشه انجام داد .
    سیو ترکیب های ادیت شده که برای همیشه تو لیست بمونه به چه شکله ؟

1-باید از تو خود پوشه سیو بازی پاک کنی . یا اینکه تورنومنتهایی جدید رو روی همونا سیو کنی . پوشه سیو بازی هم اینجاست : My Documents > FIFA14
    2- هر ترکیبی رو میشه ساخت . فقط دیگه ترکیب های مسخره رو فکر نکنم بشه ساخت . مثل 8-1-1
    Last edited by Gregar; 16-12-2013 at 19:48.

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •