سلام
خسته نباشی علی جان
علی جان راه حلی برای مشکل من پیدا نشد؟
فقط میتونم بگم، هر قوانینی که تعریف کنم، گزینه ی Block All Incoming Connection باز باعث مسدود سازی( نادیده گرفتن ) قوانین ( از قبل / بعد تعریف شده ) میشه!
سلام
خسته نباشی علی جان
علی جان راه حلی برای مشکل من پیدا نشد؟
فقط میتونم بگم، هر قوانینی که تعریف کنم، گزینه ی Block All Incoming Connection باز باعث مسدود سازی( نادیده گرفتن ) قوانین ( از قبل / بعد تعریف شده ) میشه!
سلام.
صفحه قبل گفتم که، اول Block All Incoming را انتخاب کنید (در همون قسمت Stealth Port)؛ بعد در قسمت قوانین عمومی ، قوانین مورد نظر خودتون را بسازید.
سلام علی جان
بله همون کار رو هم کردم ولی بازم نشد!
یه عکس از قسمت Global Rules بزار..
سلام مسعود جان.
همه چیز درسته و قوانین باید کار بکنند و شما هم باید ارتباط داشته باشید.
درود
یکی از سایتها این نسخه از کومودو را برای دانلود گذاشته بود. الان این نسخه نهاییه یا نه؟
Comodo Internet Security Premium 7.0.313494.4115 x86/x64
علی جان هرکاری میکنم نمیشه!
نمیدونم کومودو مشکل داره یا این نسخه بتا اینجوری هستش!
بعد اومدن نسخه نهایی 7، عزل نصب میکنم و دوباره نصبش میکنم!
فعلا میگذرونیم
COMODO Internet Security 7.0.313494.4115
خب در نهایت نسخه نهایی کومودو اینترنت سکیوریتی منتشر شده و در دسترس عموم جهت دانلود و نصب قرار گرفته. امیدوارم این نسخه یک گام دیگر در جهت ارتقا این محصول و بهبود در تامین امنیت کاربران باشد. راهی که باید کومودو با کمک کاربرانش طی کند....
دانلود نسخه 7 کومودو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکات:
قبل از عزل نسخه قبلی کومودو، از دیتابیس کپی بگیرد و نسخه جدید را بعد از نصب آپدیت افلاین کنید.
بعد از عزل نسخه قدیمی میتوانید سیستم را با این ابزار پیوست شده یکبار پاکسازی بکنید (در همان محیط اصلی/نرمال ویندوز) و سپس نسخه جدید را نصب کنید.
Last edited by Jadda; 06-03-2014 at 23:23.
سلام و صبح بخیر به دوستان گلم
علی جان خسته نباشی
نسخه نهایی کومودو رو به همه کاربران این بسته ی امنیتی بی نظیر تبریک میگم
من نسخه قبلی رو بطور کامل پاکسازی کردم و نسخه جدید رو ریختم و هنوزم همون مشکل رو دارم
البته یادم رفته بود بگم که من اینترنت لپ تاپ رو توسط برنامه Connectify به اشتراک گذاشتم
باز قوانین جدید رو بهش اضافه کردم ولی مثل قبل اجازه متصل شدن دستگاه ها به سیستمم رو نمیده!
نمیدونم باید قوانین برنامه Connectify رو دستکاری کنم یا نه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)