تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 328 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

البته من قصد دخالت در بحث دوستان رئالی و علاقشون به مورینیو رو ندارم چون اصولا وقتی طرفدار رئال نیستم رابطه طرفدارای رئال و مورینیو رو هم درک نمیکنم
    اما
    مصاحبه های مورینیو بعد از رفتنش به چلسی در مورد رئال و البته حذف معنوی رئال از کارنامه مربیگری خودش با اسم بردن ویژه از چلسی و اینتر، باید برای طرفداران رئال جای تامل داشته باشه

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ثانیه شماری برای کله پا شدن آربلوا
    والا همچین ادم بی عقلی بایدم کله پا بشه.... البته نه توسط بازیکنا.... توسط هوادارا!
    همچین ادمی که نمیذاره حاشیه ها حتی بعد از رفتن مورینیو هم بخوابه!

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

والا همچین ادم بی عقلی بایدم کله پا بشه.... البته نه توسط بازیکنا.... توسط هوادارا!
    همچین ادمی که نمیذاره حاشیه ها حتی بعد از رفتن مورینیو هم بخوابه!
    خوابیدن حاشیه یا گفتن حقیقت ؟؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به گزارش 'A Bola' مدافع بال چپ تیم رئال مادرید در شرف پیوستن به تیم موناکو فرانسه قرار دارد. این نشریه پرتغالی در نسخه روز پنجشنبه، اداعه کرد که موناکو در صدر لیست انتخاب های کوئنترائو قرار دارد.

فابیو انتخاب های دیگری جون چلسی نیز دارد اما به نظر میرسد که موناکو گوی سبقت را در مذاکره بوده از چلسی ربوده است.

6. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پرس: رونالدو در رئال مادريد بازنشسته مي‌شود

فلورنتينو پرس با رد شايعات منتشر شده درباره آينده کريستيانو رونالدو اعلام کرد: اين ستاره پرتغالي جايي نمي‌رود و در رئال مادريد بازنشسته خواهد شد.

در روزهاي گذشته زمزمه‌هاي زيادي مبني بر عدم علاقه کريستيانو رونالدو به تمديد نکردن قرارداد با رئال مادريد و دريافت پيشنهاد از تيم‌هاي منچستر يونايتد، موناکو و پاري‌سن ژرمن منتشر شده است.

به نقل از ايسنا، پرس در گفت‌وگو با راديو ال‌پري‌مر درباره آينده کريستيانو رونالدو در رئال مادريد گفت: هيچ‌گونه مذاکره‌اي و پيشنهادي از تيم‌هاي ديگر درباره کريستيانو رونالدو دريافت نکرديم. نظر من اين است که کريستيانو رونالدو، در رئال مادريد بازنشسته مي‌شود. اين آرزوي ما است با اين حال روزنامه‌ها هر روز براي خودشان مطالب جديد منتشر مي‌کنند که صحت ندارد.

حقيقت اين است که نمي‌دانم چرا رونالدو در چند وقت اخير ناراحت بود. به او گفتم که نگران نباشد وبراي خوشحالي او همه‌کار مي‌کنم. او فصل فوق‌العاده‌اي را پشت سر گذاشت و هيچ وقت از من تقاضاي رفتن از باشگاه را نداشته است.

کريستيانو رونالدو طي 135 بازي براي رئال مادريد 146 گل به ثمر رسانده است.

پرس همچنين درباره ژابي آلونسو هافبک اسپانيايي خود گفت:او اکنون مصدوم است. بايد منتظر بمانيم تا پس از طي اين دوران درباره آينده او صحبت کنيم. اگر او بخواهد در رئال بماند ما از آن استقبال مي‌کنيم و اگر هم ترجيح بدهد باشگاه ديگري براي او مناسب خواهد بود تصميمي را مي‌گيريم که به سود او باشد.

************************************************** ***************************
    پرس: براي انتخاب سرمربي عجله‌ نداريم

رئيس باشگاه رئال مادريد معتقد است باشگاهش براي انتخاب سرمربي شتاب نخواهد کرد هر چند که زيدان مي‌تواند يکي از گزينه‌هاي کهکشاني‌ها براي اين منظور باشد.

چند روز پس از ترک کهکشاني‌ها توسط «آقاي خاص» (ژوزه مورينيو) هواداران و رسانه‌هاي اسپانيايي علاقمندند هر چه سريع‌تر جانشين سرمربي پرتغالي 3 فصل گذشته خود را ببينند. با اين حال فلورينتو پرس مي‌گويد براي انتخاب جانشين باشگاهش عجله نخواهد کرد.

به نقل از فارس، اين مقام در گفت‌وگو با يک شبکه راديويي اظهار داشت: با هيچ مربي تاکنون مذاکره‌ نکرده‌ايم. براي انتخاب جانشين هيچ عجله‌اي نداريم. هدف‌مان تحقيق در مورد گزينه‌ها است تا در نهايت انتخابي مطلوب کنيم.

وي ادامه داد: بديهي است يکي از گزينه‌هاي ما، زين‌الدين زيدان است. بايد شرايط او را مورد ارزيابي قراردهيم. او چند سالي است که از نيمکت تيم فاصله داشته اما اکنون دوست دارد جامه مربيگري به تن کند و فکر کسب عنوان براي تيم را در سر دارد. او مي‌تواند مربي ما شود چون ذاتا مادريدي است.

8. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

البته من قصد دخالت در بحث دوستان رئالی و علاقشون به مورینیو رو ندارم چون اصولا وقتی طرفدار رئال نیستم رابطه طرفدارای رئال و مورینیو رو هم درک نمیکنم
    اما
    مصاحبه های مورینیو بعد از رفتنش به چلسی در مورد رئال و البته حذف معنوی رئال از کارنامه مربیگری خودش با اسم بردن ویژه از چلسی و اینتر، باید برای طرفداران رئال جای تامل داشته باشه
    این بحث اصلا نه به نفع هواداره و نه تیم
    فقط کسایی هستن که داره کم کم معلوم میشه مورینیویی هستن تا رئالی و احتمال اینکه از این به بعد تاپیک چلسی رو دنبال کنن هست
    مورینیو بزرگترین مربی تاریخ هم باشه جلو رئال من عددی حسابش نمیکنم
    کسی هم به این پست پاسخ نده خواهشا نظر شخصیمه بسه دیگه از بس حرف توطئه و باند بازی شنیدم

10. 6 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دي‌ماريا: از خبر رفتن مورينيو خيلي ناراحت شدم

آنخل دي ماريا ستاره آرژآنتيني باشگاه رئال مادريد در گفتگو با روزنامه اوله، ناراحتي اش را از جدايي ژوزه مورينيو از نيمکت مربيگري اين تيم ابراز کرده است.

دي ماريا در گفتگو با روزنامه آرژانتيني اوله که بخش هايي از آن نيز در روزنامه آ.اس بازتاب يافته، گفت:« وقتي فهميدم که مورينيو مي خواهد از رئال برود، خيلي ناراحت شدم. زماني که سرمربي اي مثل او يک سازمان و باشگاه را ترک مي کند، اصلا حس زيبايي براي هيچ کسي نيست. ولي مورينيو به دنبال خوشبختي خودش است و آينده او در جاي ديگري است و اميدوارم که آينده خوبي داشته باشد. من از مورينيو متشکرم و براين باورم که او هم تصوير خوبي از من در ذهن دارد.»

به گزارش گل، البته اين ستاره آرژآنتيني آينده اش را با آينده سرمربي پرتغالي مرتبط نمي داند و درادامه صحبت هايش گفت:« در مادريد راضي و خوشحالم. مادريد شهري است که در آن در کمال آرامش در کنار همسر و دخترم که يک ماه و نيم پيش متولد شد، زندگي مي کنم. ولي رئيس باشگاه (فلورنتيو پرس) و سرمربي اي که روي کار خواهد آمد،بايد تصميم بگيرند که آيا روي من حساب باز خواهند کرد يا نه. من واقعا خوشحال مي شوم که بمانم ؛ از حضوردرکنار هم تيمي هايم احساس رضايت و خوشحالي مي کنم و از رفتار تمام افراد راضي و خوشحالم.»

دي ماريا درمورد نقشي که در مسير رسيدن تيم ملي آرژآنتين به رقابت هاي جام جهاني 2014 بردوش دارد و نقش مسير دراين ميان گفت:« همه مي خواهند لئو را داشته باشد و مي دانيم که او مي تواند در هر لحظه اي، تفاوت ها را رقم بزند. هرچند که سايرين هم با کارهايشان نقش آفريني مي کنند. درمورد رقابت هاي جام جهاني 2014 بايد گفت که آلماني ها عملکرد خوبي دارند و اسپانيا هم همين طور. برزيل ميزبان است وپتانسيل هاي هميشگي ، حاضرند. ما مطمئنيم که مي توانيم به جام جهاني برسيم و البته مشخص نيست که دقيقا چه زماني اين صعود مسجل خواهد شد؛ صعودي که تمام آرژانتيني ها درانتظارش هستند.»
    ورزش3

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اما
    اگر اون حمایتی که از مورینیو در چلسی و اینتر شد در رئال هم میشد ؛ خب مطمئنا مورینیو به قول تو حذف معنوی نمیکرد رئال رو /

البته این یه رابطه ی دوطرفه هست ؛ رئال هم مورینیو رو حذف فیزیکی کرد

نکته ای که هست اینه که مورینیو هیچ وقت کم کاری نکرد برای این تیم ، و واقعا هر آنچه در توان داشت رو گذاشت برای این تیم ولی خب شما وقتی حریف بزرگی مثل بارسا ( مدعی به حق بهترین تیم تاریخ ) رو مستقیما در اکثر رویدادهای حساس پیش رو داری و در واقع دستی رو پیش روت داری که نمیتونی بخوابونیش ، کامیابی آن چنانی نخواهی داشت ( هرچند شخصا مورینیو رو مربی " بسیار " موفقی در رئال میدونم )

13. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دل بوسکه: کاسیاس انگیزه های زیادی دارد وحالش خوب است

سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبت هایی اعلام کرد که هم سیستم بازی با بازیکن شماره 9 و یا بهره گیری از بازیکن 9 کاذب،هر دو برای تیم ملی اسپانیا جواب می دهند
    سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا این روزها تیمش را برای حضور در رقابت های جام کنفدراسیون ها آماده می کند.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس تیم ملی اسپانیا امشب در اولین دیدار دوستانه اش در اردوی آمریکا در میامی مقابل هائیتی به میدان می رود. این دیدار در دمای 30 درجه و در رطوبت 90% برگزار می شود. ایکر کاسیاس هم با شادی و آرامش فراوان در جمع هم تیمی هایش تمرین می کند و حالا صحبت های دل بوسکه هم به او دلگرمی مضاعفی داده.
    دل بوسکه در کنفرانسی خبری و درپاسخ به سوالی درمورد احتمال حضور کاسیاس در ترکیب اصلی ماتادورها گفت:« کاسیاس انگیزه های زیادی دارد. او را مثل همیشه دیده ام. ما هیچ ابهام و تردیدی در شرایط فیزیکی او ندیدیم. حال و شرایط او واقعا خوب است.»
    دل بوسکه در ادامه درمورد احتمال استفاده از بازیکن شماره 9 کاذب گفت:« چه از بازیکن شماره 9 استفاده کنیم و چه از بازیکن 9 کاذب، هردو راه برای تیم ما جواب می دهد.»
    قرار براین بود که تیم ملی اسپانیا قبل از برگزاری این بازی دوستانه، جلسه تمرینی ای را در ورزشگاه محل برگزاری بازی برگزار کند ولی وقوع یک طوفان مانع از انجام برگزاری جلسه تمرینی در ورزشگاه سان لایف شد. از همین رو تیم ملی اسپانیا با انجام سفری در حدود 50 دقیقه ای به حومه میامی و تجهیزات سرپوشیده میامی دلفینز رفت. دل بوسکه دراین باره گفت:« گزینه هایی که پیش رو داشتیم این بود که یا تمرین نکنیم و (همان کاری که حریفمان انجام داد) و یا اینکه تلاش کنیم تا به هر نحوی شده این کار را انجام دهیم. مانتوانستیم آن طور که می خواهیم به تمرین بپردازیم ولی تصمیم گرفتیم تا در شرایطی که برایمان پیش آمد، کمی تمرین بکنیم.»

منبع : گل

15. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

شروع مذاکرات پنهان رئال مادريد با لوران بلان

يک روزنامه چاپ پاريس از شروع مذاکره پنهان رئال مادريد با سرمربي اسبق «خروس‌هاي آبي» خبر داد.

يک روز پس از آنکه توسط روزنامه مارکا عنوان شد در صورتي که کهکشاني‌ها براي جانشيني ژوزه مورينيو، با کارلو آنچلوتي، مربي پاري‌سن‌ژرمن فرانسه به توافق نرسند، در گام بعدي سراغ لوران بلان، مربي اسبق فرانسه خواهند رفت، روزنامه لوپاريزين در شماره روز شنبه (امروز) خود گزارش داده، مذاکرات غير مستقيم با بلان آغاز شده است.

به گزارش فارس،مطابق اين گزارش نماينده مادريدي‌ها در گفت‌وگويي با مدير برنامه‌هاي مسئول فني اسبق تيم فرانسه، نظر کلي جهت همکاري احتمالي با تيم پايتخت‌نشين اسپانيا را جويا شده است.

نشريه پاريسي خوانندگانش را به روزهاي آينده وعده داده تا تکليف حضور بلان در مادريد مشخص شود.
    ورزش3

17. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •