اقای Smahdis شما اگه بیل زنی باقچه خودتو بیل بزن
اینم دومین ترول که امیدوارم از این یکی خوشتون بیاد. ( البته اگه تکراری بود بگینا چون هنوز همه صفحات رو نخوندم )
![]()
اقای Smahdis شما اگه بیل زنی باقچه خودتو بیل بزن
اینم دومین ترول که امیدوارم از این یکی خوشتون بیاد. ( البته اگه تکراری بود بگینا چون هنوز همه صفحات رو نخوندم )
![]()
خودم ساختم
![]()
خودم ساختم
![]()
Last edited by کاربر شماره ی یک; 26-09-2013 at 10:33.
Altairezio,Amir Hossein,Amir rza,amir000098,and-roid2,ard1378,Armin.Computer,bache pooldar,Crawling In MySkin,Demon King,E.N.A.Y.A.T,ELSIN,fanoostalaei,Gazmali,Hadijooon,hamed_yazdani,hamid_diablo,Hatek,Hidden-Hunter,HoseinKing,Iloveu-ALL,javadlf,khafan8288,kiar,M A S T 3 R,Malware,maskot,matr!x_2008,mohammad.asghari,Mool Tee,parsa sp,raana,shahabprince,SNOW PATROL,Sub007,urumchi,vroom,Xx Hossein xX,بی باک بی بال,رستگار15
ساخت خودم
![]()
جناب کاربر شماره یک بهتر نبود اینارو همشو تو 1 پست میزاشتی که باز نگن اسپم نکنید ؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم از سومین ترول که بازم فکر کنم تکراری نباشه
![]()
سلام
تاپیک بازگشایی شد ، ولی هنوز پاکسازی کامل نشده .
بررسی تک تک پست ها به زمان بیشتری نیاز داره ، به همین دلیل تاپیک باز می مونه و به فعالیتش ادامه میده و همزمان حذف و ویرایش پست های خلاف قوانین رو انجام میدم .
لطفاً
1 - ترول هایی قرار ندین که در اون به قوم، مذهب یا شخصی توهین شده باشه .
2 - از قرار دادن ترول های سیاسی خودداری کنید .
3 - از قرار دادن ترول های مستهجن و غیر اخلاقی خودداری کنید .
4 - دکمه ی تشکر زیر همه ی پست ها قرار داره . لطفا از طریق ارسال پست از دیگران تشکر نکنید .
5 - اگر سئوالی از کاربران فعال این تاپیک در رابطه با ترول دارین از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید .
6 - اگر پست یا تصویری رو خلاف قوانین تشخیص دادین از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بنده اطلاع بدین .
قربان شما
شاهین![]()
a.g g.a,ali.reihani,Altairezio,amir000098,and-roid2,Arash4484,ard1378,E.N.A.Y.A.T,ELSIN,fanoostalaei,farzan311,footballist,GOLDFINCH,Hadijooon,hamed_yazdani,Hatek,Hidden-Hunter,HoseinKing,kiar,M A S T 3 R,m.b.z,Malware,matr!x_2008,Mehran,Mohammad Yek110,mohammd1,OMiD.1080p,payam178,pcforlife,pharm,R A H A,SADEGH 7,salar79,sh79,Sub007,urumchi,V E S T A,VAHID,vahidgame,Йeda,کاربر شماره ی یک,ملا نصرالدین
5ajad,a.g g.a,Altairezio,Amir rza,ard1378,bache pooldar,Crawling In MySkin,CRIS Joon CR7,E.N.A.Y.A.T,ELSIN,fanoostalaei,footballist,Gazmali,GOLDFINCH,Hatek,HoseinKing,M E S S I,Malware,matr!x_2008,Mool Tee,OMiD.1080p,parsa sp,pharm,raana,SADEGH 7,SNOW PATROL,soroosh_cz,SuffEr,Йeda,رستگار15,مصطفی,ملا نصرالدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)