تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 602 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید زیاد سوال پرسیدم
    مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
    سلام.
    سوالتان کمی نامفهوم است اما تا جایی که منوجه شدم به این مربوط می شود که آیا برای درایو z1000 به آمپ نیاز دارید یا خیر. شما با استفاده از iPod می توانید این هدفون را تقریبا" کامل درایو کنید اما برای اینکه بیس را تقویت کنید و به حداکثر توانایی هدفون دست پیدا کنید به آمپ نیاز خواهید داشت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بخشی از لینک بالا:موفق باشید.

موفق باشید.
    سلام
    این هدفون یه هدفون 500 دلاری هست
    اگر توسط منبع ضعیفی درایو بشه جواب خوبی نخواهید گرفت.
    به نظر یا ایپاد نانو نسل جدید
    یا خود mp4 های سونی
    موفق باشید.
    علاوه بر صحبت های دوستان باید اضافه کنم که:
    معمولاً وقتی می گن که هدفونی ایرادات سورس رو نشون میده، این قضیه در مورد هدفون هایی هست که صدای طبیعی یا سردی دارن، در مورد هدفون های با سبک صداهای دیگه، چنین چیزی مفهوم خاصی نداره و به کار نمیره
    صرف قیمت نشون دهندۀ این نیست که هدفون ما ایرادات سورس رو بیشتر نشون می ده یا نه
    Last edited by rave-87; 17-07-2013 at 23:59.

2. 6 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام .
    نظرتون راجع به این هدفون چیه .صداش برای چه سبکی مناسب تره ؟
    Etymotic hf5 و همچنین
    er-4s

برای پاپ و کلاسیک. سورس هم clip+ - cowon j3 - nokia n91

هدفونهای قبلیم tp.fi10 و shure se535 و m50 که از صدای tf10 بیشتر خوشم میومد .اینو برای محیط پر سر وصدا فقط میخوام و فقط میدونم ایزولیشن بالای داره ولی از جنس صداش هیچی نمیدونم .
    اینو یکی از بچه های pt قراره با کارمزد برام بیاره . انتخاب دیگه چی دارم برای ایزولیشن بیشتر یا صدای بهتر والا خودمم موندم چی به چیه؟
    Last edited by 88masuod; 18-07-2013 at 08:11. دليل: توضیح بیشتر

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب چونکه این چند وقته بحث اینکه sony ex1000 آمپ نیاز داره یا نه، خیلی تکرار شده بود، با اینکه نظر شخصی خودم رو قدیم ها داده بودم، لازم بود که یک جمعبندی بشه که بالاخره این هدفون آمپ می خواد یا نه.

اول از همه مفیده که بگیم که چه مواقعی با یک هدفون آمپ استفاده می شه: (فکر کنم این سومین باره که این عوامل رو دارم نام می برم )
    1- مواقعی که سورس ما توانایی (قدرت) راه اندازی کامل هدفون رو نداره
    2- مواقعی که آمپ داخلی سورس ما بی کیفیت هستش و می خوایم که آمپ داخلی بی کیفیت سورسمون رو با آمپ با کیفیت خارجی جایگزین کنیم. (که حالا چگونگی این کار و عملی بودنش خودش داستان داره.)
    3- مواقعی که از آمپ صرفاً برای رنگی کردن صدا استفاده می شه. به عبارت دیگه، از آمپ مثل یکدونه اکولایزر استفاده می شه تا یا بیس رو کم و زیاد کنن یا تریبل یا مید

حالا وقتی که ما می پرسیم که آیا ex1000 برای درایو شدن به آمپ احتیاج داره یا نه؟ منظورمون از احتیاج، صرفاً همون گزینۀ 1 در بالا هستش. یعنی آیا ex1000 اونقدر نیاز به قدرت داره که پلیرهای معمولی قدرت کافی برای راه اندازیش رو نداشته باشن؟

حالا من برای جمعبندی جواب این سوال، به 7 نفر که می دونستم که توی مبحث هدفون و یا هدفون داخل گوشی، ید طولایی دارن و طی چند سال ریویوهاشون رو دیده بودم و جزء معتبرین های هدفای هستن، پیغام خصوصی دادم، خوشبختانه 6 تاشون جواب دادن
    صورت سوال این بود (اگر ایراد گرامری می بینید دیگه شرمنده)
    hello!
    I have a question that I haven't found an accurate answer for it

does ex1000 need an amp to be completely driven? or using an amp is a matter of coloring the sound?

thanks
    سلام!
    من یک سوال دارم که جواب دقیقی برای اون پیدا نکردم،
    آیا ex1000 برای راه اندازی کامل، نیاز به آمپ داره؟ یا استفاده از آمپ صرفاً مربوط به رنگی کردن صدا می شه؟
    متشکر
    لیست افرادی که ازشون سوال پرسیدم این هان:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به جزء dfkt، بقیشون تا حالا جواب دادن. اینها همشون برای من حکم معتبرترین ها رو دارن و نظر اینها رو بیشتر از کسی مثل jude (رئیس هدفای) قبول دارم.
    جواب ها به ترتیب:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    در اغلب موارد دومی درست است (برای رنگی کردن صدا استفاده می شود)، اگرچه به سورس هم وابستست. اگر بخواهیم سخت گیرانه صحبت کنیم، ex1000 کاملاً به صرفه هست و نیازی به آمپ ندارد. اون به خوبی با مثلاً سانسا کلیپ کار می کنه
    در جواب این پیغامش، من این رو گفتم:
    " منظورم از سورس، آیپاد/آیفون های جدید و dap های جدید بود. پس شما فکر می کنید که مشکلی برای راه اندازی ex1000 با این سورس ها وجود ندارد"
    در جواب این رو گفت:
    آره، اونها باید (should) مناسب باشند. من نسبتاً آیفون 4s رو به عنوان سورس دوست دارم.
    بعدی
    من ex1000 برای خودم ندارم. اما براساس اونچیزی که از آخرین بار یادم میاد، اون تقریباً (fairly) راحت راه اندازی می شه و نیازی به استفاده از آمپ اضافی نداره.
    بعدی

من شخصاً احساس نمی کنم که تو نیاز خواهی داشت که برای ex1000 یک آمپ استفاده کنی. (دوباره، من از اونها استفاده نکرده ام اما طراحی های سونی را به خوبی می شناسم، و مدل مشابه قدیمی تری رو استفاده کردم.)
    من فکر می کنم که اگر سیگنال لاین اوت رو به آمپ بدی، اونچیزی که تو پیدا خواهی کرد این است که انتهای پایینی فرکانس ها تا حدی باز خواهد شد که این بدلیل این است که خروجی هدفون آیپاد و آیفون ها، در حدود 50 هرتز دچار رول آف می شه.
    بعدی

جواب ایشون خیلی طولانی بود و در حد یک صفحه بود واقعاً ازش تشکر کردم. قسمت های مهمش این ها بودن:
    این مسئله کاملاً به سورس وابسته است. اگر از آیپاد ها و mp3player های مال سال 2005 و اون حواشی استفاده می کنی، جواب ساده اینه : "بله"
    این مسئله به آمپ هم ربط داره، ده ها و صدها آمپ توی بازار وجود دارن که به طور صحیح نمی توانند ایرفون ها رو راه اندازی کنند. در واقع اگر از پلیرهای نسبتاً جدید استفاده می کنی، اغلب اون آمپ ها بدتر از خود پلیرتون، هدفون رو راه اندازی می کنن.
    آیپاد های امروزه عالی نیستن، اما اونها ولتاژ و جریان خوبی رو به ایرفون ها می رسونن در واقع آپاد نانو نسل 7 واقعاً شگفت آوره ...

اگر سورس ضعیفی داری، یکچیزی مثل کوون D2 یا آیپادهای قدیمی یا واکمن های سونی که نمی تونن سیگنال رو با ایرفون های امپدانس پایین به خوبی حفظ کنن (به خصوص با ایرفون هایی که دینامیک نیستن) یک آمپ خوب، کمک می کنه.
    ex1000 یک هدفون خیلی سخت برای راه اندازی برای وسایل امروزه نیست. و ....
    وقتی می خواه چیزی را تست کنم، مطمئن میشم که تا اونجا که ممکنه وسایل با کیفیت و مشخصات بالا استفاده کنم، ولی به منظور لذت بردن از موزیک، اگر سورست تا نیمۀ مسیر جواب میده (half decent) تفاوت (منظورم تفاوت واقعی هستش) حداقل هستش، وقتی که با یک سیگنال لاین اوت خوب که به یک آمپ خوب وصل شده، مقایسه می شه.
    بعدی

در یک کلام، نه. اون از اغلب dap ها (digital audio player) بلند و به اندازۀ کافی کنترل شده اجرا می شه.
    البته گفته می شه، اگر ولوم مورد نظر گوش دادن به موسیقیتون تقریباً بالا باشه، در ضبط هایی که با ولوم پایین ضبط شدن (مثل کلاسیک ها) یک آمپ هدروم بیشتری رو به شما خواهد داد. اما این ریسک هم وجود دارد که صدا را رنگی کنید اگر آمپی انتخاب کنید که شفاف نباشد.
    بعدی

ex1000 نیازی به آمپ داشتن ندارد. اون از لحاظ راه اندازی بسیار راحت است.

5. 12 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام.
    امروز z1000 بلاخره رسید. حدود دو ساعته دارم موزیک گوش میدم. از دوستان تشکر میکنم که مارو راهنمایی نمودند
    انشالا بعدا برای خریدن امپ به تاپیک مربوطه رجوع میکنم اخه وقتی ولوم رو حتی رو ته میذارم هم از کارت صوتی کامپیوتر و هم گوشی موبایل (s2) صدای با بلندی متوسط دریافت میکنم ( میتونم بگم از iem ها دو برابر این صدا دریافت میکنم). در کل تو این دو ساعت راضی بودم.
    مرسی

7. 7 کاربر از pedi_xx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علاوه بر صحبت های دوستان باید اضافه کنم که:
    معمولاً وقتی می گن که هدفونی ایرادات سورس رو نشون میده، این قضیه در مورد هدفون هایی هست که صدای طبیعی یا سردی دارن، در مورد هدفون های با سبک صداهای دیگه، چنین چیزی مفهوم خاصی نداره و به کار نمیره
    صرف قیمت نشون دهندۀ این نیست که هدفون ما ایرادات سورس رو بیشتر نشون می ده یا نه
    خوب شما کاملا درست می گی ولی من فکر میکنم منظور دوستمون این بوده که این هدفون رو با چه سورسی درایو کنم
    که مناسبش باشه
    خوب یه کم حیفه که بیایم این هدفون رو با موبایل درایو کنیم چون باید بتونیم از تواناییش در حد مناسبی استفاده کنیم.
    قبلا یه بحثی داشتیم که حدود 70 30 برای هدفون و پلیر هزینه کنیم.
    در مورد بحث قیمت هم حق با شماست من جو گیر شدم.

9. 6 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خوب شما کاملا درست می گی ولی من فکر میکنم منظور دوستمون این بوده که این هدفون رو با چه سورسی درایو کنم
    که مناسبش باشه
    خوب یه کم حیفه که بیایم این هدفون رو با موبایل درایو کنیم چون باید بتونیم از تواناییش در حد مناسبی استفاده کنیم.
    قبلا یه بحثی داشتیم که حدود 70 30 برای هدفون و پلیر هزینه کنیم.
    در مورد بحث قیمت هم حق با شماست من جو گیر شدم.
    من یه Panasonic SV-3800 دارم که در واقع یه DAT recorder/player استودیویی هست که دارای Digital > Analogue converter داخلی هست و یه خروجی هدفون داره. من حتی HD800 رو بهش وصل میکنم و نصفه ونیمه درایوش میکنه ولی تا 100 اهم رو بخوبی درایو میکنه و الحق و الانصاف صداش فوق العاده ست. DAC داخلی بسیار عالی عمل میکنه و بخش امپلیفایر هدفونش هم واقعا صدای رفرنس استودیویی داره. ورودی دیجیتال دستگاه اپتیکال هست، من یه پلیر وسترن دیجیتال بهش وصل کردم که فایل Flac رو بصورت دیجیتال 0 -1 بدون کوچکترین تغییری خروجی میده، خروجی وارد این دستگاه میشه و تبدیل به آنالوگ میشه و میشه روی نوار DAT ضبط کرد یا از طریق هدفون خروجی گرفت.
    من با این دستگاه و Klipsch s10 صدای خیلی خوبی شنیدم.
    Last edited by flipp; 18-07-2013 at 13:48.

11. 7 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خواهش میکنم
    1.والا ایران رهجو خیلی گنده تر از ایناست که بخواد خودشو با فروختن یه هدفون تقلبی بد نام کنه
    2.به احتمال زیاد. در هر صورت قیمتاشون معمولا تا مدتها ثابته
    66755261
    موفق باشید.
    بچه ها شانس من رو میبینید
    امروز زنگ زدم سفارش بدم میگه نداریم
    به نظرتون چی کار کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    امروز z1000 بلاخره رسید. حدود دو ساعته دارم موزیک گوش میدم. از دوستان تشکر میکنم که مارو راهنمایی نمودند
    انشالا بعدا برای خریدن امپ به تاپیک مربوطه رجوع میکنم اخه وقتی ولوم رو حتی رو ته میذارم هم از کارت صوتی کامپیوتر و هم گوشی موبایل (s2) صدای با بلندی متوسط دریافت میکنم ( میتونم بگم از iem ها دو برابر این صدا دریافت میکنم). در کل تو این دو ساعت راضی بودم.
    مرسی
    مبارکت باشه داداش خوش به حالت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

مبارکت باشه داداش خوش به حالت
    داداش غمت نباشه زنگ زدم برات ته و توشو در اوردم.
    ایران رهجو تو مجتمع پایتخت 245 تومن ارزون تر از اونی که میخواستی از دنیای سونی بخری داره یعنی 605 تومن
    حالا برو بگو شانس مارو اگه میخریدی 250 ضرر مینمودی. در ضمن دنیای سونی ارسال نمیکنه ولی ایران رهجو به سادگی میکنه
    اینم شمارش: 02188879150
    در ضمن تو اصل بودنش نگران نباش مطمئنا اصله ولی فکر کنم جنس قدیم باشه که ارزون تره (که چه بهتر)

15. 7 کاربر از pedi_xx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من تو رنج 100 تومن میخوام یه هدفون بگیرم لطفا کمک کنید
    سلام.
    سورس و سبک مورد علاقه خود را بگویید تا راحت تر راهنمایی کنیم. در ضمن شما هدفون بزرگ می خواهید یا داخل گوشی؟
    موفق باشید.

17. این کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •