Huawei MediaPad 10 FHD
قابل تو جه دوستان اخیرا با اریه فریمور جهانی قابلیت تماس تلفنی با سیم همراه اول و ایران سل به پیلمت و mms اضافه شده
Huawei MediaPad 10 FHD
قابل تو جه دوستان اخیرا با اریه فریمور جهانی قابلیت تماس تلفنی با سیم همراه اول و ایران سل به پیلمت و mms اضافه شده
دوستان تبلت Huawei MediaPad 10 FHD چطوره شارژ خوب نگه میداره؟ فقط برای وبگردی میخوام گاهی هم تماشای فیلم. هارد اکسترنال پاسپورتی رو میشناسه؟
سلام دوستان عزیز
سامسونگ N8010 ظاهرا بدون گارانتیش با قیمت حدود 1.400.000 تومن اینجا پیدا می شه
من بین Ipad 4 و سری N8000 باید انتخاب کنم ولی چون من سیم کارت خور نمی خوام به نظرم گزینه خوب و خوش قیمتیه
نظرتون درباره سامسونگ N8010 چیه؟ (کاربرد من فقط PDF و ویدیو آموزشی هست ولاغیر)
ممنون![]()
روز بخیر همگی
Xperia Tablet Z چطوره برای استفاده در موارد زیر:
1- استفاده از نرم افزار های معمولی و سنگین آندروید
2- نمایش فایل های PDF
3- استفاده دائم از مرورگر اینترنت
4- طول عمر حداقل 7 ساعت
تبلت سامسونگ Samsung Galaxy Tab 3 8.0 SM-T3110خلاصه مشخصات :پردازنده: Exynos Dual-Core CPU 1.5GHzديسک درايو: SSD 16 GBصفحه نمايش: صفحه نمايش لمسي LCD Capacitive- اندازه 8 اينچ - رزولوشن 1280 در 800 پيکسلامکانات: قابلیت نصب سیم کارت - قابلیت مکالمه تلفنی سیم کارت - WiFi - GPRS - GPS - Edge - بلوتوث - DLNA - کارت خوان - دوربین - وب کم - قطب نما - حسگر شتاب سنج - microUSBسيستم عامل:Google Android v4.2.2 - Jelly Beanوزن: 314 گرم
این تبلت هایی که به صورت عمودی عکسشون هست یعنی به صورت افقی نمیشه ازشون استفاده کرد؟
این که جالب نیست که.تبلت 8 اینچی به اون بزرگی رو بخوای بذاری کف دستت باهاش کار کنی.
مثلا این تبلت
Samsung Galaxy Note 8.0 N5100 - 16GB
توضیح میدین؟مچکرم
Last edited by MOHSEN_A1371; 19-08-2013 at 13:54.
سلام
تبلتی می خوام برای کارای دانشگاه که همیشه همراهم باشه. نو یا دست دو. برای :
1. مطالعه
2. یادداشت و نوت برداری
3. صفحه بندی مشابه word اگه بشه خیلی خوبه
4. برنامه ریزی پروژه ها
5. باتری خیلی خوب نگه داره
6. بهتره تو جیب های بزرگ جا بشه
7. بازی نمی کنم !!!
بودجه : 700 تومن (ولی هر چی ارزون تر بهتر ! )
خودم تو فکر بودم از اونور Nexus 7 2013 بیارم ولی نمی دونم به دردسرش می ارزه یا نه
متشکرم
دوست گرامی اگه تبلت ژایرسکوپ داشته باشه چرخش اتوماتیک با چرخش تبلت صورت میگیره ولی اگه ژایرسکوپ نداشته باشه باز هم از طریق تنظیمات میشه نمایشگر را افقی کرد از یک سری نرم افزار هم میشه استفاده کرد.
عدم وجود سنسور ژایرسکوپ برای بازی کردن کمی ازار دهنده است وگر نه زیاد مهم نیست :confused:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
از نظر من NEXUS 7 انتخاب خوبی در رده هفت اینچی ها هست حتی مدل ۲۰۱۲ هم کار شما را راه می اندازه ولی من با خرید از اون طرف اب مخالفم مثل خرید هندوانه میمونه مخصوصا که سری ۲۰۱۳ چند تا مشکل داره که معلوم نیست در اینده مشکلات دیگری نداشته باشه پس حتما با گارانتی بخرید :rolleyes:
اگه منظورتون Xperia Tablet Z LTE هست و با بودجتون و اندازه اون مشکلی ندارید خوبه و مبارکتون باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)