شما بومی جایی به حساب میایید که سه سال آخر تحصیلتون رو گذروندید
شما بومی جایی به حساب میایید که سه سال آخر تحصیلتون رو گذروندید
سلام
اگه یکی سراسری انتخاب رشته کنه بعد که نتیجه هارو دادن ثبت نام نکنه بره ازاد و بعد انصراف بده می تونه تو کنکور ساله بعد شرکت کنه؟
فقط خواهشا جواب بدین حیاتیه
اگه روزانه قبول شی و نری،1 سال محروم میشی ولی غیر انتفاعی و پیام نور و... مشکلی نیست.
ممنون از راهنماییتون
من از بین رشته هایی که گفتین هوشبری رو انتخاب کردم....میشه بگین تو چه دانشگاه هایی احتمال قبولیم بیشتره؟
با توجه به شناختی که من از دانشگاه مشهد دارم و اینکه اغلب بچه ها میمونن مشهد با رتبه های خیلی خوب و اینکه سطحش واقعا خوبه من پیشنهاد میکنم مشهد بمونین.
دوتا سوال فنی دارم
اول اینکه این برنامه انتخاب رشته ی گزینه ی 2 چقدر دقیقه؟
بعد اینکه من تهرانم ولی استان بومی من رو زده زنجان.حالا وقت انتخاب رشته من چیکار کنم؟آدرس خونمون رو بدم؟یا آدرس فامیلی چیزی تو زنجان رو بدم؟
اينجا كسي جواب منو نميده؟!!!
دوستان من رشته رياضي هستم و رتبم 26000(بيست و شش هزار)شد
ميخواستم بدونم توي دانشگاه هاي غير انتفاعي يا پيام نور شيراز ميتونم رشته خوبي مثل عمران يا مهندسي صنايع قبول شم يا نه
و اين كه براي قبول شدن تو رشته كشاورزي زير شاخه اب دانشگاه شيراز تا چه رتبه اي ميشه قبول شد(اخه پارسال يكي از دوستام با رتبه 35000 كشاورزي روزانه شيراز رو اورد)
Last edited by ehsan_j70; 07-08-2011 at 22:41.
درود دوستان
من تو زیرگروه 1 شدم 19000
می دونم اصلا خوب نیست ولی خوب شد دیگه بدبختانه به دلایلی
یکی از دوستان می گفت که پرستاری قم اگر شانس بیارم و پرستاری و شهرستان می تونم قبول شم
می خواستم ببینم بین المللی پزشکی می تونم انتخاب رشته کنم
اصلا احتمال قبولی دارم ؟؟
چه رشته هایه دیگه ای نسبتا خوب دیگه ای می شه رفت ؟؟؟ ( حالا انگار رتبم خوب شده که رشته ی خوب هم می خوام برم )
پزشکی فکر نکنم.من بالاتر از ۱۰ هزار برای پزشکی بین الملل تا حالا نشنیدم.(اونم سال اول پذیرش)
در ضمن معدل بالای ۱۶ هم میخاد.درصد زبانت هم باید خیلی خوب باشه.۱۰۰ تا انتخاب داری.دو تاش رو بزن.شد شد نشد نشد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)