باز شروع شد ؟ امیدوارم دروغ باشه ...
باور کنید همین مارسلو کلی بازیکن میشه 2-3 سال دیگه... امیدوارم پرز دست از حماقت هاش بکشه !! و دیگه ستاره نخره!
باز شروع شد ؟ امیدوارم دروغ باشه ...
باور کنید همین مارسلو کلی بازیکن میشه 2-3 سال دیگه... امیدوارم پرز دست از حماقت هاش بکشه !! و دیگه ستاره نخره!
ملاکشون چیه؟
الان که هیچ بازیی کسی نکرده و آخریب باری که ایران برد کی بود؟؟؟؟؟چطور صعود کرده؟
مارسلو در حمله و نفوذ از کناره ها حتی بهتر از اورا هست اما در دفاع چندان مطمئن نیست ، و البته خیلی هم علاقه داره شبیه کارلوس بازی کنه اما ....
بخاطر تیم های باشگاهی دیگه
تازه این رده بندی ها چرته
مثلا کرواسی رو چه ملاکی تیم 10 ام دنیاست؟
مارسلو 21 سالشه!
اورا چند ؟ 27 28 30 ؟ خیلی جا داره مارسلو واسه ستاره شدن!
الانم اقای پاس گل رئاله!
تازه هم میتونه تو هافبک بازی کنه هم دفاع که این عالیه!
ملاکش رو توی سایت فیفا نوشته
به تیم های باشگاهی ارتباطی نداره...
شاید توی سایت ویکی پیدیا هم نوشته باشه
شما مگه بازیهای این فصل رئالو ندیدید که اینجوری نظر میدید؟
اتوبان شهید آربلوا رو یادتون رفته؟
مارسلو خوبه قبول ولی برای هافبک چپ نه دفاع چپ
ما کاملا تو دفاع چپ ضعف داریم
البته خرید وارگاس یا کلیچی رو کاملا ترجیح میدم به اورا
كريس رونالدو آماده ترك مادريد!
رونالدو: فوتبال يك سير است و من باور دارم كه هر كسي در هر تيمي دورهاي دارد.
سايت گل ـ كريستين رونالدو ستاره پرتغالي باشگاه رئال مادريد در مصاحبهاي اعلام كرد كه آدمي نيست كه مدت زمان زيادي در اين باشگاه بماند و بنابراين رئال را ترك خواهد كرد.
اين مهاجم 80 ميليون يورويي كه در اين فصل دستاورد خاصي نداشته و در حال حاضر به اميدي قهرماني در اسپانيا در اينباره به روزنامه ديلي استار گفته است:«به نظر من فوتبال يك سير است و من باور دارم كه هر كسي در هر تيمي دورهاي دارد. وقتي كه شما در يك تيم به همه افتخارات ميرسيد بايد تيم باشگاهتان را ترك كنيد و اين همان اتفاقي است كه براي من در منچستريونايتد رخ داد. من فوتبال متفاوتي دارم و اهداف متفاوتي را دنبال ميكنم و از تمام تصميمهايي كه ميگيرم راضي هستم.» او همچنين اعلام كرد كه رئال مادريد آخرين باشگاهي نخواهد بود كه وي در آن بازي ميكند.
رونالدو گفت:«همانطور كه آلكس فرگوسن تصميم من را قبول كرد بقيه هم به من احترام خواهند گذاشت من سالهاي زيادي را براي رئال انتظار كشيدم اما همانطور كه گفتم فوتبال را بايد در يك دوره و در يك سير نگاه كرد. من خودم را تا سن 40 سالگي در مادريد نميبينم.»
چه تیمی الان می تونه 80 میلیون یورو پول بده؟
این فصل که مطمئنم نمی ره بیشتر واسه این گفته که یکم جلب توجه کنه و شاید قرارداد بعدیش با رئال دستمزد بالاتری بخواد.
من خواهش میکنم!
نمیدونم با چه زبونی با چه کلومی ... عربی فارسی ترکی ؟
این خبرای مسخره رو نذارید... به خدا اعصاب ادمو خورد میکنید!
رونالدو تو برنامه رادیویی دیروز گفته افتخار میکنم تو این باشگاه بازی میکنم قرار دادشم 6 سالست!
چطور میاد این حرفو بزنه ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)