تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 456 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312352402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دانلود مجموعه 45 گل برتر مسی Lionel Messi 45 Goals In 2010,2011 HD

MKV-HD | H264 4904kbps | 1280 x 720 25fps | MP3 256kbps

لیونل آندرس لئو مسی متولد ۲۴ ژوئن ۱۹۸۷ در روزاریو، فوتبالیست عضو بارسلونای اسپانیا و تیم ملی آرژانتین است که در پست مهاجم بازی می‌کند. ازاو می‌توان به‌ عنوان بهترین بازیکن نسل خود نام برد. مسی چندین بار توانسته‌است عنوان یکی از برترین‌های جایزه توپ طلای اروپا٬ عنوان بازیکن سال فوتبال جهان و هم‌چنین بهترین بازیکن زیر ۲۱ سال جهان را در سال ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ کسب کند. شیوهٔ بازی و توانایی هایش باعث شده است که وی با دیگو مارادونا مقایسه شود، این درحالی است که خود مارادونا مسی را جانشین خود می داند. کوبالا از سال 1950 تا 1962 با لباس بارسلونا به میدان آمد و در مدت زمان 12 سال چنین رکوردی را به نام زد؛ اما مسی تنها در 7 سال به رکورد این گلزن قدیمی و محبوب دست پیدا کرد. دراین مجموعه دقیقاً 49 گل به نمایش گذاشته شده است که لیست تعداد گل ها به همراه جام و لیگ مربوط در ادامه مطلب ذکر شده است.

▐لیست گل های موجود در مجموعه به تفکیک لیگ و جام ▐
    34Goals in La Liga
    8Goals in UEFA Champions League
    1Goal in Copa Del Rey
    2Goals in FIFA Club World Cup
    2Goals in Spanish Super Cup
    Extra : 2 Goals in Pre Season Match
    Last edited by Nasser_ZRE; 15-01-2012 at 11:19.

2. 9 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: اگر واکنش خوبی نداشته باشیم، از کورس قهرمانی کنار می رویم

مربی بارسا معتقد است که تیمش نباید بیش از این بلغزد

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری پیش از بازی تیمش مقابل بتیس به شاگردانش هشدار داد که نباید در دیدار امشب ورزشگاه نوکمپ لغزشی داشته باشند.

گواردیولا دراین باره گفت:« اگر واکنش خوبی نداشته باشیم، از کورس قهرمانی در رقابتهای لالیگا کنار می رویم. با وجود رقیبی مثل رئال، اگر امتیاز از دست بدهیم، دیگر نمی توانیم به رئال برسیم .ما یکشنبه شب درحالی به میدان می رویم که فاصله مان با رئال در صدر جدول ،5 ، 7 یا 8 امتیاز است (این گفت و گو قبل از برگزاری دیدار رئال مقابل مایورکا انجام شده بود) ولی باید بازی مان را انجام دهیم و ببینیم که چه خواهد شد. در پایان فصل خواهیم دید که آیا شایستگی اش را داشتیم؟عملکرد خوبی داشتیم یا نه؟

مربی جوان بارسا درادامه صحبتهایش بار دیگر از اطمینانی که به بازیکنان تیم پایه ای دارد گفت:« من به بازیکنان تیم پایه ای اطمینان زیادی دارم و این را بارهاگفته ام. دراین شرایط حضور در بازار نقل و انتقالات خوب نیست.11 بازیکن در زمین هستند و 7 بازیکن روی نیمکت می نشینند. الان هم بازیکنان تیم ما زیاد هستند و خیلی ها بازی نمی کنند. با همین بازیکنان تا پایان فصل می رویم؛ یا قهرمان می شویم و یا نمی شویم.»

مربی جوان بارسا در مورد شرایط کنونی رقابتهای لالیگا گفت:« من بارها گفته ام که رقابتهای لالیگا از هر رقابت دیگری مهم تر است. این رقابتهاست که تو را به سایر تورنمنتهامی رساند.اگر بازیکنانم واکنش خوبی نداشته باشند از گردونه رقابتهای لالیگا بیرون خواهیم رفت. اگر امتیازات بیشتری را از دست بدهیم بازیابی آنها سخت خواهد شد.در دنیای فوتبال هروقت که به پیروزی نرسی، همیشه یک اتفاق رخ می دهد. مقابل بتیس باید به پیروزی رسید، مقابل اوساسونا هم همین طور. اگر نبری مشکلات زیادی پیش می آید.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، گواردیولا درادامه درمورد بازی پیش روی ال کلاسیکو صحبت کرد و گفت:« یک بازیکن رئال وقتی مقابل بارسلونا قرار می گیرد با تمام وجود بازی می کند و بالعکس.اگر فکر کنیم که رئالی ها به بازی با بارسا اهمیت نمی دهند، سخت در اشتباهیم. یکی از دو تیم از گردونه رقابتهای جام حذفی کنار خواهد رفت ولی قرعه کشی این رقابتها برای این نبوده که یکی از دو تیم رئال یا بارسا در فینال حضور یابند. الان زمان برای آه و حسرت و برای گفتن این نکته که ما چقدرتیم خوبی هستیم، نیست. هر دو تیمها، تیمهای خوبی هستند.»

او بار دیگر روی صحبتش را به سمت رقابتهای لالیگا برگرداند و گفت:« ما مقابل حریف بزرگی به رقابت می پردازیم و نباید بیش از این بلغزیم. هنوز 63 امتیاز دیگر مانده که خیلی است. تنها هدف ما این است که عملکرد خوبی داشته باشیم و این تنها به شرطی است که در هر بازی تمرکزمان را حفظ کنیم؛ انگیزه داشته باشیم ، گلزنی کنیم و به رقابت بپردازیم. ما به انجام بازیها در روزهای چهارشنبه و یکشنبه عادت کرده ایم. باید فکر کنیم که با کسب63 امتیاز شانس قهرمانی داریم.»

گواردیولا درادامه درمورد مصاف تیمش با رئال در جام حذفی گفت:« ماخیلی خوش شانس هستیم که می توانیم در جام حذفی مقابل رئال بازی کنیم. این یک مزیت بزرگ است. همیشه بازی کردن با رئال در ابتدای فصل کار سختی است ولی الان به بخش مهم فصل رسیدیم و خوش شانس هستیم که اینجائیم می توانیم به رقابت بپردازیم. این بخشی از پروسه است که گاهی وقتها عقب بمانی.تیمهای لس آنجلس لیکرز و ماوریکس هم می بازند. رئال از 22 امتیاز، 21 امتیاز کسب کرده و این ارزش زیادی دارد.باید ببینیم که آیا می توانیم به آنها برسیم یا نه.»

4. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا: «ما این رقابت ها را به پایان خواهیم رساند».

مربی بارسا در کنفرانس مطبوعاتی شنبه تأکید کرد: «هنوز 63 امتیاز برای بازی کردن وجود دارد و ما میخواهیم باور داشته باشیم هنوز هم شانس پیروزی در لیگ را داریم».

پپ گواردیولا در خصوص مبارزه بر سر قهرمانی در لیگ با وجود پنج امتیاز بیشتر رئال مادرید گفت: «مردم باید بدانند که من اطمینان دارم که این رقابت را به پایام خواهیم رساند؛ پس از آن، آیا ما پیروز خواهیم شد یا نه، من نمیتوانم کنترل کنم». با این حال، گواردیولا ایمان زیادی در بلند پروای بازیکنان خود دارد: «هنوز 63 امتیاز باقی مانده است، که امتیاز زیادی است و تنها هدف من، با چیزی که من از بازیکنانم مشاهده کرده ام این 63 امتیاز را بدست می آوریم. ما هنور هم شانس داریم، پس چرا نباید برای آن تلاش کنیم؟».

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لالیگا در اولویت

درست از آغاز خدمتش به عنوان مربی تیم اول، گواردیولا همیشه تأکید کرده است که لا لیگا مهم ترین رقابت است. روز شنبه، وی یک بار دیگر با تاکید بر این: «آن چه شما را در وضعیت خوبی نگه می دارد تلاش برای مسابقات دیگر است». به همین دلیل است که او بازی آخر این هفته در برابر بتیس را به عنوان آماده سازی مهم برای دوئل جام در برابر رئال مادرید میبیند. اما آنچه که در رقابت جام قرار است اتفاق بیفتد، این است که گواردیولا مصمم است که نباید از قهرمانی در لیگ غافل شد: «زمانی برای احساس پشیمانی برای خودمان وجود ندارد. اگر ما به خوبی واکنش نشان ندهیم مسلما در لیگ جایی نداریم».

گواردیولا در انتظار یک بازی خوب

اگرچه تنها باشگاه سویا بود که سیستم تیمش را در پایان فصل گذشته ارتقاء داد، گواردیولا خوب می داند که بتیس جام پادشاهی فصل گذشته را از آنها گرفت. «آنها با داشتن همان مربی و مهارت بازیکنانشان، آن را از آن خود کردند، آنها در حمله خوب هستند». وی همچنین در مقایسه با سبک تیم اندلسی با آخرین حریف بارسا، اوساسونا گفت: «آن ها بیشتر ترکیبی بازی میکنند، شیوه های متفاوتی برای حرکت توپ در زمین دارند، آنها میتوانند شما را مغشوش کنند؛ آنها با یکدیگر هماهنگ هستند و دروازبان بسیار مشهوری دارند، در نهایت سه امتیاز از آن آنها شد».

جوانان بهترین گزینه ها

فشار بر روی تیم بارسا در حال افزایش است در حالی که در لیست آسیب دیدگان آندرو فونتاس و پدرو نیز به ویا و آفلای پیوستند و کیتا نیز برای بازی های جام ملت های آفریقا در تیم حضور ندارد و انتقال مکسول نیز به پاری سن ژرمن، باشگاه فرانسوی قطعی شد. با این حال گواردیولا تاکید کرد که برای تقویت تیم در خارج از باشگاه به دنبال نیرو نخواهد بود: «ما تا پایان با همین بازیکنان ادامه می دهیم. این ایده خوبی نیست که به دنبال بازار نقل و انتقالات باشیم، زیرا بازیکنان جدید برای اضافه شدن به این مجموعه نیاز به هزینه دارند. بازیکنان بارسا ب ارزان ترین، سازنده ترین و پایدار ترین راه حل هستند».

تحسین سرجیو بوسکتس

اگر او در برابر بتیس بازی کند، سرجیو بوسکتس به رکود بازی در لیگ برای اف سی بارسلونا می رسد. گواردیولا در اولین فصل حضورش در بارسا، بوسکتس را وارد تیم اول کرد. روز شنبه او به ما گفت: «اگر من به عنوان بازیکن بودم، می خواستم مانند او باشم. او بهترین هافبک دفاعی مرکزی در جهان است. بارسا بازیکنی با ارزش دارد».

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

گواردیولا: بوسکتس بهترین بازیکن میانی دنیاست

مربی تیم کاتالان در صحبتهایی به تمجید از سرخیو بوسکتس پرداخت

سایت گل- پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در بخشی از صحبتهایش در کنفرانس خبری پیش از بازی بارسلونا مقابل رئال بتیس به تمجید از کیفیت بازی سرخیو بوسکتس پرداخت

گواردیولا درمورد ستاره جوان تیمش گفت:« به نظر من بوسکتس بهترین بازیکن خط میانی دنیاست. من سادگی و فروتنی اش را دوست دارم. او آنقدر، مثل سایر هم بازی هایش در نقش خود فرو نمی رود ولی خودش هم می داند که بدون او کار پیش نمی رود.»

گواردیولا در تمجید از بوسکتس ادامه داد:« او بازیکن فوق العاده ای است ووجودش برای ما خیلی مهم است. بوسکتس بازی اش را مقابل راسینگ شروع کرد؛ در شرایطی که کار مربی اش خیلی راحت بود، چون در آن زمان همه چیز تعریف و تمجید از تیم بود و بس (می خندد). الان می بینیم که بوسکتس با آرامش و صبوری بازی می کند.او همیشه خوب بازی می کند و یکی از بهترین های تیم است. من واقعا خوشحالم که او یکی از بازیکنان فعال تیم است.»

بخش پایانی صحبتهای پپ درمورد بوسکتس بدین ترتیب بود:« او مسیر چابی یا پویول را پیش خواهد گرفت. بوسکتس بازیکن فوق العاده ای است که در تمام بازی های مهم خوب بازی می کند. بازیهای فینال را به یاد بیاورید.»

مسی: دو توپ طلا را برای یک قهرمانی در جام جهانی می دهم

من این شانس را دارم که در تیمی باشم که به ندرت چنین جوی در تیمهای دیگر پیدا می شود.تیم ما متشکل از بازیکنان بزرگ و افراد خیلی خوبی است.

سایت گل- لیونل مسی ستاره 24 ساله باشگاه بارسلونا که اخیرا توپ طلای فیفا درسال 2011 را به خانه برد در گفت و گویی اختصاصی با مجله معتبر فرانس فوتبال شرکت کرده و دراین گفت و گو از آرزویش برای قهرمانی در جام جهانی صحبت کرده

مسی دراین باره گفته:« کسب توپ طلای سال 2014 رویای نهایی من است.این بدان معناست که درآن سال حتما آرژانتین قهرمان دنیا شده. من حاضرم دو تا از توپ طلاهایم را بدهم تا قهرمانی دنیا را تجربه کنم.»

ستاره آرژانتینی بارسلونا در این گفت و گوی جذاب اعلام کرده که کسب توپ طلا در سال 2012 کار سختی برای یک بازیکن غیراروپایی خواهد بود چرا که دراین سال رقابتهای یورو2012 برگزار می شود و ازهمین رو بازیکنان اروپایی شانس بیشتری برای کسب این جایزه خواهند داشت:« رقابتهای یورو، رقابتهای مهمی است ولی دو سال پیش هم که جام جهانی برگزار شد، من توانستم توپ طلا را ببرم. بدون شک امسال این احتمال وجود دارد که یک بازیکن اروپایی این جایزه را ببرد. اگر فرانسه در این رقابتها بدرخشد ممکن است توپ طلای سال 2012 به بنزما برسد که در حال حاضر عملکرد خیلی خوبی هم دارد. همچنین کریستیانو رونالدو، رونی یا ایتالیایی ها هم می توانند این جایزه را کسب کنند.»

لیوی آرژانتینی در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که اگر توپ طلای بعدی مال او نشود، امیدوار است تا این جایزه به یکی از هم تیمی هایش در بارسلونا برسد:« من این شانس را دارم که در تیمی باشم که به ندرت چنین جوی در تیمهای دیگر پیدا می شود.تیم ما متشکل از بازیکنان بزرگ و افراد خیلی خوبی است.»

ستاره آرژانتینی بارسا معتقد است که امسال ،برخلاف سال قبل کسی از شنیدن برنده توپ طلا متعجب نشد. سال گذشته، اینیستا و ژاوی نامزدهای دیگر کسب این جایزه معتبر بودند و درنهایت و درکمال تعجب همگان این جایزه به مسی رسید.

مسی درادامه به تمجید از هم تیمی هایش ،به خصوص ژاوی که امسال هم یکی ازنامزدهای کسب توپ طلا بود پرداخت و گفت:« من هیچ متنی را برای صحبتهایم ننوشته بودم.ولی ایده های کلی ای را درذهن داشتم و می دانستم که چه می خواهم بگویم ، به ویژه درمورد ژاوی و هم تیمی هایم.»

این درحالی است که خیلی ها مسی را وزنه سنگین باشگاه بارسلونا و تصمیم گیرنده تیم کاتالان می دانند ولی این بازیکن 24 ساله معتقداست که گواردیولا نفر شماره یک بارساست:« حتی نباید به این موضوع فکر کرد که این من هستم که تیم را به سمت پیروزی و موفقیت می رانم.آن هم در شرایطی که چنین مربی ای داریم که حضورش در موفقیتهای ما تا این حد تعیین کننده و سرنوشت ساز است. من یک بازیکن مثل سایر بازیکنان هستم وفقط کارم را انجام می دهم.»

ستاره آرژانتینی واژه «ماتادور» را که پلاتینی برای او درنظر گرفته دوست ندارد:« به نظرم اندکی خشن می آید. ترجیح می دهم تادرمورد قدرت روانی صحبت کنیم.چون باید برای حفظ سطح کنونی از نظر روانی هم تلاش کنیم. هر روز کار سخت ترمی شود و رقابت بیشتر و بیشتر می شود.»

گزارش روز: کفش های مخصوص برای برنده توپ طلا

پسرکی که با توپ جادو می کند با هت تریک تاریخی خود در سال هی 2009، 2010 و 2011، نامش را در کنار افسانه هایی به نام کرایوف، پلاتینی و فان باستن قرار داد

سایت گل- لیونل مسی امسال با بردن سومین توپ طلای خو، نامش را در تاریخ فوتبال جاودانه کرد. همین افتخار طراحان آدیداس برآن داشت تا دست به کار شده و به مناسبت این موفقیت کفش های مخصوصی را برای شماره 10 بارسا و تیم ملی آرژانتین تولید کنند.

امسال هم مانند چند سال اخیر لیونل مسی جایزه بهترین بازیکن جهان را ارآن خود کرد. او که برای سومین سال پیاپی به این مهم دست یافته من بعد تنها با حرکات فوق العاده خود نظر ها به خود جلب نمی کند، کفش های جدید لئو نیز می توانند مانند دریبل هایش چشم ها را به خود خیره کنند.
    اگر هیچ بازیکنی در دنیا لیاقت پوشیدن کفش هایی طلایی را نداشته باشد، لیونل مسی این حق را دارد.پسرکی که با توپ جادو می کند با هت تریک تاریخی خود در سال هی 2009، 2010 و 2011، نامش را در کنار افسانه هایی به نام کرایوف، پلاتینی و فان باستن قرار داد تا توپ طلا را به کلکسیون دیگر افتخارتی بیافزاید که به همراه بارسا در فصل گذشته بدست اورده بود.

بعد از این برای شمردن عناوین سال 2011 این آرژانتینی باید در کنار نام عناوینی مثل قهرمانی در لا لیگا، لیگ قرمانان اروپا، سوپر جام اروپا، سوپر جام اسپانیا و چام باشگاه های جهان، به توپ طلای فیفا نیز اشاره کنیم. فراموش نکنیم که در فصلی که گذشت او با پیراهن آبی و اناری 55 گل در 57 مسابقه به ثمر رسانده. این همه افتخار برای بازیکنی که تنها 24 ساله است نشان از این دارد که از هم اکنون باید در میان افسانه های تاریخ توپ گرد جایی هم برای او رزرو شود.

حال آدیداس برای پا های طلایی او پاپوشی از همین جنس تولید کرده. آدیداس "آدیزیرو گلد" نام کفش های جدید این جادوگر است. کفش هایی که روی چرم طلایی رنگش کلمه "برنده توپ طلای 2011 فیفا" و "از همه متشکرم" نقش بسته. روی سه خط معروف این محصول نیز اعداد 2009، 2010 و 2011 به چشم می خورد، اعدادی که اشاره به سه سالی دارند که طی آن ها مسی بر بام دنیا ایستاد.
    در نزدیکی پاشنه کفش هم یه علامت نا آشنا به چشم می خورد، حرف M که علامت تجاری مخصوص مسی است و در کنار بازیکنانی مثل بکهام، رونالدینیو، کریس رونالدو و رونادو او را جزء معدود نام هایی می کند که چنین نشان تجاری مخصوص به خودی را دارند.
    در کنار همه این ها باید به قطعه کامپوتیری اشاره کرد که در کف این کفش 150 گرمی جاسازی شده، قطعه ای کامپیوتری که تمام آمار بازی مسی را روی خود ذخیره می کند تا بتوان در به جادوی این پسرک بیش از پیش پی برد.
    آدیداس "آدیزیرو مایکوچ گلد" نمادیست از قدردانی یک اسپانسر از بازیکنی که در این سال ها تمام گل هایش را در حالی به ثمر رسانده که آدیداس به پا داشته.
    Last edited by LittLe_BeAr; 15-01-2012 at 17:55.

8. 12 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزانه ی اسپورت 15 ژانویه ی 2012

شما باید پیروز شوید

بارسا موظف به کسب پیروزی است تا مادرید بیش از پیش برتری پیدا نکند

گواردیولا:ما دیگر نمیتوانیم اشتباه کنیم

شب مسی-ستاره ی آرژانتینی توپ طلا را پیش کش هواداران خواهد کرد

بی ارتباط با بارسا

رئال مادرید 2-1 مایورکا

برد جنجالی و مشکل

تیترهای روزانه ی الموندو دپورتیوو 15 ژانویه ی 2012

پیروز شدن!

بتیس - بارسا ساعت 21:30

بارسا به این سه امتیاز حیاتی نیاز دارد و تمام تلاش خود را خواهد کرد که اختلافش با مادرید بیش از این نشود

جام طلای جهانی- بارسا عنوان قهرمانی جهان و توپ طلا را پیش کش هواداران خواهد کرد

400 بازی در لیگ برای ژاوی

100 بازی در لیگ برای بوسکتس

هشدار پپ:ما دیگر نمیتوانیم اشتباه کنیم

بی ارتباط با بارسا

هدیه ای دیگر برای مادرید

رئال مادرید 2-1 مایورکا- داور یک پنالتی را در نیمه ی اول برای مایورکا نگرفت و همچنین گل صحیح آنها را مردود اعلام کرد که میتوانست نتیجه را 2 بر 0 کند

10. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض پیشنهاد 1.5 میلیون دلاری برای بررسی مغز لیونل مسی

یک پزشک به "لیونل مسی" ستاره فوتبال جهان پیشنهاد کرد در مقابل دریافت یک و نیم میلیون دلار، با انجام آزمایش هایی بر روی مغز خود موافقت کند.

به گزارش جذاب نیوز به نقل از خبرگزاری ها، این پزشک به نام "پیتر میندندورب" گفته است هدف از این اقدام، انجام پژوهش هایی درباره ماهیت فعالیت مغز انسان است.

وی افزود: به جز "مسی" و مغزش، هیچ کس نمی تواند پژوهشم را به موفقیت برساند. او ویژگی های فردی دارد که من نیازمند آن هستم.

این پزشک ادامه داد: مسی می تواند در کسری از ثانیه تصمیم بگیرد و ترفندی به کار بگیرد. به همین دلیل او در این زمینه، بهترین است لذا مغزش به موضوع بررسی من، نزدیک ترین است.

هنوز مسی دراین باره واکنشی نشان نداده است.

لیونل آندرس "لئو" مسی متولد ۱۹۸۷ فوتبالیست عضو تیم بارسلونای اسپانیا و تیم ملی آرژانتین است که در پست مهاجم بازی می*کند.

از او می*توان به*عنوان بهترین بازیکن نسل خود نام برد. مسی چند بار توانسته* عنوان یکی از برترین*های جایزه توپ طلای اروپا٬ و عنوان بهترین بازیکن سال جهان را برای سه سال متولی در 2009 تا 2010 کسب کند.
    شیوهٔ بازی و توانایی های مسی باعث شده وی با دیگو مارادونا مقایسه شود، این درحالی است که خود مارادونا مسی را "جانشین" خود می داند.

12. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتورهای روزانه ی الموندو 15 ژانویه ی 2012

پپ:نکته ی مشکل بازی کردن در برابر بتیس بدون فکر کردن به مادرید است...
    در همان حال نباید فراموش شود که اگر ما ببازیم،مادرید از دستمان فرار میکند

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت 15 ژانویه ی 2012

پپ مانند دلبوسکه گفت:اگر اختیار با من بود،من آن عنوان را به سرخیو بوسکتس میدادم

بوسکتس:من به فیفا پیشنهاد میکنم که یک توپ طلا هم به صاحب اختیار ترین بازیکن اهدا کند

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاریکاتور روز: سیستم چرخشی گواردیولا

حدس زدن ترکیب اصلی بارسا در دیدارهای این فصل دشوار شده است

سایت گل- گواردیولا در دیدارهای این فصل ترکیب های متفاوتی را استفاده کرده است؛ این مسئله سوژه کاریکاتور امروز است

16. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وای چرا بارسا داره اینجوری بازی میکنه بعد از اون شروع طوفانی حالا مساوی شدن!!اگه اینجوری بازی تموم بشه که این فصل عملا لالیگا رو باختیم

18. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب بازی رو بردیم تبریک میگم به همه دوستان بازی اینده مقابل رئال هست و امیدوارم بارسا مثل گذشته بازنده نباشه

20. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •