مربی بارسا در کنفرانس مطبوعاتی شنبه تأکید کرد: «هنوز 63 امتیاز برای بازی کردن وجود دارد و ما میخواهیم باور داشته باشیم هنوز هم شانس پیروزی در لیگ را داریم».
پپ گواردیولا در خصوص مبارزه بر سر قهرمانی در لیگ با وجود پنج امتیاز بیشتر رئال مادرید گفت: «مردم باید بدانند که من اطمینان دارم که این رقابت را به پایام خواهیم رساند؛ پس از آن، آیا ما پیروز خواهیم شد یا نه، من نمیتوانم کنترل کنم». با این حال، گواردیولا ایمان زیادی در بلند پروای بازیکنان خود دارد: «هنوز 63 امتیاز باقی مانده است، که امتیاز زیادی است و تنها هدف من، با چیزی که من از بازیکنانم مشاهده کرده ام این 63 امتیاز را بدست می آوریم. ما هنور هم شانس داریم، پس چرا نباید برای آن تلاش کنیم؟».
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لالیگا در اولویت
درست از آغاز خدمتش به عنوان مربی تیم اول، گواردیولا همیشه تأکید کرده است که لا لیگا مهم ترین رقابت است. روز شنبه، وی یک بار دیگر با تاکید بر این: «آن چه شما را در وضعیت خوبی نگه می دارد تلاش برای مسابقات دیگر است». به همین دلیل است که او بازی آخر این هفته در برابر بتیس را به عنوان آماده سازی مهم برای دوئل جام در برابر رئال مادرید میبیند. اما آنچه که در رقابت جام قرار است اتفاق بیفتد، این است که گواردیولا مصمم است که نباید از قهرمانی در لیگ غافل شد: «زمانی برای احساس پشیمانی برای خودمان وجود ندارد. اگر ما به خوبی واکنش نشان ندهیم مسلما در لیگ جایی نداریم».
گواردیولا در انتظار یک بازی خوب
اگرچه تنها باشگاه سویا بود که سیستم تیمش را در پایان فصل گذشته ارتقاء داد، گواردیولا خوب می داند که بتیس جام پادشاهی فصل گذشته را از آنها گرفت. «آنها با داشتن همان مربی و مهارت بازیکنانشان، آن را از آن خود کردند، آنها در حمله خوب هستند». وی همچنین در مقایسه با سبک تیم اندلسی با آخرین حریف بارسا، اوساسونا گفت: «آن ها بیشتر ترکیبی بازی میکنند، شیوه های متفاوتی برای حرکت توپ در زمین دارند، آنها میتوانند شما را مغشوش کنند؛ آنها با یکدیگر هماهنگ هستند و دروازبان بسیار مشهوری دارند، در نهایت سه امتیاز از آن آنها شد».
جوانان بهترین گزینه ها
فشار بر روی تیم بارسا در حال افزایش است در حالی که در لیست آسیب دیدگان آندرو فونتاس و پدرو نیز به ویا و آفلای پیوستند و کیتا نیز برای بازی های جام ملت های آفریقا در تیم حضور ندارد و انتقال مکسول نیز به پاری سن ژرمن، باشگاه فرانسوی قطعی شد. با این حال گواردیولا تاکید کرد که برای تقویت تیم در خارج از باشگاه به دنبال نیرو نخواهد بود: «ما تا پایان با همین بازیکنان ادامه می دهیم. این ایده خوبی نیست که به دنبال بازار نقل و انتقالات باشیم، زیرا بازیکنان جدید برای اضافه شدن به این مجموعه نیاز به هزینه دارند. بازیکنان بارسا ب ارزان ترین، سازنده ترین و پایدار ترین راه حل هستند».
تحسین سرجیو بوسکتس
اگر او در برابر بتیس بازی کند، سرجیو بوسکتس به رکود بازی در لیگ برای اف سی بارسلونا می رسد. گواردیولا در اولین فصل حضورش در بارسا، بوسکتس را وارد تیم اول کرد. روز شنبه او به ما گفت: «اگر من به عنوان بازیکن بودم، می خواستم مانند او باشم. او بهترین هافبک دفاعی مرکزی در جهان است. بارسا بازیکنی با ارزش دارد».
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]