تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 339 اولاول ... 202252292298299300301302303304305306312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حاشیه دیدار سپاهان و استقلال

لیدرهای استقلال را راه ندادند/ ظرفیت فولادشهر تکمیل شده است
    خبرگزاری فارس: لیدرهای استقلال موفق نشدند وارد ورزشگاه فولادشهر شوند.

به گزارش خبرگزاری فارس، لیدرهای تیم استقلال که برای حضور در ورزشگاه فولاد شهر قصد داشتند وارد ورزشگاه شوند با ممانعت ماموران حراست ورزشگاه روبرو شدند.
    این لیدرها برای اینکه بتوانند به ورزشگاه راه پیدا کنند به هتل کوثر محل اقامت تیم استقلال رفتند تا بلکه بتوانند همراه تیم وارد ورزشگاه شوند.
    دیدار سپاهان و استقلال ساعت 20:30 در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برگزار می شود. ورزشگاه فولاد شهر با ظرفیت 11 هزار نفر هم اکنون پر شده است.

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

ایشالله که پست من تایید بشه:

حالا کیه که بیاد بگه رحمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی کار کرد به جز خرابکاری؟؟؟؟؟یه جوری پاس می داد انگار همه کریم شیره ای هستن خودش مارادونا..

گلر هنگام ضربات سر باید روی خط دروازه جاگیری کنه حالا برید ببینید کجا بود.اون ساموئل بدبخت هم اومد شد مثل بازیکنای خودمون.
    * تماشاگران استقلال با شعار "رحمتي حجازي" دروازه بان خود را تشويق کردند.
    رحمتی بند کفش حجازی هم نیست.اگه ناصر خان بود اینا رو می دید اون وقت دیگه اون عقاب آسیا نبود سوپر من آسیا رو هم رد کرده بود.

کاسکی یه جو غیرت توش بود.
      محتوای مخفی: [COLOR=#000000 
    به گزارش جام ، چند سال است که باشگاه پرسپوليس به من پيشنهاد مي دهد اما بايد بگويم که به دليل علاقه زياد به هواداران استقلال و اين تيم به پرسپوليس نمي روم هر چند که هواداران پرسپوليس را دوست دارم. چه پيش از مصدوميت و چه بعد از آن پرسپوليسي ها به من محبت زيادي نشان دادند و بعد از مصدوميتم در بيمارستان و يا از طريق ايميل جوياي احوالم بودند. اين اواخر که پرسپوليس نتايج خوبي نمي گرفت با هواداران اين تيم احساس همدردي مي کردم اما بهتر است به خاطر هواداران دو تيم به پرسپوليس نروم. احتمال بازگشتم به استقلال وجود دارد. فعلا سه تيم سپاهان، استقلال و پرسپوليس درگير ليگ قهرمانان آسيا هستند و منتظر هستم اين مسابقات تمام شود.[/COLOR]

اين ها حرف هاي وحيد طالب لو است که در جديدترين مصاحبه اش مطرح کرده و مي توان از آن نکات جالبي استخراج کرد. اول اين که اين نخستين اظهار نظر صريح طالب لو در مورد نرفتن او به پرسپوليس طي روزهاي اخير است. او تا زماني که وضعيت گلر خارجي مشخص نبود هيچگاه از نرفتن به پرسپوليس نگفت و همه چيز را به آينده موکول مي کرد اما حالا مي داند که سرخپوشان گلر خارجي شان را حفظ مي کنند و براي جذب گلر ايراني حاضر به هزينه بالايي نيستند و همين کار را به جايي رسانده که اين اظهار نظر صورت بگيرد.

او از احتمال بازگشت به استقلال مي گويد. احتمالي که با حضور مظلومي و مهدي رحمتي چيزي در حد صفر است مگر آن که قرار باشد در اردوي آبي ها اتفاق تازه اي رخ دهد. فراموش نکرده ايم اين دروازه بان روز 3آذر 90 بعد بازي شاهين و استقلال در ورزشگاه آزادي چه گفت. دروازه‌بان شاهين در مورد عدم رويارويي با مظلومي پيش از ديدار گفت: «من به هيچ عنوان بلد نيستم ادا در بياورم و هيچ گاه "شو" بازي نمي‌کنم و دوست ندارم چنين کاري انجام دهم. اين کار را انجام دادم که مردم بدانند چه دليلي باعث شد که من از استقلال دور شوم. مدت‌ها برنامه‌ريزي‌هايي انجام دادند تا من از استقلال دور شوم.»

وي افزود: «به تمام پيشکسوتان استقلال احترام مي‌گذارم اما مسائلي است که باعث شد از استقلال دور شوم.»

طالب‌لو گفت: «بازي برابر استقلال سخت بود. استقلال تيم بزرگي است و پتانسيل‌ زيادي دارد. بازي 2 بر صفر باخته را به تساوي کشانديم و در دقايق پاياني و روي يک اتفاق گل سوم را دريافت کرديم. به نظرم تنها هنر استقلال اين است که در اين فصل قهرمان نشود.»

دروازه‌بان شاهين در پاسخ به اين سؤال که آيا از سرمربي استقلال ناراحت است، گفت: «طبيعي است که ناراحت باشم زيرا با برنامه ريزي باعث دوري من از استقلال شدند. بازي ندادن به موقع من و در ترکيب قرار دادن من زماني که در اوج نبودم يکي از دلايلي بود که باعث شد از استقلال دور شوم زيرا مردم روز بد من را مي‌ديدند.»

وي ادامه داد: «يکي ديگر از دلايلي که مي‌گويم با برنامه ريزي مرا از استقلال دور کردند، اين بود که مظلومي در ميانه‌هاي فصل در پروازي که از اصفهان به تهران داشت با دروازه بان مد نظر خود صحبت کرد و قول و قرارهاي خود را گذاشت.»

طالب‌لو در پاسخ به اين سؤال اين دروازه بان مهدي رحمتي بوده گفت: «بله حتما رحمتي بوده؛ من از اين موضوع مطمئن هستم. دوست ندارم گناه ديگران را بشويم زيرا خودم آنقدر گناهکارم اما از اين امر مطمئن هستم.»

طالب‌لو در مورد بازگشت به استقلال اظهار داشت: «هم اکنون تمام تمرکزم روي شاهين است و نمي‌توانم در مورد اين موضوع صحبت کنم، شايد مظلومي از من خوشش نمي‌آيد ولي اين رابطه متقابل است.»

حالا مظلومي هست. همان مربي که به زعم طالب لو هنر مي خواست تا استقلال را قهرمان نکند! کسي که خودش گفته بود از همديگر خوششان نمي آيد و اين رابطه متقابلي است. آيا قرار است امير برگردد؟

این دروازه بان تیم ملی هستش؟؟؟؟کسی که یه د فع ساده ی توپ رو نمی تونه بکنه؟کسی که بعد از دفع توپ توپو می ندازه جلوی پای بازیکن حریف؟؟؟؟یعنی دفع اون توپ اونقدر سخت بود؟نمی تونست بکندش تو کرنر؟(من توی تیم جوانان از این گل ها نمی خورم که اون خورد)فقط به یه دلیل دوست دارم گلر خارجی بیاد تا ببینید مهدی رحمتی با اومدن گلر خارجی توی کدوم تیم بازی می کنه.

فقط می تونم بگم که متاسفم!!!

4. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

خدا رو شکر باختیم تا این مظلومی از این تیم بره

واقعا متاسفم

6. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

رحمتی من که نمیدونم چی خورده ب.د ...
    اصلا چی فککر میکرد ؟؟
    واقعا من که نمیتونم ازش دفاع کنم ...
    ایو وسط دلم اول به حاج فتح الله می سوزه که معلوم نیست از کی اینهمه پول گرفت و داد به اینا بعد هم برای پرویژ خان که هر کی هر چی میخواد بگه من قبولش دارم و مطمنم کارش درسته ...
    لااقل مرد هست و شرف داره و ادم محترمی هست !!

از بازی خوب شپاهان هم نباید بگذریم ...انگار 30 نفر بازیکن توی زمین داشتن از بس میدویدن !!

8. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایشالله که پست من تایید بشه:

حالا کیه که بیاد بگه رحمتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی کار کرد به جز خرابکاری؟؟؟؟؟یه جوری پاس می داد انگار همه کریم شیره ای هستن خودش مارادونا..

گلر هنگام ضربات سر باید روی خط دروازه جاگیری کنه حالا برید ببینید کجا بود.اون ساموئل بدبخت هم اومد شد مثل بازیکنای خودمون.

رحمتی بند کفش حجازی هم نیست.اگه ناصر خان بود اینا رو می دید اون وقت دیگه اون عقاب آسیا نبود سوپر من آسیا رو هم رد کرده بود.

کاسکی یه جو غیرت توش بود.
      محتوای مخفی: [COLOR=#000000 
    به گزارش جام ، چند سال است که باشگاه پرسپوليس به من پيشنهاد مي دهد اما بايد بگويم که به دليل علاقه زياد به هواداران استقلال و اين تيم به پرسپوليس نمي روم هر چند که هواداران پرسپوليس را دوست دارم. چه پيش از مصدوميت و چه بعد از آن پرسپوليسي ها به من محبت زيادي نشان دادند و بعد از مصدوميتم در بيمارستان و يا از طريق ايميل جوياي احوالم بودند. اين اواخر که پرسپوليس نتايج خوبي نمي گرفت با هواداران اين تيم احساس همدردي مي کردم اما بهتر است به خاطر هواداران دو تيم به پرسپوليس نروم. احتمال بازگشتم به استقلال وجود دارد. فعلا سه تيم سپاهان، استقلال و پرسپوليس درگير ليگ قهرمانان آسيا هستند و منتظر هستم اين مسابقات تمام شود.[/COLOR]

اين ها حرف هاي وحيد طالب لو است که در جديدترين مصاحبه اش مطرح کرده و مي توان از آن نکات جالبي استخراج کرد. اول اين که اين نخستين اظهار نظر صريح طالب لو در مورد نرفتن او به پرسپوليس طي روزهاي اخير است. او تا زماني که وضعيت گلر خارجي مشخص نبود هيچگاه از نرفتن به پرسپوليس نگفت و همه چيز را به آينده موکول مي کرد اما حالا مي داند که سرخپوشان گلر خارجي شان را حفظ مي کنند و براي جذب گلر ايراني حاضر به هزينه بالايي نيستند و همين کار را به جايي رسانده که اين اظهار نظر صورت بگيرد.

او از احتمال بازگشت به استقلال مي گويد. احتمالي که با حضور مظلومي و مهدي رحمتي چيزي در حد صفر است مگر آن که قرار باشد در اردوي آبي ها اتفاق تازه اي رخ دهد. فراموش نکرده ايم اين دروازه بان روز 3آذر 90 بعد بازي شاهين و استقلال در ورزشگاه آزادي چه گفت. دروازه‌بان شاهين در مورد عدم رويارويي با مظلومي پيش از ديدار گفت: «من به هيچ عنوان بلد نيستم ادا در بياورم و هيچ گاه "شو" بازي نمي‌کنم و دوست ندارم چنين کاري انجام دهم. اين کار را انجام دادم که مردم بدانند چه دليلي باعث شد که من از استقلال دور شوم. مدت‌ها برنامه‌ريزي‌هايي انجام دادند تا من از استقلال دور شوم.»

وي افزود: «به تمام پيشکسوتان استقلال احترام مي‌گذارم اما مسائلي است که باعث شد از استقلال دور شوم.»

طالب‌لو گفت: «بازي برابر استقلال سخت بود. استقلال تيم بزرگي است و پتانسيل‌ زيادي دارد. بازي 2 بر صفر باخته را به تساوي کشانديم و در دقايق پاياني و روي يک اتفاق گل سوم را دريافت کرديم. به نظرم تنها هنر استقلال اين است که در اين فصل قهرمان نشود.»

دروازه‌بان شاهين در پاسخ به اين سؤال که آيا از سرمربي استقلال ناراحت است، گفت: «طبيعي است که ناراحت باشم زيرا با برنامه ريزي باعث دوري من از استقلال شدند. بازي ندادن به موقع من و در ترکيب قرار دادن من زماني که در اوج نبودم يکي از دلايلي بود که باعث شد از استقلال دور شوم زيرا مردم روز بد من را مي‌ديدند.»

وي ادامه داد: «يکي ديگر از دلايلي که مي‌گويم با برنامه ريزي مرا از استقلال دور کردند، اين بود که مظلومي در ميانه‌هاي فصل در پروازي که از اصفهان به تهران داشت با دروازه بان مد نظر خود صحبت کرد و قول و قرارهاي خود را گذاشت.»

طالب‌لو در پاسخ به اين سؤال اين دروازه بان مهدي رحمتي بوده گفت: «بله حتما رحمتي بوده؛ من از اين موضوع مطمئن هستم. دوست ندارم گناه ديگران را بشويم زيرا خودم آنقدر گناهکارم اما از اين امر مطمئن هستم.»

طالب‌لو در مورد بازگشت به استقلال اظهار داشت: «هم اکنون تمام تمرکزم روي شاهين است و نمي‌توانم در مورد اين موضوع صحبت کنم، شايد مظلومي از من خوشش نمي‌آيد ولي اين رابطه متقابل است.»

حالا مظلومي هست. همان مربي که به زعم طالب لو هنر مي خواست تا استقلال را قهرمان نکند! کسي که خودش گفته بود از همديگر خوششان نمي آيد و اين رابطه متقابلي است. آيا قرار است امير برگردد؟

این دروازه بان تیم ملی هستش؟؟؟؟کسی که یه د فع ساده ی توپ رو نمی تونه بکنه؟کسی که بعد از دفع توپ توپو می ندازه جلوی پای بازیکن حریف؟؟؟؟یعنی دفع اون توپ اونقدر سخت بود؟نمی تونست بکندش تو کرنر؟(من توی تیم جوانان از این گل ها نمی خورم که اون خورد)فقط به یه دلیل دوست دارم گلر خارجی بیاد تا ببینید مهدی رحمتی با اومدن گلر خارجی توی کدوم تیم بازی می کنه.

فقط می تونم بگم که متاسفم!!!
    اگه من وا میستادم تو دروازه اون توپو اونجوری ریباند نمیکردم حد اقلش میزدم بیرون. رو گل دوم هم 40% مقصر بود.
    من موندم حتی 1 شوت یا ضربه تو چهار چوب نداشتیم!!!!!!!!اصلا موقعیت گل نداشتیم. جباری که اصلا بدرد تیم تشتک سازی هم نیخورد چه برسه به ای بازی حساسی
    فقط اندو خوب بود بقیه همه شوت و فوت بودن. سمت چپ اصلا این حسینی معلوم نبود کجا میرفت. شانس اوردیم که 4-5 تا نخوردیم.

10. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تبریک میگم به هواداران سپاهان
    نمی دونم از کجا شروع کنم : ترکیب اشتباه مظلومی یا اشتباهات این آقای رحمتی که خیلیا سنگشو به سینه میزنن . . .
    این آقای مظلومی دست چپ و راستشو بلد نیست واسه من سرمربی شده . . . اینقدر از مربی های ترسو بدم میاد که خدا میدونه . . . اومده تک مهاجمه داره بازی میکنه تو اصفهان اونم مهاجم آرش برهانی که خدای سوتیه . . . اومده هر چی هافبک دفاعی گذاشته تو زمین ( ساموئل و جباری و آندو و زندی :| ) . . . وقتی این ترکیب رو دیدم دعا خوندم که بعد از بازی مظلومی بره . . . این یکی از دلایلی که میگم مظلومی مربی نیست و خیلیا ازش حمایت میکردن . . . مربی ترسو سزاش همینه . . .
    دوم میریم سراغ رحمتی . . . چیزی واسه گفتن نمیمونه . . . دلم واسه ایران میسوزه فقط . . . یه ملت به امید ایشون هستن در راه جام جهانی . . . یه خروج از دروازه رو بلد نیست حالا همه میگن اگه سید نبود ما امسال دوم نمی شدیم . . . حرفاشون خنده داره . . . در این مورد هیچ توضیحی ندارم فقط بگم عامل شکست استقلال در این بازی بود و طبق روال گذشتش با اشتباه ایشون ما بازی رو باختیم . . . هنوزم مثل قبل میگم بدرد استقلال نمیخوره ( حتی به درد تیم ملی هم نمیخوره )
    علی حمودی ایشون هم باید بره . . .
    همونایی که میگفتم باید از اس اس جدا شدن امشب خودشونو نشون دادن
    پرویز مظلومی : با ترکیب اشتباه و ترسش بازی رو داد به حریف . . . جالب اینجا بود که از دقیقه 50 نشست روی نیمکت ( خودش شکست رو قبول کرده بود )
    مهدی رحمتی - علی حمودی

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بالاخره فصل هم تموم شد
    آخیییییش
    برای من اتفاق تعجب آوری نیفتاد
    بیچاره اونها که فکر میکردن با مظلومی میشه بجایی رسید
    یه سوال: فرض کنید همون اول سال مظلومی رو کنار میذاشتن. مثلا چی میخواد بشه بدتر از اینی که الان شد؟

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

خوب به راحتی اب خوردن باختیم اونقدر که ما بد بودیم سپاهان خوب نیود .شروع بازی با یه ترکیب کاملا دفاعی اما چه دفاعی اتوبان در ادامه تعویض های مربی افتضاح .
    در مورد مهدی رحمتی هم که من همیشه ازش خوب میگفتم امروز افتضاح هم رو گل اول و تا حدودی گل دوم شروع مجدد ها افتضاح دفاع هم که ولش کن ....
    هافبک هامون هم که بازی نمیکردن سنگین تر بودیم جباری پسر اقای فتح الله زاده فقط میتونم بگم لحظه شماری میکنم بارو بندیلش رو ببنده بره فریدون فقط اندو خوب بازی کرد اونم اکثر پاس هاش به در و دیوار میخورد
    ارش هم قاطی باقالیا بود مثل همیشه .گورانم توپ بهش نمیرسید
    اما میرسیم به متهم ردیف اول اقای مظلومی:پرویز خان ما باشما خاطره خوب زیاد داریم خاطره بد هم کم نداریم امروز رو چه بهانه ای داری بازیکنات نبودن یا خسته بودن یا بازم امیر قلعه نوعی واست توطئه کرده احتمال زیاد نبود امیرابادی مشکل اصلی ایشون تو بازی امروز بوده...
    اوه اوه الان که خبرگزاری ها رو میبینم ایشون قصد استعفا هم نداره بابا دمت گرم ..
    دکتری که تا من یادم میاد تو استقلال بود بهترین دکتر ایران رو اخراج کرد اون مصدومیت ها
    بعدم بخاطر حرف بازیکن ،بازیکنو اخراج کرد
    تیم ده نفره رو با دو اختلاف جلو بود وایساد با تماشاگرا نمی دونم چیکار ...
    بازی امروز واقعا نمونه بارز یه چیز بود مربی نداریم مترسکه.. اقای مظلومی تو طول هفته چیکار کردی با تیم جز کری خوندن با حریف.تیم محله ما رفته بود حداقل یه شوت به سمت دروازه می زد به جان خودم...
    تا وقتی بازیکن سالاری باشه و بگیری جباری و ماچ کنی و تمرین تعطیل کنن اوضاع همینه بی جهت نیست میگن قلعه نوعی اخلاق نداره و بد دهنه واسه بازیکنای ایرانی عالیه چون دلشون میخواد هر غلطی میخوان بکنن
    فقط امیدوارم تکلیف تیم هرچه سریعتر مشخص بشه...سرم داره میترکه به خدا

15. 4 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اینم پایان بازی ها برا استقلال یه بازی ضعیف یه ترکیب بد واقعا نمیدونم چرا تک مهاجم شروع کرد این مظلومی
    امیدوارم آخرین بازی با سر مربیگری مظلومی بوده باشه

17. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باخت بدتر از این تو این فصل دادیم امیدوارم فصل بعد فصل خوبی باشه.با تغیرایی که ایجاد میشه.

باید قبول کنیم سپاهان هتر از استقلال بازی کرد و به حقش رسید.

19. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •