راستي من يه عالمه خونه با 3dsmax ساختم اينا رو ميتونيم براي بازي تبديل كنيم؟ آپارتمان هستن!
راستي من يه عالمه خونه با 3dsmax ساختم اينا رو ميتونيم براي بازي تبديل كنيم؟ آپارتمان هستن!
اگه شما با اجسام سه بعدی آشنایی داشته باشی میدونی که دو راه هست:
1. یا مدلت رو که مثلا یه نوشته باشه رو بسازی سر جاش قرار بدی.
2. یا از روش تصویر png استفاده کنی.(این روش بهتره.چون طبیعی پارامتر کمتری هم نیاز داره)
برای این کا میتونی یه قسمت از شیشه رو که میخوای روش چیزی بنویسی رو جدا کن و یه کم بیارش جلو که روی شیشه نباشه بعد اون تصویر نوشته شده که پشتش خالیه رو بهش میدی هم تو 3d max میتونی ابعاد متریال رو بهش بدی هم توی zmodeler.
مثلا میدونی اون برچسب اسکانیا یا اون topline رو چطور نوشتم.اون قسمت رو بردم توی 3dmax و دستور shell رو بهش دادم (از هر سطح یک جسم همون سطح رو به طرف خارج میبره) و بعد اوردمش توی zmodeler وتصویر png رو بهش دادم.
png رو باید به dds تبدیل کنی.
زدی بازی رو پکوندی ها!
بیا برات آپلودشون کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره چرا که نشه؟
هر مدلی رو میشه وارد کرد جایگزین آپارتمانی از بازی کن.
نکنه شما هم معماری میخونی خوبه گرافیکشون خیلی خیلی بالا باشه بازی نکشه.
با render to texcher یه تکسچر کلی مثل بازی ساز ها براش بساز برای سایه ها یا از بازتاب نور محیطی(آسمون) استفاده کن یا از sky light .
نمیدونم چرا تو render to texcher وقتی یه تکسچر کلی ازش میسازی تکسچر رو به جسم میده ولی تو زد مودلر تکسچر همون جایی نمیاد که توی 3d max میاد؟ نمیدونی چی کارش باید کنم ؟؟؟
یه چیزی نباید روش اعمال کنم یا مشکل از 3d max ؟؟؟
Last edited by nice 2000; 28-04-2012 at 20:50.
دمت گرم ولي كلا فكر كنم خراب كردم اساسي فكر كنم بايد بازي رو دوباره بريزم ولي حسش نيست !جرمنو بگيرم جرمن ميريزم يورو به درد مفتم نميخوره !
آخر اومدی توی ژزمن ها.
شاید هم دیگه رو توی جاده دیدیم.
شاید هم ایشلا باهات تصادف کردم!!!![]()
هي اينو گفتي كاشكي ميشد آنلاين بازي كرد ! آخ چي ميشد ! توي سينه ها با اف هاش كلاس A معكوس ميدادم ميگرفتمت !![]()
نه بابا قربونت شما جزو همون عده معدودی که نوشتم . منظورم شما نبودی منظورم بعضیان که فقط می نویسن فلان مدل رو ساختیم و لینک دانلود میذارن .
از شما هم ممنونم بابت سوالایی که جواب دادی درضمن زیر پست هایی که جوابمو دادی تشکر کرده بودم .
خب حالا واسه عوض کردن بحث یه سوال آبجکت های سه بعدی که تو بعضی مد های کامیون هست (مثل همین چراغای رو سقف ، گارد و.... ) رو از کجا میشه گیر آورد و چطور به مدل اصلی اضافش کرد ؟
میشه بیشتر بگی برا zmodeler میخوام
بی خیال اکثر چیزایی که برا مدل ساختن یا ادیت نیاز دارید رو بلدم.غمت نباشه.
برا چراغا میگی که رو سقفن چشمک میزنن؟
اونا رو معمولا مدل سازا خودشون میسازن مثلا با 3d max بسازشون و بعد بیازش تو zmodeler
مدلش رو خودت بساز بعد براش flare همون نور ها.دانلود کن و بذار سر جاش درباره flare ها هم که بالا کاملا توضیح دادم.
یا از مدلی که جایی دیدی و با zmodeler بازش کردی اونا رو وردار. مثلا اگه haulin یا American long haull رو داشته باشی میله آهنی جلو و لامپها رو داره.ولی کیفیتش پایینه.یا میتونی از مدلهایی که بقیه ساختن و بهشون دسترسی داری استفاده کنی.
بعدشم به بخشی از مدل: قسمت بیس مدل یا قسمت a یا b و یا c قرار بده و بهش متریال بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)