سلام دوست من رو گوشیم خیلی برنامه هست رام جینجر 12 هم هست اما هیچ مشکلی برای سرعت گوشی پیش نیومده و مثل همون اول که هیچ برنامه ای روش نبود کار میکنه
سلام دوست من رو گوشیم خیلی برنامه هست رام جینجر 12 هم هست اما هیچ مشکلی برای سرعت گوشی پیش نیومده و مثل همون اول که هیچ برنامه ای روش نبود کار میکنه
دوست من بهتره این بحث رو در تاپینگ دیگه ای اختصاص دهید.
چون این تاپینگ مخصوص سونی اریکسون x8 است که آندروید 2.1 را دارد
شما اصلا میدونی رام چیه شما به من میگی جای چی کجاست بحثای ابتدایی که در مورد x8میشد تموم شده عزیزم شما از صفحا اول مطالعه کن بعد برس به اینجا اینجا رام برای دوستان معرفی میشه در مورد رام معرفی شده بحث میشه اگه نمیدونستی بدون.
تازه x8خریدی دوست من
با عرض پوزش از شما دوست عزیز می خواستم که اگه می شه راهنمایی کنید که چه طور می شه نرم افزارها یا بازی ها را در sd کارت موبایل نصب کرد. نام موبایل : speria x8
سلام دوست من ترمیناتور بهترین راه برای شما عوض کردن رام هست باید رو گوشیتون رام کاستوم نصب کنید اینگونه رام ها به طور پیش فرض رو خودشون یه امکانی هست که میشه برنامه و بازی رو مموری کارد نصب کرد و خیلی ویژگی های برتر از این رام 2.1 برای رام هم ابتدا باید گوشیت رو رووت کنی سپس ایکس ریکاوری نصب کنی و بعد از دانلود رام با برنامه ی ایکس ریکاوری رو گوشیت رام جدید نصب کنی برای به دست اوردن اطلاعات بیشتر به این سایت برو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه جایی هم گیر کردی ما در خدمتیم.
دوستان مثل این که رام اکسپریا 13 هم اومده!کسی نصب نکرده؟
اگه گفتىد اون کىه که هىچ وقت تغىر نمىکنه?
سلام دوست من ما که رام 13 رو تو سایت x8.blogfa ندیدیم اگه جایی دیگه هست مشخصاتش رو تو این صفحه کپی کنید تا ببینیم چجوریه
اقای رنجبر من هر چی فکر کردم عقلم به جایی قد نداد خودت جوابشو بگو
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
سلام از دوستانی که به مدت طولانیه گوشی ایکس 8 رو دارن میخواستم بپرسم مشکلی برای محل شارژ تو گوشیشون پیش نیومده یعنی خراب نشده یا شارژشون بد نشده؟
سلام از دوستانی که به مدت طولانیه گوشی ایکس 8 رو دارن میخواستم بپرسم مشکلی برای محل شارژ تو گوشیشون پیش نیومده یعنی خراب نشده یا شارژشون بد نشده؟الان من حدود 6ماه دارم هیچ مشکلی براش پیش نیومده
فقط یکی از خارهای درش شکسته درش راحت باز میشهیکی دیگه از دوستام هم داره اونم همین براش پیش اومده
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
اینم لینک دانلودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)