ســــــــلام دوستان
مـــــن به این نتیجه رسیدم که آدم باید تو هر شرایط تلاش کنه بش خوش بگذره و شاد باشه ........
سخته......اما بخوایم نخوایم میگذره پس بهتره که کاری کنیم خوب بگذره.......
![]()
ســــــــلام دوستان
مـــــن به این نتیجه رسیدم که آدم باید تو هر شرایط تلاش کنه بش خوش بگذره و شاد باشه ........
سخته......اما بخوایم نخوایم میگذره پس بهتره که کاری کنیم خوب بگذره.......
![]()
همیشه سعی کنید اونقدر تلاش کنیدتا به اون سطح علمی ،مالی یا تو هر چیز دیگه ای که علاقه دارین به حد خوبی برسید این روش خیلی بهتر از این هست که بشینید و حسرت دیگران رو بخورید یا تمام عمرتون رو در حسرت این بمونید که به چیزی که میخواستین نرسیدین![]()
حیوون ها رو ازار ندید
واقعا بعضی ها با ازار دادن حیوونات چقدر راحت شخصیتشون و معرفی میکنند
تا سعی دارین دندان هاتون رو مسواک بزارید چون وقتی دندون خراب شد جدا از اینکه خرج داره و باید درد بکشید و همینطور وقتتون میگیره دیگه مثله اولش نمیشه!
دقیقا سرلوحه ی زندگی من همین هست ... به شدت قبول دارم حرفتو ... به قول خارجیا : That's My Motto .
کاری که دوست داریدو به هر صورت انجامش بدید حتی اگه با مخالفت خیلیا همراه باشه.....
چون اگه انجام ندید پشیمون میشید بعدا...
Last edited by nima_707; 11-06-2013 at 15:38.
آره این رو هم اضافه کنم که اگه قند و شکر رو ترک کنید علاوه بر اینکه سلامتیتونو نگه میدارید دندوناتون هم خراب نمیشه همچنین قرقره با آب نمک غلیظ یا خود نمک مرتب هم دندوناتونو حفظ میکنه هم چرکهای لثه رو خشک میکنه و نیازی به دندونپزشکهای متقلب و نامرد هم پیدا نمیکنید هیچوقت من چندتا دندون پر کردم اما بدتر شدن و بعد تکه تکه شدن و ریختن دیگه دندونپزشک نمیرم
با سلام .
من هم يه چيزي اضافه كنم . حتما حنما سعي كنيد روزي يك بار از نخ دندان استفاده كنيد . هيچ چيز مثل نخ دندان نمي تونه مواد غذايي كه بين دندان ها گير كرده رو خارج كنه . دسته اي از پوسيدگي ها از همون محل اتصال دندان ها ايجاد ميشه .
يه مورد ديگه اين كه حتي اگر زماني به هر دليلي نمي تونيد مسواك بزنيد حتي با آب هم كه شده دندان رو بشوييد يكي از عوامل اسيب به ميناي دندان وجود مواد اسيدي داخل دهان هست استفاده از اب حتي به صورت خالي باعث رقيق شدن اسيد داخل دهان ميشه و از اسيب رساندن به مينا دندان جلوگيري مي كنه .
====================================
اگر پوسيدگي دندان داريد حتما پر كنيد چون اگر پر نكنيد چند سال بعد بايد عصب كشي اش كنيد .
دندان ها رو با هر هزينه اي هم كه شده درستش كنيد اون ها رو نكشيد چون باعث ميشه لثه در اون قسمت به مرور زمان ساييده بشه در هر صورت هر هزينه اي براش بكنيد ارزش داره .
===================================
يه بار هم قبلا گفتم ولي باز براي تاكيد مي گم از همون كوچيكي بچه ها رو عادت بديد كه مسواك بزنن اون هم سه مرتبه اش رو . يكي از اقوام بنده يه بچه 7 ساله داره تا الان شايد چيزي حدود يك ميليون خرج دندون هاي بچه اش كرده تازه اون هم شيري . علتش هم اين هست كه دندون هاي شيري اسيابي رو اگر زودتر از زمان مقررش بخواد بكشه خودش باعث اسيب به دندان هاي دائمي اش ميشه .
-=================================
جداي اين ها در اسلام هم به مسواك زدن خيلي تاكييد شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه هر چي از مسواك زدن ادم حرف بزنه باز هم كم گفته .![]()
Last edited by skyzare; 11-06-2013 at 18:53.
دوستان عزیز تاپیک تجربیات هست نه تاپیک پرسش و پاسخ پزشکی و زیبایی !!!!
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید ..
اضافه کنم که بعضی از دوستان مثل این که نمیدونند نقل قول در این تاپیک ممنوع هست
Last edited by SNOW PATROL; 11-06-2013 at 21:08.
دزد جیبت رو بزنه
تو کنکور قبول نشی
نتونی ازدواج کنی
کار گیرت نیاد
تو خونه مشکل داشته باشی
و هزار چیز دیگه به خدا اینها در مقابل یک بار تصادف کردن هیچی نیست وقتی به فهمی با یک لحظه غفلت چه اتفاقی افتاده چه کسی رو از دست دادی و چه ضربه ها به دیگران که شاید عزیز ترین کست باشن زدی اون وقت میفهمی دیگه نه مردن اهمیت داره نه زنده بودن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)