تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 302 از 4105 اولاول ... 2022522922982993003013023033043053063123524028021302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,011 به 3,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

با سلام

من تهران..... لیسانس..... اعزام 1 تیر.... و مازاد هستم

یه اشنایی داریم که میتونه برای صنایع دفاع برام پارتی بازی کنه

من کی باید برای پارتی بازی اقدام کنم با توجه به اینکه 1 تیر اعزام هستم

ایا وزارت دفاع لیسانس هم قبول میکنه؟؟؟
    آیا احساس نمیکنی یه کمی (فقط یه کمی!!!!) دیر شده؟؟؟

---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------

هر چیزی ارزش انجام دادن نداره که ! من حاضرم 1 سال آموزشی برای ارتش خدمت کنم این کارو نکنم
    وا مصیبتا !!
    ولی به نظرم ارزش داره
    منم مثله شما فکر میکردم ولی الان پشیمونم اگه سابقه بسیج داشتم الان خدمتم تموم شده بود و مشغول کار بودم و به زندگی عادیم میرسیدم و مجبور نبودم برای یه عده &^%% کار کنم....

2. 4 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

برای بعد اموزشی چی؟؟

میتونم پارتی بازی کنم بیوفتم وزارت دفاع؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

برای بعد اموزشی چی؟؟

میتونم پارتی بازی کنم بیوفتم وزارت دفاع؟؟؟؟؟
    صنایع دفاع اگه اشتباه نکنم برای سپاه هست درس؟
    شما مثلا ارتش اموزشی میبینی بعد میخوای بعد اموزشی بیوفتی وزارت دفاع؟؟؟ خیر نمیشه!

5. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان بازم سوال :
    1-کارت ملی . شناسنامه و ... رو اصلشون رو نبرم ؟ فقط کپی کافیه ؟
    گواهینامه به نظرتون به درد میخوره ببرم ؟
    2-اگر در حین خدمت من ، برادر کوچیکم که الان دانشجوست ترک تحصیل کنه یا درسش تموم بشه و پدرم هم مشکل قلبی داشته باشه یا بالای 60 سال باشه ، معافیت دائم به دادشم میدن ؟ یا تا موقعی که من از خدمت برگردم فقط معافه ؟
    Last edited by imanpod; 17-06-2011 at 22:21.

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که هر وقت تو آموزشی بهم فشار بیاد به اردوگاه های آلمان نازی و به خصوص آشویتز فکر میکنم و از این که زنده زنده نمی رم تو اتاق گاز خدا رو شکر میکنم!
    هر چی باشه وضعمون از اون یهودی ها بهتره! خدا رو شکر کنید
    زندان شاتودیف توی فیلم کنت مونت کریستو رو هم بهشون اضافه کن . تو سریال پس از باران یادتونه یه یارو رو 40-50 سال تو زیرزمین نگه داشته بودن ؟ یاد اون بیفتین . اصلا یاد هر چی آدم بدبخت کج و معوج و بیچارس بیفتین تا این 60 روز لعنتی خاطره انگیز تموم شه
    سلام

داشتم خاطرت دوستان رو میخوندم یه نکته ذهنم رو مشغول کرد.

چرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟
    جواب شما :
    چون ما مثل ................................ سانسور...................................... .سانسور..................................... .....نیستیم

Last edited by imanpod; 17-06-2011 at 22:35.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان بازم سوال :
    1-کارت ملی . شناسنامه و ... رو اصلشون رو نبرم ؟ فقط کپی کافیه ؟
    گواهینامه به نظرتون به درد میخوره ببرم ؟
    2-اگر در حین خدمت من ، برادر کوچیکم که الان دانشجوست ترک تحصیل کنه یا درسش تموم بشه و پدرم هم مشکل قلبی داشته باشه یا بالای 60 سال باشه ، معافیت دائم به دادشم میدن ؟ یا تا موقعی که من از خدمت برگردم فقط معافه ؟
    1- دقیق یادم نیست ولی فکر نمیکنم این چیزارو میخواستن ازمون!!!! گواهینامه نداشته باشی بهتره
    نمیخواستم تعریف کنم این ماجرا رو ولی برای اونایی که کلشون باد داره و عشق رانندگی دارن:

بعد از قضایای انتخابات 88 اگه یادتو باشه سال گذشته جناب کروبی به قم سفری داشتن(اردیبهشت ماه) به دستور جانشین فرمانده انتظامی استان قم (تکرار میکنم جانشین فرمانده انتظامی استان قم!!!! یعنی نفر دوم در کل استان قم!!!!!) یک عدد اتوموبیل از معاونت ما که در اختیار امیران جانشین بود جهت اسکورت و محافظت از آقای کروبی به منطقه اعزام شد.....(بازم دقت کنید که چه کسی دستورش رو داده) بنده خدا راننده این ماشین هم یک سرباز بود که 5 ماه بیشتر از خدمتش باقی نمونده بود.....
    وقتی به محل میرسه یه عده موجودات از خدا بی خبر حمله میکنن به ماشین این بدبخت و خلاصه ماشین رو آش و لاش میکنن....
    بلافاصله این سرباز ما یک گزارش از معاونت میگیره و چند امضا از رئیس و... بابت این قضیه میگیره!!!!! البته ماشین رو به خاطر بیمه ای که داشتن تا حدودی تعمیر میکنه ولی تو چند نقطه آثار فرورفتگی و رنگ پریدگی و ..... باقی میمونه!

ماجرا میگذره تا این بنده خدا میره برای ترخیص که وقتی میخواد ماشین رو به ترابری تحویل بده....سر این مسئله بهش گیر میدن این بدبخت هم اون نامه که 5-6 امضا هم خورده زیرش هم نشون میده ولی قبول نمیکنن ازش و میگن باید تو کمیسیون مطرح بشه و اگه ادعا ثابت نشه باید خسارت ماشین رو بدی!!!!

خلاصه سرتون را درد نیارم بهش ترخیصی را دادن ولی این بدبخت 2-3 ماه هرروز اینور و اونور می دویده و به زمین و زمان فحش داده.......

پس دقت کنید تنها در صورتی ماشین تحویل بگیرین که:
    1- به مهارت خودتون اطمینان داشته باشید
    2- به مهارت کسانی که تو خیابان دارن رانندگی میکنن اطمینان داشته باشید(چون در صورت تصادف حتی اگه مقصر هم نباشید اضاف میخورید!!! این قانون را اکثر جاها بهتون نمیگن که راحت تر ماشین رو تحویلتون بدن ولی این یکی از بندهای قوانینه که خیلیا ازش مطلع نیستن و اخر سر وقتی میفهمن که کار از کار گذشته!!)
    3- حاضرین اضاف بخورید و یا در صورت مقصر بودن خسارت هم بدین ولی مسئولیت دیگه ای بهتون ندن!!!!

خلاصه بازم انتخاب با خودتونه!!!

9. 8 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas_apolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام

داشتم خاطرت دوستان رو میخوندم یه نکته ذهنم رو مشغول کرد.

چرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟

بچه ها قضیه این نیست که چرا این کارا رو نکردیم قضیه اینه که ما الان اینارو نداریم و برامون هم مهم نیست که داشته باشیم ما میریم اموزشی و شک نکنید بعد در همین فروم از خاطرات خودمون میگیم فقط از بچه های فعال این فروم تقاضا میکنم که در موقع میان دوره بیان اینجا و یه بحثی کنیم . . . . مثلا دیدشون نسبت به قبل چه جوری میشه خدایی خیلی باهاله . . . . من که توی این همه فرم عضوم و توی همین پی سی ورد هیچ فرومی به این گرمی نیست . . . . یه جورایی هممون حس برادری (نه حالت اخوی!!!) به هم داریم . . . . یه حسی که شاید از این نشات میگیره که میخوایم بریم جایی که برامون از اول این جوری تعریف شده :: میری سربازی مرد میشی!! . . . .هیچ فرومی بچه ها به این راحتی و زود جواب ادمو نمیدن . . . . و یا به هم راهنمایی نمیکنن . . . یه جورایی میخوایم هم خودمونو دلگرم کنیم هم به بقیه انرژی بدیم . . . باور کنید هر وقت میام اینجا و بحثا رو میخونم حس ارامش میکنم . . . . . بازم از همه میخوام بعد اموزشی و صد البته در میان دوره اینجا رو فراموش نکنن(مخصوصا بچه هایی که افتادن شهری بغیر از شهر خودشون). . . . . یاعلی

یه سوال هم دارم : 1 تیر چه مدارکی بایست ببریم . . .. . شناسنامه و . . . . رو باید برد؟؟؟
    Last edited by abbas_apolo; 17-06-2011 at 23:15.

11. 8 کاربر از abbas_apolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان ببخشید من 06 ارتش افتادم اول تیر

نمیدونم ارتش استحقاقی هاش شامل چی میشه؟؟؟؟؟

میشه یه توضیح بدید چیا ببرم چیا نبرم؟؟؟

ممنونم
    Last edited by shahinfarasystem; 18-06-2011 at 13:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه سوال هم دارم : 1 تیر چه مدارکی بایست ببریم . . .. . شناسنامه و . . . . رو باید برد؟؟؟
    قبل از هر چی باید بگم با حرفای بالاییت کاملا موافقم ، واقعا بحث و مشاوره های که اینجا میکنیم حداقل به من یکی خیلی روحیه میده و یه جورایی اون حسی که قبلا به خدمت داشتم دستخوش تغییر شده ، از نوع مثبتش البته
    اما در مورد سوالت باید بگم ، اینجور که تو برگه اعزام به خدمت ذکر شده ، باید 1 - همین برگ اعزام به خدمت 2- قسمت دوم برگه واکسیناسیونه و 3- کپی شناسنامه (از همه صفحات) و کارت ملی

میگم تو برگه من گفته موی سر با شماره 4 ، ولی خیلی از بچه ها رو دیده بودم موقع اعزام با مدرک دیپلم و زیر دیپلم با 16 و 20 میرفتن ، برای بار اول مانعی نداره ؟؟ یا اینکه از اول باید صافش کنیم . اصلا این مدرک کوفتی نقشی تو شماره اصلاح داره ؟؟؟

14. 4 کاربر از parsa 08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

قبل از هر چی باید بگم با حرفای بالاییت کاملا موافقم ، واقعا بحث و مشاوره های که اینجا میکنیم حداقل به من یکی خیلی روحیه میده و یه جورایی اون حسی که قبلا به خدمت داشتم دستخوش تغییر شده ، از نوع مثبتش البته
    اما در مورد سوالت باید بگم ، اینجور که تو برگه اعزام به خدمت ذکر شده ، باید 1 - همین برگ اعزام به خدمت 2- قسمت دوم برگه واکسیناسیونه و 3- کپی شناسنامه (از همه صفحات) و کارت ملی

میگم تو برگه من گفته موی سر با شماره 4 ، ولی خیلی از بچه ها رو دیده بودم موقع اعزام با مدرک دیپلم و زیر دیپلم با 16 و 20 میرفتن ، برای بار اول مانعی نداره ؟؟ یا اینکه از اول باید صافش کنیم . اصلا این مدرک کوفتی نقشی تو شماره اصلاح داره ؟؟؟
    تو آموزشی خیر هیچ نقشی نداره...اگه با موهای بلند بری پادگان همونجا از ته میتراشن برات....البته با ماشینی که موهای 1000 نفر رو باهاش تراشیدن(ببخشید ها ولی عینهو گوسفند موهاتون را کوتاه میکنن)

16. 6 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •