اینکه نمیشه این همه IP زبون بسته رو به RP تبدیل کرد حرص خوردن داره واقعا ... دوستان تو بازی های رنک RP میده یا فقط پول نقد میخواد؟
اینکه نمیشه این همه IP زبون بسته رو به RP تبدیل کرد حرص خوردن داره واقعا ... دوستان تو بازی های رنک RP میده یا فقط پول نقد میخواد؟
یه کلام, پول بده RP بگیر خخخخخ هیچ جایی تو game rp نمیده.
میشه یه راه مطمین بگی اصلا راهش چیه تو گیم باید حساب بانکی خارجی می خواد
من برگشتم
یه توضیح راجع به این smite بدم اول:
بازی رو گذاشته بودم دانلود بشه حدود 3 gig اینا بودش .
از لجاظ پینگ و اینا برای من سبز بودش (یه قسمتی هست که می گه امریکا می خوای یا اروپا .من اروپا رو انتخاب کرده بودم)
هیروها رو نظری ندارم چون هنوز vet نشدم تو بازیش نظری بدم.بازی اول و با ra شروع کردم(شبیه nasus هست قیافش)
از لحاظ گرافیک من نمی دونم چرا ولی رو high end گذاشتم گرافیک رو بازم خیلی حال نکردم.اونجوری که تو ویدیوهاش دیده بودم.
اولشم یه کم گیج می زدم چون انگار lol رو کجکی بازی کنی
هرکسی خواست ادد کنه منو همون saman2003 که تو لول هستم همونه آی دیم
======
یه سوال تو patch جدید حجم بازی کم شده براتون؟
من وسط step 2 قطع کردم حالا که دوباره شروع کردم گیر کرده برام
حالا حتی اگه فرض کنیم راه خرید RP رو هم پیدا کنیم به نظرتون ده دلار دادن برای 1350 RP یکم زیاد نیست؟ یعنی ده دلار خرج کردن ارزش آنلاک کردن یکی دوتا اسکین رو داره؟
در مورد آپدیت و پچ های لول هم یه مطلبی رو باید بگم که اگر پنجره آپدیت رو minimize کنید سرعت دانلود به مقدار ماکزیمم ممکن میرسه ولی اگر غیر از این باشه (یعنی روی صفحه باشه سرعت به نصف میرسه)... الان حجم پوشه بازی نصب شده برای من 3.77 گیگا بایته
Last edited by hm741; 22-03-2013 at 21:11.
رضا بابای
gamershop.ir
من اون زمانی که دلار ارزون تر بود زیاد خرید کردم ولی الان به شدت قیمت دلار گرون شده و رضا هم در کل قیمت هاش از حد نرمال یکم بالاتره.
اخرین بار هم یکی از دوستام دلار به قیمت قبل تر باهام حساب کرد و برام خرید.
اخرین باری هم که از رضا گرفتم 2800 تایی گرفتم شد حدود 50 تومن, ولی الان همون رو میده حدودای 85 تومن.
از اون حرفا بودا اگه زمان آپدیت 4 تا فوت کنی پشت مودم بعد یه ورد مخصوص داره بخونی بعد یه اهنگ از جاستین بیبر بذاری بعد مانیتورتو بوس کنی بعد مینیمایز کنی بعد کامپیوترو ریست کنی میبینی دانلود شده
برای من که اینطور بود و سرعتم از 30 به 120 کیلو بایت رسید اما برای یکی دیگه برعکس یعنی گفته اگه پنجره maximize باشه سرعت بالا میره
این پست رو تو فروم خود لول الان پیدا کردم ...انگلیسیت هم که خوبه ... به قول خودت اول برو یکم تحقیق کن بعد بیا اینجا پست بده
Was downloading the new patch at 6kbps and found a post on North America forum that fixed this and got the patch downloaded in no time :برای هرکس ممکنه یک مرحله متفاوت جواب بده و بقیه بی تاثیر باشه که برای من برعکس آنچه تو آخرین مورد گفته جواب داد
"Ok so i tried this on few PCs and it worked quite well (it impoved the speed from 40kbs to 7000kbs beat that)
So here is what u need to do
1)Remove Pando Media Booster from ur PC
2)Go to Internet Explorer and make it as a default browser
3)Go to Internet Options on internet exlorer the select the "security" and remove the tick on Enable Protection Mode
4)Go to the Privacy tab and adjust the slider to Accept All Cookies
5)Close it all and run LoL as admin
Optional:
6) Check ur LAN settings on the Connections Tab and tick the Automatic detect settings
7) I noticed that if u are watching the LoL client the speed is improving significantly but it may be only me
Thanks for reading i hope it helps "
Last edited by hm741; 23-03-2013 at 06:09.
برای سرعت مخصوصا دوستانی که مخابرات دارن
برنامه فری / گی/ت بگیرید
این برنامه بطور عجیب سرعت بالا میبره (البته من رو سرویس مخابرات به این شکل بود )
حتما default browser مروگر IE باشه.......
این و چند وقت پیش ازیو گذاشته بود ترجمم کرده بود الان با این متن معلومه کاملا درست ترجمه کرده بود
فقط مثل اینکه این گزینه 7 و یادش رفته بود ولی در کل برای منم تاثیر نداشت
نمی دونم کجا دیده بودم می گن یه برنامه هست برای همچین مشکلای که سرعت آپدیت و زیاد می کنه کسی چیزی ازش نشنیده ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)