من حدود 4 ساله که از راهزن (شاتل) سرویس دارم و قصد دارم عوض کنم.
تنها چیزی که از سرویسم میخوام پینگ خوبه...صبانت این نیاز رو برطرف میکنه؟
من حدود 4 ساله که از راهزن (شاتل) سرویس دارم و قصد دارم عوض کنم.
تنها چیزی که از سرویسم میخوام پینگ خوبه...صبانت این نیاز رو برطرف میکنه؟
یه با معرفت پیدا میشه به ما بگه ساعت 6:40 دقیقه با چه نرم افزاری وچه جوری میشه اینترنت قطع بشه وتا 7:45 دقیقه دانلود کنه؟
با autodisconect امتحان کردم ولی نمیشه
برای من همیشه زیر 200 میده
الان هم 180
سلام.
چند روزیه که من نمیتونم با PPPOE کانکت بشم، شما هم این مشکل رو دارید؟!
سلام، دوست عزیز.
هیچ نرم افزاری لازم نداره؛ خیلی معمولی اکانت شبانه رو دیسکانکت و بعد کانکت میکنید.
فقط مطمئن باشید که ساعت سیستمتون دقیقه؛ که اونم به راحتی میتونید وقتی آنلاین هستید از طریق اینترنت به اصطلاح اتمیش کنید!
بعد فقط در صورتی تا 7:45 دقیقه کانکت میمونید که 6:45 دقیقه ریکانکت کرده باشید.
میتونید ابتدا به ساکن 6:35 دقیقه رو تست کنید، ببینید که تا 7:35 دقیقه کانکت میمونید یا نه. مطمئن که شدید دیگه میتونید همیشه 6:45 ریکانکت کنید.
اول از همه یه بار برو صفحه تنظیمات مودم از اونجا مودم رو ریست کانفیگ کن... دیدی نمیشه برو به این آدرس : control panel - internet option - و conections رو بزن و در قسمت choose setting چند بار گزینه های زیرشو عوض کن ( اینم میگم واسه من اینجوریه بعضی موقعها قاطی میکنه) در آخر هم اگه نشد زنگ بزن درستش میکنن
یعنی من هر شب تا ساعت 7صبح بیدار بمونم که 45 دقیقه بیشتر دانلود کنم؟مگه فرقی هم میکنه یکی دو دقیقه.. یه جا میگن 6:40 یه جا میگن 6:44 بگید کدومش بهتره همونو استفاده کنم..... در ضمن نگفتی چه نرم افزاری استفاده کنم
![]()
ضمن تشکر از شما صفحه تنظیمات مودم کجاست و اگر ریست کنم کلا از کار نیفته؟!؟!؟
چون اینجوری با فعال کردن کارت شبکه(مودم) خودش میاد به نت، اما PPPOE خطای اشتباه بودن یوزر پسورد رو میده...
نه از کار نمیفته... فقط تنظیمات پاک میشه وباید از نو تنظیم کنی ( مودمت چیه؟ اگه دفترچه داره دفترچشو بخون راهنماییت میکنه یا اصلا برو تو سایت صبانت اونجا هم آموزشش هست) هر مودمی یه جور ریست میشه منظور ریست سخت افزاری هستش...
مودم من TP Link هستش و دکمه ریست درست پشت سره مودم قرار داره که مخفی هم هست بایه سوزن یا پیچ گوشتی ریز به مدت 10 ثانیه نگهش دار و بعد ولش کن مودم ریست میشه( البته این واسه tp link بود واسه شما شاید فرق کنه)
در نوار آدرس مرورگرتون تایپ کنید 192.168.1.1 و اگه یوزر پسورد خواست جفتشو admin بنویسید... ودر صفحه ای که باز میشه مقدار VPI-0 و VCI=35 بنویسید.
کانکشن pppoe رو انتخاب کنید و در صفحه بعد یوزر پسورد رو تایپ کنید ( اگه میخوای حجمت اتفاقی کم نشه یوزر و پسورد شبانه رو بنویس که خیالت جمع باشه) و بعد بروی save and reboot کلیک کن تا عملیات آغاز شه وبعد از چند ثانیه مودم از نو ریست میشه و یا به اصلاح config میشه... امیدوارم که کاره شما هم راه بیوفته خدا کاره مارم راه بندازه
ولی شما اگه زنگ بزنی پشتیبانی کمکت میکنه راحت شاید از اونور اشکال داشته باشه![]()
سلام
من 2 تا سیستم دارم ( یکی قدیمی فقط واسه دانلود و یکی جدید برای انجام کارهای روزمره و ... )
تا هفته پیش میتونستم به طور همزمان به نت وصل شم ( Lan+Usb ) ولی الان 1 هفتس فقط یکی از سیستم ها میتونه به نت وصل شه و برای وصل شدن اون یکی باید اولی رو Dc کنی تا وصل شه
چی شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)