يه عكس ديگه براتون پيدا كردم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه عكس ديگه براتون پيدا كردم...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که با یکش بیشتر حال کردم این یه جوریه
اصلا نمیچسبه خسته کننده و تکراریه یا فقط واسه من اینجوریه؟
من یه ده دقیقه ای توی ویکی .. چرخ زدم شونصد تا ایراد تاریخی تو بازی پیدا کردم
نمیدونم چه اصراری بوده سازنده های بازی از شخصیت های حقیق استفاده کنن تا از ارزشهای این بازی فوق العاده کم کنن
1- نیکولو ماکیاولی متولد سال 1469 یعنی وقتی توی این بازی نشون داده میشه تازه یه جوون 20 ساله بوده
2- این ماکیاولی از اون ادم های عوضی و پاچه خار زمان خودش بوده (یه چیز تو مایه های رضازاده ی خودمون) که توی معروفترین رسالش "شهریار" از اول تا اخرش پاچه ی دِ مدیچی خانواده ی حاکم بر فلورانس رو خارونده
3- ساونارولا از سال 94 تا 98 رهبر فلورانس بوده (4 سال تمام) و در اخر هم بخاطر اختلافاتی که با پاپ الکساندر ششم داشته شکنجه و سپس با سه تا از دوستاش (نه تنها و بوسیله ی مردم) سوزانده میشه
اینها همه ظرف 10 دقیقه بدست اومده مطمئنا اگر وقت بیشتر میگذاشتم میشد اشکالات بیشتری هم گرفت
دوستان دست اتزیو در نسخه شماره 3 قطع میشه.
علاوه بر اون hidden blade دو لبه خواهد داشت
اتفاقا برای من یکش تکراری شد و وسطش ولش کردم ولی اینیکی خیلی ردیف بود که بعد از مدتها چسبیده بودم به یه بازی تا اینکه رسیدم به اون زیرزمینه که در تابوتش باز نمی شه الآن حسابی خورده تو حالم. کرک skidrow رو هم ریختم ولی هیچ تغییری نکرد! هنوز در اون رو باز نمی کنه! همین جوری بایستم جلوش شیفت رو بزنم درست می شه؟ مطمئنین که نباید کار دیگه ای بکنم؟
کرک دیگه ای ندارین؟
سیو های من پاک شد....
دوستان کسی سیو او قسمت که اون دختره که پاش شکست و بهمون یاد میده چجوری بهتر از دیوار بالا بریم رو دارید؟؟؟
ممنون میشم اگه بزارید...
سلام میشه بگید دیگه چه چیزایی انجام میشه تو نسخه ی بعدی ؟ تشکر![]()
شما برای اجرای بازی نباید لانچر رو اجرا کنید و باید assassinscreed2game.exe رو از محل نصب اجرا کنید به هر حال راه حل شما توی امضای منه کرک skidrow در ضمن لانچر باید در c:programfiles/ubisoft/ubisoftgamelauncher ریخته بشه
دوست عزیز اونطور که معلومه اواخر 2010 نسخه ای مشابه اساسینز-کرید-2 ارائه خواهد شد که بیشتر روی قابلیت مولتی - پلیر بازی کار شده و گرافیک و شخصیت پردازی و روند بازی مشابه نسخه ی 2 خواهد بود حتی " اتزیو " هم جزو شخصیت ها خواهد بود ، ولی نسخه ای که خیلی ها منتظرش هستند یعنی {{ اسساسینز-کرید-3 }} سال بعد عرضه میشه که به احتمال زیاد شخصیت اصلی بازی یک " خانم " یا " دختر " هست که به نظر من جذابیت بازی رو فوق العاده بالا میبره !!!!
![]()
Last edited by Loaded_nigga; 11-05-2010 at 12:58.
آخرین ولیو رو باید بریزی شما...ریختی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)