تست سرعت:
![]()
تست سرعت:
![]()
آواز دهل شنيدن از دور خوش است.
ماهي 10 تومن مي دي براي 10 گيگ.
ماهي 3 تومن مي دي براي 3 گيگ.
سرعت بين 20-40 ميشه 30 !
يعني ماكزيمم سرعت ممكن 30 هست.
حالا بسته به منطقه اي كه هستي ممكنه 5 باشه ممكنه هم 29 باشه.
رنج متوسط براي اكثر كاربران بين 15-25 هست و معمولا 20
يعني سرعتش هيچ وقت ثابت نيست زمانهاي شلوغ افت شديد داري و قطعي هاي بسيار زياد.
به علاوه اينكه 10 گيگ ميشه روزي 300 مگ كه اگه مدام با سرعت 16 دانلود كني يعني 6 ساعت در روز يا اگه يك سره دانلود كني توي 10 روز تموم ميشه.
آقا این پارس چرا اینجوریه شباش؟
سرعت من از 13 بالاتر نمیره؟!
خدمتت عرض کنم که دیگه ایرانسل قرار نیست پکیج نامحدود بده
پس تو سایتش زده حجم دانلود نامحدود که
الکی زدن؟
اینم لیست مشخصاتش
سلام به هم محلی خودم
اقا شبانه پارس سرعت چنده؟
شبی چقدر دانلود داری؟
بله متاسفانه.
حجممون كه تموم شده بود با اينكه 10 روز از بسته مونده بود 4-5 تومن پول از حساب كم شد.
خلاصه كلي پشت خط بوديم تا بهشون مشكل رو بگيم يه نفرشون خيلي بد صحبت كرد و هي ميگفت بريد استفاده كنيد ولي نفر دوم توضيح داد كه شركت 10000000 اعتبار مي ده منظورش همون 10 گيگ بود و شما بيش از اندازه مصرف كرديد.
پاسخ ما هم كه پرسيديم كه چرا پس تبليغ نامحدود ميكنيد بي نتيجه موند.
مقدار ترافيك باقي مانده رو مي تونيد توي سايت كنترل حساب اينترنتي ببينيد.
نمي دونم اسم اين رو چي ميشه گذاشت.
البته همه كه مثل ما حرفه اي دانلود نمي كنند روي اين حرفي نيست ولي نبايد عنوان مي كردند نا محدوده.
تازه بدتر از اين اينكه اگه بهشون تماس بگيري بگي سرعتم روي pc كمه ميگن نبايد از pc استفاده كني بايد فقط از گوشي استفاده كني(حالا نمي دونم محدود مي كنن يا نه)
سرعت متغیره و نوسان داره
معمولا روال کاری این شده که از 1 تا 5 صبح سرعت همونی هست که تو قراردادت ذکر شده و از 5 صبح تا 6 صبح به مدت 1 ساعت سرعت میره رو 180 تا 190 کیلوبایت در ثانیه
دانلود شب ها بازم بستگی داره و آمار دقیق نداره شب بوده 300 مگ دانلود کردیم شب بوده که 4200 مگ دانلود کردیم ولی چند شب گذشته حدود 1200 بوده
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
ولی در کل بازم 10 گیگ ماهیانه خیلی خوبه
ما الان 6 ماه با 8 گیگ ترافیک گرفتیم 59 تومن یعنی همون ماهی 1 تومن و سرعت خوبه ولی ترافیک رو تقسیم کنی میشه ماهی 1.3 گیگ که خیلی کمه من همین الان 70 روز دیگه از دوره قراردادم مونده و 1.5 گیگ دیگه ترافیک دارم با این تفاسیر باید 2 گیگ ترافیک افزوده بخرم که میشه 10 تومن
قراره دیگه پکیج نامحدود نده انگار
سرعت متغیره و نوسان داره
معمولا روال کاری این شده که از 1 تا 5 صبح سرعت همونی هست که تو قراردادت ذکر شده و از 5 صبح تا 6 صبح به مدت 1 ساعت سرعت میره رو 180 تا 190 کیلوبایت در ثانیه
دانلود شب ها بازم بستگی داره و آمار دقیق نداره شب بوده 300 مگ دانلود کردیم شب بوده که 4200 مگ دانلود کردیم ولی چند شب گذشته حدود 1200 بوده
بابا شما داری توی بهشت زندگی می کنی
من الان یه هفته هست اومد پارس و بیشترین حجم دانلودم 500 مگ بوده
دو شبه که 200 مگ بزور می گیره
مثلا از صبا اومدم پارس انلاین که درست بشه
توف تو روح تک تکشون/اینقدر اعصابم سر این قضیه خورده که نمی تونم روی هیچی تمرکز کنم و کلی کار و پروژه دارم باید انجام بدم و کلی دانلود که باید دوباره مثل گداها بدم دوستم برام انجام بده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)