کلاً پینگش باسرور های آمریکایی مشکل داره
سرعت رو هم میبینید بهتر شده ولی خوب نیست.
کلاً پینگش باسرور های آمریکایی مشکل داره
سرعت رو هم میبینید بهتر شده ولی خوب نیست.
هنوز هم نمایش داده نمیشه؟
فکر کنم سرعت آپلودم خیلی پایین باشه.
با IDM که دانلود می کنم بعضی وقت ها تا 70 میره ولی با تورنت از همین سرعت توی speedtest بیشتر نمیره.
سلام دوستان. آقا من امروز تلفني زنگ زدم و سفارش دادم واسه مبين نت. خيابان مطهري هستم.تركمنستان. گفتن يه هفته طول مي كشه تا مودم بيارن و وصل كنن. كسي هست تازه گرفته باشه و راضي باشه؟ يا اون مناطق باشه. من يك ساله 512 گرفتم . با كپي كارت دانشجويي.البته گفت بايد ارشد باشه فقط. يه كمكي بكنيد اگه راضي نيستين كنسلش كنم برم سراغ ايرانسل
من حدود 10 روزه که گرفتم و واقعا راضی ام. کیفیت دانلودش به جز جمعه ها خوب است. من 512 دارم. البته کیفیت به منطقه بستگی داره.
دوستان مبین نتی یک تجربه:
اگر روش عوض کردن دی ان اس DNS رو بلدید (که حتما اکثرا بلدین) اونو روی عدد 8.8.8.8 به صورت دستی بذارید و عدد 8.8.4.4 رو هم به عنوان DNS بعدی بنویسید. واقعا در سرعت وبگردی تاثیر داره. اگر با مفهوم DNS آشنا نیستید در تالار اینترنت پر سرعت تاپیکی به همین نام هست که میتونید نتیجه کار بچه های دیگه رو هم ببینید. الان من خودم دارم استفاده میکنم و حداقل سرعت وبگردیم دوبرابر شده.
سرعت دانلود خوبه. پینگت برای مبین نت عادیه. آپلودت هم پایینه. اگر بخوام دقیق بگم در بهترین حالت ممکن سرعت دانلود 63.6 و هر چند ثانیه یک لحظه میره روی 65 . فقط این رو بدونید هیچوقت سرعت حتی یک کیلوبایت بالا تر نمیره و این ها همه مشکل در محاسبه نرم افزار هاست که بی دلیل هم نیست و طبیعیه.
احتیاجی نیست مودمتون رو جا به جا کنید و صحبتهای پشتیبانی که احتمالاً بگه به یک BTS دیگه وصل شو. کامپیوترت رو عوض کن. سرور اون سایته خرابه و از این نوع صحبت ها رو هم لازم نیست زیاد جدی بگیرید و خودتون رو اذیت نکنید.
موفق باشید.
من هم یه هفته ای میشه گرفتم راضی هستم، برای من حتی جمعه هم خوب بود.
ممنونم دوستان. بعد يه سوال ديگه مودمي كه سفارش دادم از اين كله قندياس. راه داره اون رو واي فايش كنم؟ چون لپ تاپم مودم نداره
سلام دوستان می شه بگید یک مگ مبین نت سرعت دانلودش چطوره ؟ بعدم برا دریافتش مدرک خاصی می خوان ؟
سلام...
برای این که dns را تغییر بدیم وقتی وارد تنظیمات مودم شدیم کدوم قسمت باید بریم؟
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)