آره ميشه با هر كابل كواكسيالي صدا بگيري.
براي چه كاري مي خواي استفاده كني؟
آره ميشه با هر كابل كواكسيالي صدا بگيري.
براي چه كاري مي خواي استفاده كني؟
ممنون رایان که مثل همیشه خوب جواب دادی.
من تا 600 میخوام خرح کنم. و برام تا حدودی مهمه که از Vaio CW26 خروجی صدای 5 کانال بگیرم. اگه Lan هم داشته باشه که عالیه. (چون شبکه با سیم و بی سیم دارم)
و اما دو تا سوال تا حدودی عجیب:
1- تی وی من x350 سونی است و همونطور که میدونید یکی از بهنرین صدا ها را در بین ال سی دی ها داره. من میتونم همزمان با 5 کانال سینما از باندهای تی وی هم استفاده کنم (مثلا به جای کانال Front)?
2- وقنی یک سینما قابلیت Upscale داره، چرا این کار فقط محدود به سورس دی وی دی یا یو اس بی است؟ یعنی چرا نمیشه مثلا خروجی ----- را برد به سینما؟ اصلا سینمای با ورودی component یا composite چی داریم؟
جناب مستر رایان
اولا خدمتتان عرض کنم که راستین مدل های 920 و 1020 پایونیر را هم آورده به ترتیب 560 و 660 تومان. قیمت دلاری اینها به ترتیب، 400 و 550 دلار است.
می شه بفرمایید با توجه به قیمت 580 تومانی 1019، خرید کدام مدل عاقلانه تر است؟ من قصد تعویض سیستم تا مدت زیادی را ندارم. الان می خواهم یک دی وی دی 420 پایونیر و یک ست جامو 426 خریداری کنم. کدام یک از آمپ های بالا را توصیه می کنید؟ اگر هم آمپ دیگری هست در همین حوالی قیمت که HDMI 1.4 & Upscaling from any source را داشته باشد و با جامو بهتر ست شود، بفرمایید. خودم اونکیو 608 را هم چک کردم. اما قیمتش ظاهرا حدود 200 تومان از پایونیر بیشتر است.
ممنونم
Last edited by Schahab; 16-01-2011 at 11:02. دليل: افزودن اطلاعات
من متوجه نمیشم.led و lcd می خواید بگیرید یا سینمای خانگی؟نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم تلویزیونش بود!کلا چه سینما خانگی خوبه
در کل که پلاسما از led و lcd بهتره . اما پلاسمای خوب قیمتشم از این دوتا گرونتره . باید ببینی استفادت چیه . اگه استفاده معمولی از تلویزیون داری همین lcd کارتو راه میندازه . اما اگه اهل فیلم دیدن (فیلمهای کیفیت بالا و اریجینال) باشی که پلاسما بهتره . البته اونوقت باید یک پلیر حرفه ای هم بگیری . وگرنه فایده ای نداره پلاسما بخری یک پلیر معمولی بهش وصل کنی و باهاش بشینی از این فیلم های کپی که تو خیابون میفروشن ببینی .نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کی گفته پلاسما از led , lcd بهتره؟led از همه نظر بهتره ! این دیگه فکر نمیکنم نیازی به بحث کردن داشته باشه!
ok ! شما led بخر منم هروقت خدا یه پولی بهم داد پلاسما میخرم ! اما شما با یک سرچ ساده تو اینترنت و مقایسه مشخصات فنی میبینی که پلاسما یک سر و گردن بالاتره ! نسبت کنتراست بسیار بالا و هم چنین سرعت انتقال بسیار بالا (600hz) که تو led و lcd من 200 بیشتر ندیدم تنها یکی از مزایای پلاسما نسبت به بقیه هستش . حالا از طبیعی بودن رنگها و خیلی فاکتور های دیگه بگذریم که بازم پلاسما برتر هستش. تمام افرادی هم که به صورت حرفه ای سیستم جمع میکنند همیشه پلاسما میگیرند . البته هرکدوم مزایا و معایبی داره . اما در مجموع پلاسما بهتر از led و lcd هستش. (باز هم میگم که به نظر من برای استفاده معمولی ،led و lcd فرقی با پلاسما نداره )
Plasma vs LCD
The ADVANTAGES of Plasma over LCD are:
1. Larger screen size availability.
2. Better contrast ratio and ability to render deeper blacks.
3. Better color accuracy and saturation.
4. Better motion tracking (little or no motion lag in fast moving images).
The DISADVANTAGES of Plasma vs LCD include:
1. Plasma TVs are more susceptible to burn-in of static images. However, this problem has diminished greatly in recent years as a result of the incorporation "pixel orbiting" and related technologies.
2. Plasma TVs generate more heat than LCDs, due to the need to light of phosphors to create the images.
3. Does not perform as well at higher altitudes.
4. Potentially shorter display life span - this used to be the case. Early Plasmas had 30,000 hours or 8 hrs of viewing a day for 9 years, which was less than LCD. However, screen life span has now improved and 60,000 hour life span rating are now common, with some sets rated as high as 100,000 hours, due to technology improvements.
LCD television ADVANTAGES over Plasma include:
1. No burn-in of static images.
2. Cooler running temperature.
3. No high altitude use issues.
4. Increased image brightness over Plasma, which makes LCD TVs better for viewing in brightly lit rooms.
5. Lighter weight (when comparing same screen sizes) than Plasma counterparts.
6. Longer display life used to be a factor, but now LCD and Plasma sets both have at least 60,000 hour or higher lifespans.
DISADVANTAGES of LCD vs Plasma televisions include:
1. Lower contrast ratio, not as good rendering deep blacks, although the increasing incorporation of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] has narrowed this gap.
2. Not as good at tracking motion (fast moving objects may exhibit lag artifacts) - However, this is improving with the recent implementation of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in higher-end LCD sets.
3. Not as common in large screen sizes above 42-inches as Plasma. However, the number is growing fast, with 46 and 47-inch screen sizes becoming more common, and some LCD sets having a screen size as large as 65-inches also available to the general public.
4. Although LCD televisions do not suffer from burn-in susceptibility, it is possible that individual pixels on an LCD televisions can burn out, causing small, visible, black or white dots to appear on the screen. Individual pixels cannot be repaired, the whole screen would need to be replaced at that point, if the individual pixel burnout becomes annoying to you.
5. LCD televisions are typically more expensive than equivalent-sized Plasma televisions (although this is changing).
به نظر من شما می تونی rs30 یا rs33 پایونیر می تونید بگیرید و از نظر ورودی و خروجی ها خیالتون راحت باشه.
1-شما هرچقدر هم که صدای تلویزیونتون خوب باشه باز هم مثل صدای یک سینما نیستش.
در درجه اول که به نظر من اصلا نیازی نیست صدارو از تی وی بگیرید چون با داشتن یه سینمای خوب دیگه نیازی به صدای تی وی نیست.در درجه دوم بالانس صداتون بهم میریزه.
2-قابلیت upscale با توجه به قدرت و امکانات پلیر یا آمپلی فایر شما متفاوت هست.آمپلی فایرهایی هستند که این قابلیت رو دارند ولی قیمت هایی بالای 500 تومن دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)