سلام دوستان.میخواستم ببینم واسه دوگانه ef7 شمع چه مارکی خوبه ؟و حول حوش قیمتش چنده؟بعدم اگه امکان داره یه تعمیرگاه منصف کار بلد تو شیراز معرفی کنید بهم تو پ.خ که برم اونجا تعویض کنم.چون اگه محتاجم بشم ماشینمو نمیبرم نمایندگی.ممنون
سلام دوستان.میخواستم ببینم واسه دوگانه ef7 شمع چه مارکی خوبه ؟و حول حوش قیمتش چنده؟بعدم اگه امکان داره یه تعمیرگاه منصف کار بلد تو شیراز معرفی کنید بهم تو پ.خ که برم اونجا تعویض کنم.چون اگه محتاجم بشم ماشینمو نمیبرم نمایندگی.ممنون
دقیقه تو همین منطقه ای هست که عکس گذاشتی!شما همون منطقه روی پوسته گریبکس رو نکا کن میبینی سوکتشو!دقیقا جلو تر از همین سینی زیر فیلتر هوا هست.
بهترین شمع همون مال خودشه بوش و یا نور با کد fr8de
من هر نمایندگی ایساکویی رفتم داشتن.
گپ هم همون گپی که شمع فابریک داره بزنید،بزا گازسوز هفت و نیمه
پیشنهاد میکنم خودتون اقدام به تعویض کنید کار راحتی هست.ولی هر جا بردین هم مشکلی نداره و کار سختی نیست.فقط گپ رعایت بشه و شمع هم خیلی سفت نشه که دفعه بعد نشه بازش کرد
من دوباره که وقتی ماشین رو خاموش میکنم و کلید در میارم ضبط خاموش نمیشه
سر باطری رو در آوردم و گذاشتم درست شد ولی همچنان وقتی ماشین رو خاموش میکنم روی صفحه کیلومتر اون صفحه trip کم رنگ روشن میمونه بنظرتون اشکال داره ؟
سوال دومم که هنوز به جواب نرسیدم ساعت روی کیلومتر رو تنظیم میکنم اما ساعت رو داشبورد تنظیم نمیشه؟ چیکار کنم؟
سوال سوم چرا وقتی ماشین خاموشه بعضی وقتها رادیو ریست میشه و از اول آ]نگ شروع میکنه به خوندن بعضی وقتها ادامه آهنگ رو میخونه؟
من دوباره که وقتی ماشین رو خاموش میکنم و کلید در میارم ضبط خاموش نمیشه
سر باطری رو در آوردم و گذاشتم درست شد ولی همچنان وقتی ماشین رو خاموش میکنم روی صفحه کیلومتر اون صفحه trip کم رنگ روشن میمونه بنظرتون اشکال داره ؟
سوال دومم که هنوز به جواب نرسیدم ساعت روی کیلومتر رو تنظیم میکنم اما ساعت رو داشبورد تنظیم نمیشه؟ چیکار کنم؟
سوال سوم چرا وقتی ماشین خاموشه بعضی وقتها رادیو ریست میشه و از اول آ]نگ شروع میکنه به خوندن بعضی وقتها ادامه آهنگ رو میخونه؟
اون صفحه نمایش کلا روشن میمونه . فقط کم رنگ میشه موقع بسته بودن سوییچ .مشکلی نداره
این مورد نمیدونم از کسی که سورن داره میپرسم بتون اطلاع میدم
این مورد بستگی به ضبط ماشین داره .ربطی به ماشین نداره
تشکر درست شد همونطور که گفتن زیر فیلترهوا بود فقط چون تاریک بود سخت دیده میشه.
یه سوال دیگه داشتم. راستش سوالاتم زیاده اما کم کم میگم. با ماشینم مشکل زیاددارم. :(
وقتی پدال گازو فشار میدم خب سرعت زیاد میشه اما وقتی پدالو بالا میارم یهو ماشین شتاب میگیره و سرعش بیشتر میشه. ( توی سرعتهای بالا)
میخواستم بدونم مشکل چیه؟
ما سمند رو مهر 93 تحویل گرفتیم ولی واسه ما هیچی نمیاد !!چطوری این قابلیتش رو فعال کردین ؟؟؟
دوستان شمع چی بذارم برای دوگانه سوز؟
خودمم میتونم عوض کنم دیگه؟ یعنی کار خاصی که نداره؟ آچارش رو دارم
ماشین ۴۳۰۰۰ تا کارکده
Last edited by afshin b; 02-11-2014 at 11:44.
اگه فابریکی میخوای فقط همون کدfr8de
بوش هندی و نورش موجوده همه جا
برای باز گردن کویل ها بوکس هشت لاازمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)