اینجا تاپیک ویرایش PES هست فایل ها و پچ های ویرایش اینجا قرار داده میشه
اینجا تاپیک ویرایش PES هست فایل ها و پچ های ویرایش اینجا قرار داده میشه
hotfile
لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Ligue 1 Facepack by Anasie10
Included:
Capoue, Chamakh, Ciani, El Adoua, Gouffran, Issiar Dia, Kabore, Koloduiejczak, Lisandro
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پچ لیگ برتر می خواستم قبلی ها کار نمی کنه
سلام. کسی می دونه شماره فیس داورا چنده و چطور می شه تغیر داد؟؟؟
آقا این پچ 1.3 برای من نصب نمیشود و ارور میدهد چکار کنم.
آقا مهدی پچ 1.3 برای من نصب نمیشود چکار کنم؟![]()
با سلام یک مشکل برایم پیش آمده ابتدا نسخه 9.2.0.0 کیت سرور را برای PES 2010 را دانلود و نصب کردم اما هیچ کاری انجام نمیدهد.با این که کیت کامل تیم روسیه هم در آن است اما کار نمی کند.در ضمن تنظیماتی که در فایل config.exe هم انجام میدهم هم کار نمیکنند.در ضمن وقتی attach را می زنم و روی بازی دابل کلیک میکنم پیغامی را می بینم که با زدن close و OK بازی اجرا می شود ولی همان طور که گفتم انگار اصلا کیت سروری در کار نیست و کار نمیکند.اگر روی دکمه detachکلیک کنم دیگر پیام را نمیبینم.متن پیام این است:
Pes2010.exe – Unable To Locate Component
This application has failed to start because d3dx9_37.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem.
OK
سلام من این پچ 1.3 کنامی رو با دیال آپ دو ساعت نشستم دانلود کردم تازه کرکش رو هم امروز دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم این ارور میده تو رو خدا هرکی بلده بگه من چه کار کنم.
![]()
Last edited by sajjad147; 08-04-2010 at 19:29.
توی پوشه کیت سرور یه فایل متنی هست به اسم config-sample اون رو به config تغییر نام بده یعنی عبارت -sample رو حذف کن. درست میشه
مراجعه کن به پست 9000 تاپیک PES 2010 مشکلتون در اونجا توضیح داده شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)